Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zouma is niet alleen de toekomst, maar ook het heden van Chelsea’

Laatste update:

Kurt Zouma liep in februari een kruisbandblessure op en traint alweer bij het eerste elftal van Chelsea mee, maar de verdediger moet nog even wachten op zijn rentree. Manager Antonio Conte zegt in de Engelse pers in ieder geval veel vertrouwen te hebben in de 21-jarige Fransman.

/

De Italiaan zegt dat de komst van David Luiz geen grote gevolgen heeft voor Zouma. “Nee. Zouma is voor ons niet alleen de toekomst, maar ook het heden. We wachten op het moment dat hij is hersteld, want hij is een goede speler. Hij is nog erg jong en kan nog veel beter worden. Hij is het heden en de toekomst van Chelsea”, aldus Conte.

“Het is moeilijk om te zeggen wanneer hij terugkeert, want hij is nog aan het herstellen. Hij steekt in een goede vorm, maar hij heeft nog wat meer tijd nodig om te kunnen spelen. We wachten met smart op hem”, besluit de oefenmeester. Zouma speelde tot dusverre 58 wedstrijden voor Chelsea en daarin kwam hij tot twee assists en vier doelpunten.

Zou jij een fitte Kurt Zouma in de basis zetten bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoort gewoon in de basis thuis. Ook al gaat dat ten koste van Luiz

Ahaha deze gast is 21!?
Niet normaal wat een talent Frankrijk heeft joh

11 september 2016 om 13:14

En een groot deel van dat talent komt allemaal uit Afrika. Toch jammer dat dat gebeurd eigenlijk.

12 september 2016 om 01:04

Uhmm... De jong, Lens, Martins Indi, Willems, Riedewald, Depay enz. Allemaal jongens met Zuid-Amerikaans - Africaanse roots.

Nu al een van de betere Franse verdedigers, ijzersterk in de lucht, vreselijk goede versnelling en fantastische slidings. Werken aan het opbouwen & staand verdedigen en je ziet een vergelijking met Desailly

11 september 2016 om 11:08

Idd, is alleen hopen dat hij niet afglijdt na zijn blessure zie je toch vaak bij jonge spelers na een blessure.
Samen met Varane de toekomst van Frankrijk, kunnen ze samen tot wel 10 jaar in het centrum spelen.
Geweldige speler!

11 september 2016 om 13:24

Frankrijk zou bijna met 3 achterin spelen.. Koulibaly, Varane & Zouma. Ik denk niet dat zijn blessure hem teveel parten zal spelen, volg z'n revalidatie op de voet en lijkt nauwelijks terugslagen te hebben / aan kwaliteit ingeboet te hebben. Natuurlijk is het nog even afwachten wat de wedstrijden brengen, maar ik heb goede hoop!

11 september 2016 om 14:33

En dan heb je ook nog eens Laporte en Umtiti. 5 top CV talenten en Nederland geen 1.

11 september 2016 om 11:43

@lennaertcfc
idd wat een ongeloofelijke verdedigend talent is dit zeg, hij heeft alles maar dan ook echt alles! Hij probeert zoveel mogelijk voetballend op te lossen, maar hij is ook niet vies van no nonsense defence. Vind hem zelf heel sterk met opbouwen(voetballend uitverdedigen).

Wat S-Madrid ook zegt, nu idd hopen dat hij niet afglijdt na zijn zware blessure, want dit is een wereldtopper in wording, we hebben goud in handen met Zuuma!

Frankeijk heeft de komende tien jaar een geweldige centrale verdediging met zouma, varane, umtiti en natuurlijk laporte.

Zouma, Varane, Laporte, Koulibaly, Umtiti..pff luxe voor frankrijk!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren