Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zubizarreta weet het niet: ‘Hij zit al zó lang bij Barça, tijd moet het leren’

Laatste update:

Barcelona-directeur Andoni Zubizarreta kan nog heel weinig zeggen over de toekomst van Xavi. De 34-jarige middenvelder is absoluut een ‘kind van de club’ en won alle denkbare grote prijzen al meerdere keren met Barcelona, maar raakt inmiddels ook op leeftijd. Bovendien haalde de club Ivan Rakitic dinsdag officieel binnen. Xavi's contract loopt nog door tot medio 2016, maar het is lang niet zeker dat hij blijft. Zubizarreta meent dat het eigenlijk een kwestie van afwachten is.

/

De laatste weken worden geruchten over een vertrek van Xavi almaar sterker. Louis van Gaal zou nog wel met hem samen willen werken bij Manchester United, veel clubs in het Midden-Oosten zien zijn komst zitten en met Al-Arabi zou hij zelfs al een mondelinge overeenkomst hebben. Daniel Alves zei een week geleden bovendien dat Xavi tot zijn ontsteltenis zal weggaan bij Barcelona.

Zubizarreta wil dergelijke verhalen niet bevestigen. Dinsdag was hij aanwezig bij de perspresentatie van aankoop Ivan Rakitic, die overkwam van Sevilla. Zubi kreeg vragen over tal van andere onderwerpen, waaronder het onderwerp Xavi. “We praten voortdurend met hem, dat hebben we ook nog gedaan voordat hij richting het WK ging. Hij wil zelf ook graag tijd om na te denken, zo is Xavi. Hij mag alles analyseren, zoals hij het zelf wil.”

/

“Hij is nu nog van ons. Als hij terugkomt van vakantie zullen we weer met elkaar in gesprek gaan. Wat voor nieuws hij ons ook meedeelt, het zal goed zijn. Als hij besluit te blijven is dat geweldig; als hij besluit te vertrekken, zullen we daar zo goed als we kunnen mee omgaan. De tijd moet het leren. Hij zit nu al zó lang bij Barcelona, hij is ons verder niets verschuldigd”, geeft Zubizarreta aan.

“Maar uiteraard zullen we jullie er zo gauw mogelijk van op de hoogte brengen, zodra we de stand van zaken kennen. Maar tot dat moment is hij nog van ons als club en maakt hij deel uit van onze spelersgroep. We hebben het hier over een van de absolute sleutelspelers, die deel heeft uitgemaakt van een van de fraaiste generaties van Barcelona. Dan praten we niet over ‘oude spelers’, maar over ‘speciale spelers’.”

Speelt Xavi komend seizoen nog voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker blijven! Nog steeds heel goed, veel ervaring en belangrijk in de kleedkamer

1 juli 2014 om 15:13

Varane zal nooit naar Barca gaan. Een echte Madridista en zal ook niet de gevoelige overstap van Madrid naar Barca maken.

1 juli 2014 om 15:15

3 seizoenen reserve en hij is een "echte Madridista"?

1 juli 2014 om 15:24

Dan alsnog, Real laat hem niet vertrekken naar Barcelona

1 juli 2014 om 15:25

Is pas 21 wat verwacht je dat hij op zijn 19de basis speelt bij real madrid hij weet zelf ook wel dat hij moet wachten tot pepe weggaat of verzwakt of hij hem inhaalt

1 juli 2014 om 17:34

@gahma

Onder mourinho was varane basis.
Dus 3 jaar reserve klopt niet echt.

Als je gaat bekijken dat real volgend seizoen zo'n 75 wedstrijden gaat spelen dan red je het niet met pepe en ramos.

Hoe vaak heb ik deze zin al niet gehoord "Hij is een kind van de club en heeft alle denkbare prijzen gewonnen"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren