Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zweden dankt Ibrahimovic voor moeizame zege op dappere eilanders

Laatste update:

Zweden heeft zich bijzonder moeizaam weten te herstellen van de nederlaag die het afgelopen vrijdag incasseerde tegen Oostenrijk. Voetbaldwerg Faeröer, dat ook al in het heenduel van afgelopen oktober uitstekend weerstand bood, gaf zich pas in de absolute slotfase definitief gewonnen. Nadat ex-Groninger Andreas Granqvist tien minuten voor tijd met rood van het veld werd gestuurd, tekende Ibrahimovic namelijk uit een strafschop pas voor de bevrijdende 2-0. Zweden is daardoor wel weer volop in de race voor de tweede plek in groep C.

/

Het thuisduel met de nummer 162 van de wereld verliep voor Zweden als verwacht. De ploeg van Erik Hamrén was continu in de aanval, maar beet zich keer op keer stuk op de bijzonder taaie afweer van de tegenpartij. Fulhams Alexander Kacaniklic wist zich als een van de weinigen te onttrekken aan het ongeïnspireerde spel van de thuisploeg, al leidden ook zijn acties niet tot al te veel doelgevaar. De 1-0, na 35 minuten spelen, kwam dan ook enigszins uit de lucht vallen.

Een voorzet van rechtsback Mikael Lustig ging aan iedereen en alles voorbij, waarna de bal met het nodige fortuin voor de voeten van Ibrahimovic viel. De sterspeler kende geen enkele twijfel en haalde van dichtbij doeltreffend uit. Zweden behield nadien het overwicht, maar wist zich ondanks de geruststellende 1-0 nog altijd geen raad met de goed georganiseerde bezoekers, die na rust bijna een grote verrassing uit de hoge hoed toverde.

Ola Toivonen kreeg de bal namelijk in zijn eigen zestien tegen de hand, en mocht van geluk spreken dat de scheidsrechter van dienst het leer niet op de stip legde. Nadien was de PSV’er nog enkele keren nadrukkelijk in beeld, meestentijds vanwege het missen van kansen. Omdat de bevrijdende 2-0 uitbleef werd het in de slotfase zelfs nog even serieus billenknijpen voor Zweden. Granqvist werd met een direct rode kaart van het veld gestuurd, maar Ibrahimovic nam zijn ploeg vervolgens bij de hand. Een minuut na de verbanning schoot hij vanaf de stip de 2-0 eindstand op het scorebord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibrahimovic bewijst zich weer.
Maar is toch een man die er om bekend staat er nooit te staan in de echt belangrijke wedstrijden echt maar iets van 6 goals in 32 wedstrijden
Daarom ook voor mij niet de beste spits van de wereld

11 juni 2013 om 21:36

wie is voor jou dan de beste spits?

11 juni 2013 om 21:42

Misschien raar, maar hij heeft gelijk.
Bij de grote landen maakt hij nooit doelpunten.
Dan zijn het juist spelers als Elmander die ervoor
zorgen dat we doelpunten maken.

Maar vandaag was hij de enige met Kallstrom die goed speelde

11 juni 2013 om 21:49

4 goals tegen Engeland in de 4-2 spektakel, waar heb je het over. Had er ook nog een tegen Engeland op het EK.

11 juni 2013 om 22:02

Dan heb je er wel 1 genoemd, waarbij
Ik Engeland de laatste 4 jaar niet eens als groot
voetballand zie als het gaat om het nationale elftal.

Zlatan is een geweldenaar, dats een feit.
Een betere spits zouden we niet van kunnen dromen.
Maar hij laat het echt te weinig zien tegen de grote landen als het gaat om doelpunten maken.
Dats gewoon realistisch gezegd.

11 juni 2013 om 22:03

Engeland is geen groot land tegenwoordig. Er zijn makkelijk 15 betere.

11 juni 2013 om 22:05

Precies.

11 juni 2013 om 22:20

@ Catalonia
Noem ze dan!
Verder dan Frankrijk, Spanje, Duitsland, Argetinië. België, Italië kom ik namelijk niet.

11 juni 2013 om 22:23

Italie, Frankrijk, Nederland, Spanje, Brazilie, Argentinie, Uruguay, Colombia, Rusland, Montenegro, Croatie, Ecuador, Belgie, Duitsland, Portugal... Schat ik allemaal hoger in dan Engeland.

11 juni 2013 om 22:34

Over Portugal heb ik nog me twijfels maar, Hoe kom je bij Rusland, Montenegro, Kroatië, Nederland en die andere B_landen

Jullie hebben nog nooit Engeland met Wilschere zien voetballen dat raakte met echt hoe goed ze toen spelen nog tegen Brazilië.
Laat Engeland zo spelen en ze verslaan onze Overschatte Eredivisie spelers zo.

Hart
Johnson
Cahill
Jagi/jones
Cole
Carrick
Gerrard
Walcott
Wilschere
Sturridge
Rooney
11 juni 2013 om 22:40

Niks ervan, Engeland is qua team dan niet zo sterk, maar voor een Colombia hoeven ze niet bang te zijn, als Falcao tegen die Engelse beesten van verdedigers staat, dan is hij (en daarmee Colombia niets meer). De enige landen die ik hoger schat zijn Duitsland, Spanje,, Nederland en Argentinië. Frankrijk, Italië en Portugal schat ik even hoog en de rest net een tikkie lager.

11 juni 2013 om 22:48

Op Nederland na ben ik het met je eens.
Nederland stelt na het na het Ek al weinig voor hebben nog onder vgaal nog van geen enkele topland gewonnen en ga niet zo ook niet doen met zo slechte selectie allemaal jonge spelers die zich niet altijd kunnen onderscheiden in de eredivisie terwijl Engeland spelers heet die bijna wekelijk spelen in de sterkste competitie.

11 juni 2013 om 22:56

Panther,

Denk je echt dat Colombia alleen uit Falcao bestaat? Naast Falcao hebben ze nog een absolute topschutter in de vorm van Jackson Martinez en ook nog een geniale voetballer als James Rodriguez. Ook achterin is het helemaal niet verkeerd met Ospina (doelman), Zapata, Yepes, Armero en dergelijke en dan vergeet ik nog een andere leuke speler op het middenveld. Engeland mag dan spelers als Rooney, Gerrard, Hart en dergelijke hebben, maar Colombia maakt ze in huidige vorm met de grond gelijk.

11 juni 2013 om 23:54

Het zegt al genoeg dan je Yepes opnoemt!

Ibrahimovic is misschien niet de beste spits, maar wat is deze man een held. Zijn boek is ook zeker een aanrader

Heb me lopen ergere hoe we telkens met kansen omgaan
Om ziek van te worden.
Uiteraard wel ongelooflijk belangrijke punten, maar de kansen
Afmaken zal echt beter moeten.

Daarnaast is Granqvist zoals ik al eerder zei.. Veel te ondermaats
Voor Zweden. Erik moet leren om Bergstrom een kans te geven.
Top verdediger

Zweden is voor mij toch een beetje het land dat net niet goed genoeg is voor een EK. Ze hebben best een paar aardige spelers, met Ibra natuurlijk als vedette, maar ik zie ze niet snel de poule doorkomen op eindronde.

11 juni 2013 om 21:48

Gelukkig hebben we nog 3 jaar voor het EK begint

11 juni 2013 om 21:50

Dat is waar, dat kan natuurlijk voor jongens zoals Toivonen en Elm genoeg zijn om toe te treden tot de top. Aan jullie spits zal het in ieder geval niet liggen..

Ik bedoelde dat hij weinig goals maakt in Knock-out wedstrijden
Maar iets van 6 goals in 32 wedstrijden
Maar in de competitie tegen kleinere landen of in vriendschappelijke wedstrijden scoort hij wel makkelijk
Daarom is hij voor mij niet de beste spits van de wereld en vind ik
Falcao
Cavani
Van Persie
En Torres in vorm beter

11 juni 2013 om 22:26

10 spelers van Zweden lijkt me ongeveer gelijk aan 11 van de Faroer eilanden. Gewoon een goede winst. Geen grote cijfers, waarmee de Faroer eilanden meestal verliest.

Typisch Ibra, kon zich weer niet beheersen. maakte een smerige overtreding.

Typisch Zlatan(zie seconde 47) http://www.youtube.com/watch?v=pqvvijsjyu0

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren