Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgen om Kazim-Richards: 'De vraag is wanneer de emmer overloopt'

Laatste update:

Colin Kazim-Richards is weer eens in opspraak geraakt. De aanvaller begon tegen SC Cambuur in de basis, maar werd na een paar gemiste kansen vroegtijdig naar de kant gehaald en was daar niet blij mee. Kazim-Richards sjokte chagrijnig het veld af en schopte bij de dug-out een kratje met bidons om. Maandag ging Giovanni van Bronckhorst met de spits in gesprek.

/

Van Bronckhorst krijgt de lastige taak om Kazim-Richards in het gareel te houden. “Voor Van Bronckhorst is het gedrag van Kazim de eerste echte kwestie die hij dient op te lossen in de Kuip”, analyseert verslaggever Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad. “De emmer bij de Turkse Engelsman druppelde de afgelopen maanden langzaam vol en de vraag is wanneer hij overloopt. Daarbij zal Van Bronckhorst zich ongetwijfeld realiseren dat de boosheid van Kazim niet afneemt als Michiel Kramer de voorkeur krijgt.”

Kazim-Richards maakte zondag plaats voor Kramer, die zijn debuut opluisterde met een treffer. Feyenoord won uiteindelijk met 0-2 en heeft na twee competitiewedstrijden zes punten. Volgens Gouka zou Kazim-Richards een prominente rol kunnen spelen bij Feyenoord in de jacht op de eerste landstitel sinds 1999, maar dan wel als fysiek breekijzer, of in het geval dat Kramer niet constant genoeg presteert. “Dan zal de spits zijn excentrieke gedrag wel enigszins moeten indammen”, luidt de conclusie.

Feyenoord gaat dit seizoen nog veel problemen krijgen met Colin Kazim-Richards

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die kerel zal toch zelf ook wel snappen dat hij geen basisspeler zal zijn? Kramer moet zich ook nog bewijzen, maar mij lijkt dat hij toch wel de betere is. Kazim is een leuke harde werker, maar als je ziet welke kansen hij mist, dan zie je aan alles dat het geen spits is dat je kampioen maakt.
Hij zal moeten accepteren dat hij vaker niet, dan wel speelt en wilt hij dat niet, dan lekker vertrekken.

18 augustus 2015 om 10:27

nope...dat snapt hij niet.
Toen kuyt terug kwam naar feyenoord zei hij dat hij daar niet bang voor was, want hij heeft met veel grotere/betere spelers dan kuyt moeten concurreren.

Hij had alleen zelf niet door dat hij die concurrentiestrijd telkens kansloos heeft verloren.
Heeft ze niet helemaal op een rijtje

18 augustus 2015 om 10:44

Haha, inderdaad. Lachwekkende man is het. Kan me nog een interview in de VI herinneren waarin hij zei dat zijn carrière geslaagd was. Hij had het telefoonnummer van Terry, Roberto Carlos en nog een paar meer in zijn telefoon staan. Ja, dan ben je inderdaad geslaagd.

Kazim zijn temperament is denk ik een pluspunt, zonder zijn strijdlust blijft er helemaal niets over. Qua voetbal is het vrij matig. Ik snap niet dat Feyenoord hem aantrok, vorig jaar heeft hij al bewezen niet het gewenste niveau te hebben.

18 augustus 2015 om 11:03

Klopt.. en toen die dat verloor de eerste pot, zei hij dat hij ook prima linksbuiten kon spelen. Wat weer tegenstrijdig was op wat hij vorig seizoen zei, ik ben geen flankspeler maar een spits. Ik kan daar niet spelen, ik moet centraal staan.
Hij zou prima als breekijzer kunnen spelen, maar dan komt hij misschien met nog een zwaardere intimidatie gedachte het veld in. Ik weet het niet, ben geen fan van hem als speler en als persoon (voor zover ik hem kan beoordelen natuurlijk).

18 augustus 2015 om 12:30

Moet feyenoord dan z'on elftal als ajax hebben waar de spelers dan alleen je kunnen knikken

18 augustus 2015 om 12:59

Kazim mist inderdaad veel kansen, echter vind ik het nog voorbarig om zonder twijfel Kramer de voorkeur te geven want laten we eerlijk zijn wat heeft tot op heden laten zien afgezien van die ene inkopertje. Wat ik ook niet begrijp is dat sommige in de media al aangeven dat Feyenoord in de race is voor de titel. Ik moet het eerst nog zien want het voetbal wat we laten zien is momenteel zeer pover qua aanval en lijkt de verdediging op het moment zeer kwetsbaar. Kazim is een waus inderdaad, maar de vraag blijft tot op heden onbeantwoord of we een betere optie hebben.

18 augustus 2015 om 13:08

Dat zegt toch niemand? Sorry, maar vind die vergelijking echt nergens op slaan.
Ik zie ook niet zo goed wat Ajax hiermee te maken heeft.

Niemand heeft het over het feit dat Kazim geen ja-knikker is. Mensen hebben het over hem alleen omdat hij een grote mond heeft. Maar mensen hebben het over hem omdat hij die grote mond heeft maar dat nog nooit bewezen heeft in het veld. Als hij wekelijks een van de betere op het veld is, dan hoor je niemand. Echter dat is nog nooit gebeurd. Dan moet je je ook niet gedragen alsof het wel zo is. Guidetti had een grote mond, dan vond iedereen. Maar Guidetti was wel beslissend in het veld. Dan is zo'n grote mond minder ergerlijk.

18 augustus 2015 om 13:31

Kramer heeft 112 minuten in het shirt van (jong) Feyenoord gespeeld, 2 goals en een assist. Daarnaast heeft Kramer bij Ado aangetoond een stuk nuttiger te zijn dan Kazim tot op heden bij Feyenoord vind ik.
Kramer heeft een specifieke kwaliteit die voetballend te gebruiken is. Kazim zijn voornaamste kwaliteit is niet op basis van voetballend vermogen.

Gewoon zsm wegwezen met deze zelfoverschatte, nutteloze clown die werkelijk nog geen deuk in een pakje boter schiet. In tijden niet meer zon vervelend mannentje als deze in de ED gezien.

18 augustus 2015 om 11:23

Lestienne is de volgende lastpak

18 augustus 2015 om 15:29

Hahaha dat denk ik ook. Een onsportieve speler met een opvliegend karakter.Heeft zich nu al een paar keer heel vervelend laten gelden. En dat wordt alleen maar erger.

18 augustus 2015 om 11:25

Kazim is een prima opvolger van Toivonen.

18 augustus 2015 om 15:06

Toivonen kon het alleen een stuk beter verbergen en speelde in dienst van het team. Kazim speelt voor zichzelf, geeft niets om het team en voelt zich altijd verongelijkt.

18 augustus 2015 om 16:17

Daarnaast kon Toivonen voetballen i.t.t. Kazim Maar het waren/zijn beiden geen aanwinsten voor de sport in sportief opzicht

Ik denk niet dat Kazim kan accepteren dat hij bankzitter wordt. Hij zou dan best van waarde kunnen zijn, maar ik denk dat Feyenoord er verstandig aan doet hem zo z.s.m. te verkopen.

18 augustus 2015 om 10:28

Gewoon verkopen en bedanken voor de strijd die hij vorig jaar had geleverd. Kramer eerste spits.

maar hij kan er niks aan doen! hij is zo'n emotionele jongen......
Haha...deze man (dit kind) is bijna 30 jaar oud en heeft zich nog nooit fatsoenlijk gedragen.

Zou sowieso beter zijn voor de uitstraling van feyenoord als ze hem verkopen.
En idd...op de bank kon hij wel eens heel vervelend worden.

18 augustus 2015 om 10:32

Plus het feit dat hij geen kinderachtig salaris verdient. De man levert de club bar weinig op, terwijl hij genoeg kost aan negatieve berichten en salaris.

18 augustus 2015 om 10:45

Wat verdient hij dan? Hij hoeft geen salaris van buiten de EU te hebben volgens mij want hij is geboren in Engeland.

18 augustus 2015 om 10:56

Ik moet erbij zeggen dat het geruchten zijn, maar ik heb bedragen gelezen die richting de 8-9 ton gaan.

18 augustus 2015 om 11:07

Zover ik heb gezien heb lag het tussen de 4 a 5 ton bruto per jaar.

18 augustus 2015 om 11:43

@ heldenstatus

Je zou zomaar gelijk kunnen hebben. Nogmaals, slechts geruchten.

Een arrogante vervelende vent met nare maniertjes. Niet goed voor de groepsdynamiek.

Kazim moet eens beginnen met de focus op het spelletje en scoren. Ik heb een beetje genoeg van zn zogenaamde blabla no-nonsense gedrag (ben natuurlijk niet de enige wss). Er is een verschil tussen strijdlustig zoals v Beek en agressief zijn zoals onze grote vriend. Ben wel fan van zijn enthousiasme maar die lijkt enigszins selectief van zijn kant.

Guidetti was af en toe ook een arrogante kwal, maar Kazim lijkt dit in overtreffende trap te hebben overgenomen! Kazim moet iets meer gaan voetballen en iets minder ruzie gaan zoeken met zijn tegenstanders!

Die 2e kans tegen Cambuur was gewoon een teken van absolute onkunde! Laat hij die energie waarmee hij die krat bidons omtrapte lekker gebruiken op het trainingsveld en ervoor zorgen dat hij volgende week die kans WEL maakt.

18 augustus 2015 om 10:36

Guidetti was 19 jaar. Die was nog niet droog achter zijn oren en werd opeens geadoreerd door duizenden mensen. Bovendien vond ik hem niet eens echt arrogant. Hij heeft zich, op Ajax na, bijna nooit uitgesproken over tegenstanders. En hij presteerde uiteindelijk ook gewoon.

Kazim acteert de man die alles al meegemaakt heeft en die niet van zijn stuk kan worden gebracht, maar iedereen prikt daar inmiddels wel doorheen. Ook dit zou niet eens zo erg zijn als hij gewoon presteerde op het veld. Maar ja...

18 augustus 2015 om 13:25

Het verschil zit hem er inderdaad in dat Guidetti vervolgens wel gewoon presteerde. helemaal mee eens.

De wereld had er natuurlijk ook helemaal anders uitgezien voor Kazim als hij er nu net als Guidetti "gewoon" 3 in had gelegd tegen Cambuur.

'dan zal de spits zijn excentrieke gedrag wel enigszins moeten indammen'

Dat hij excentriek is, is niet het probleem. Die jongen mag best een toneelstukje opvoeren als hij daar blij mee is en ervan denkt de harten van de fans ermee te winnen. Dat hij boos is om een wissel of zoals hij zelf zegt 'een gemiste' kans mag toch wel. Oke, hij hoort niet tegen een bak bidons aan te trappen, maar gutte gut waar maken we ons druk om....

Vind het ook enigszins overdreven om nu te vrezen voor een 'mental breakdown' bij Kazim. Hoewel hij hard is en vrij emotioneel en lichtgeraakt heb ik hem nog nooit een vieze overtreding zien maken of de neiging zien hebben om iemand écht iets aan te doen. Dat heeft hij nog nooit gedaan tijdens zijn carrière dus waarom nu ineens wel....

Hadden ze nooit maar ook nooit moeten overnemen ook al was die gratis. Matige speler die als het tegenzit gelijk weer als een wannabe stoer binkie moet laten blijken hoe die er mee zit, schandalig dat deze clown dat mooie shirt mag dragen en nog dik verdiend ook bah bah bah.

Deze beste man is voor 1 september vertrokken verwacht ik, je hebt weinig aan hem als hij zich niet kan schikken in de rol van backup en mentor. En dat lijkt niet geval. Voetballend houdt het ook al niet over dus dan is het een plus een is twee.

Kramer is ook geen lievertje, maar in mijn ogen wel een betere spits en het zal me niet verbazen als hij de eerste spits gaat worden en dan zal het probleem kazim als maar groter gaan worden. Wanneer ze het niet ingedamt gaan krijgen. Ben eens benieuwd hoe dit gaat verlopen.

18 augustus 2015 om 12:01

Die Kramer ja. Ben benieuwd hoe hij zich gaat gedragen als hij weer tegen Ajax moet spelen.
Vorige keren liep dat niet zo goed af. Volgens mij had hij vrijwel elke ontmoeting rood moeten hebben.

Het is wel grappig hoe snel de publieke opinie kan omslaan. Vorige week werd hij nog geprezen om zijn betrokkenheid toen hij zo overdreven blij stond te doen langs de lijn en nu is hij een ongeleid projectiel omdat hij bidonnen omschopt.

Natuurlijk moet hij die bidonnen niet omschieten, maar er zijn zo ontzettend veel spelers die boos reageren na een wissel. Er wordt nu net gedaan of hij op het randje zit om door te draaien en de boel kort en klein te slaan. Hij is gewoon een emotioneel persoon en dat is af en toe irritant en af en toe levert het iets positiefs op voor Feyenoord.

Het is gewoon goed om hem erbij te hebben en ik heb er vertrouwen in dat hij zich niet gek gaat gedragen.

18 augustus 2015 om 10:53

das natuurlijk niet bij iedereen zo.
Ik vind het nu een pipo, vond het vorige week een pipo en vond hem 5 maanden geleden een pipo.
Probeert gewoon zn gebrek aan voetballend vermogen te compenseren met heel hard schreeuwen zodat het nog wat lijkt

18 augustus 2015 om 10:55

Hetzelfde geldt voor z'n voetballende kwaliteiten. Vorig jaar tegen Roma thuis klapte het in elkaar toen Kazim eraf moest en wees ook het journaille erop dat de beste man een behoorlijke waarde had in het elftal. Nu is ie weer de kop van jut. Het is allemaal zo vreselijk opportuun dit.

18 augustus 2015 om 12:51

Je hebt helemaal gelijk. Het wordt ook wel weer opgeblazen tot en met zeg. Enigzins begrijpelijk is het wel dat hij niet vrolijk is bij de wissel. 20 seconden ervoor heeft -ie een megakans gemist. Hij geeft vervolgens een schopje tegen een kratje, gutgutgut. Zo belangrijk is dat niet. Zolang hij zich niet negatief uitlaat over zijn medespelers, staf etc. zie ik geen enkel probleem.

18 augustus 2015 om 17:25

Bij een 0 - 0 stand laat in de 2e helft zo ontzettend traag naar de kant lopen is nou ook niet bepaald in het voordeel van je eigen team lijkt mij..

Roogsfc ben je vergeten dat hij al akkefietjes had met medespelers waaronder bijvoorbeeld Vilhena tijdens notabene een wedstrijd? En het leek er sterk op dat hij Gio het een en ander toeriep toen de cameras van Fox op hem gericht waren op de bank. Hahn die naast hem zat negeerde hem nadrukkelijk.

Feyenoord gaat nu het zelfde probleemverhaal krijgen als wat Ajax had met El Hamdaoui. Die is ook te trots en vol van zichzelf. Alleen kan Mounir wel voetballen. Kazim ga gewoon lekker naar Amerika of de zandbak... Geld ophalen en misschien scoor je daar wel.

Kazim is de grootste kwal van de eredivisie. Zitten we in Nederland niet op te wachten.

Je hebt gelijk 010dekuip.
Ook ik ben geen fan van Kazim maar enkel en alleen omdat ik het geen goede voetballer vind.
Dit was slechts een actie uit frustratie over een net gemiste kans .
Dat iedereen zich zo druk maakt om het omtrappen van een kratje bidons komt alleen omdat er verder weinig nieuws is.
Bovendien gebeurt dit veel vaker. Nog niet zo lang geleden trapte Pelle een tafeltje om, slaan Pieters en Maaskant een ruit door.
De best vergelijkbare situatie was echter op het afgelopen WK waar Cilessen , na DE keeperswissel, ook zijn frustratie botvierde op wat bidons en dat was ook niet gericht tegen de trainer of Krul maar maar ook uit frustratie over zijn eigen tekortkoming (geen topper in het tegenhouden van strafschoppen)

Laat hem er maar langs, dan gaat het daar nog flink rommelen bij Feyenoord..uiteindelijk zal door al zijn tekortkomingen dan de bom barsten met alle gevolgen van dien.. Dan krijg je gewoon een tweedeling binnen de groep.
Alleen maar goed voor PSV en Ajax dit.

Mixp: gelijk heb je, daarom zei ik ook dat het geen lievertje is, tegen ajax doet hij de gekste dingen. Ook ik ben benieuwd hoe hij nu doet als hij tegen ajax moet spelen enof gio dan ook doet wat hij heeft gezegt nu, in het belang van de club.

Compleet de weg kwijt. Gauw verbannen uit de eerste selectie. Gaat Feyenoord niet verder helpen en loopt alleen maar misbaar te maken. Als Feyenoord zijnde moet je niet willen dat er zo'n onzin uitkramende malloot in het shirt van de club rondloopt. Vooral niet nu je 2 betere spitsen hebt.

Pannenkoek eersteklas die Kazim. Feijenoord moet van hem af. Zorgt alleen maar voor onrust! Enige waar die goed in is zijn praatjes. Dat die z'n voeten maar eens laat spreken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren