Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoon Larsson vindt na pijnlijke uittocht bij Spartak onderdak in Bundesliga

Laatste update:

Jordan Larsson heeft met Schalke 04 een nieuwe club gevonden na zijn pijnlijke uittocht bij Spartak Moskou, zo meldt de Duitse club vrijdagmiddag. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2025 in Gelsenkirchen houdt. Bij de Duitse club gaat de zoon van de legendarische Henrik Larsson spelen met rugnummer 7.

Larsson kreeg na zijn vertrek bij Spartak eind juni een pijnlijke trap na van de Russische club. De 25-jarige Zweed liet zijn contract ontbinden in Rusland vanwege de oorlog met Oekraïne, wat hem niet in dank werd afgenomen. Spartak kwam via Telegram met een tamelijk bizarre afscheidspost, waarin Larsson ‘Agent 007’ werd genoemd: ‘0 goals, 0 assists en 7 interviews.’

Larsson speelde in het afgelopen seizoen zeventien competitieduels voor de Russen, waarin de aanvaller - zoals het statement van Spartak al verraadde - bij geen enkel doelpunt betrokken was. De Russische invasie in Oekraïne zorgde begin dit jaar voor een breuk in de relatie tussen Larsson en Spartak. De zoon van oud-spits Henrik Larsson gaf meerdere interviews waarin hij te kennen gaf niet meer in Rusland te willen voetballen. Dat zette kwaad bloed bij Spartak en zijn supporters.

Larsson speelde in totaal 83 wedstrijden voor Spartak waarin hij 27 keer scoorde en negen assists gaf. De club kocht hem in augustus 2019 voor vier miljoen euro van het Zweedse Norrköping. In Nederland was de zoon van Feyenoord- en Celtic-legende Henrik Larsson twee seizoenen actief voor NEC. In 24 wedstrijden maakte hij vier doelpunten en gaf hij vier assists. Jordan werd in Rotterdam geboren op het moment dat zijn vader voor Feyenoord speelde. Hij is zevenvoudig international van Zweden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

007 is wel een hele goede grap haha

5 augustus 2022 om 17:51

Vind ik ook, kon er hartelijk om lachen

5 augustus 2022 om 18:26

En dan met nr 7 komen te spelen

Geen idee of deze speler een aanwinst is voor Schalke. Ik verwacht wel dat S04 een loodzwaar seizoen tegemoet gaat, hebben zich niet super goed versterkt in mijn ogen. Wel het een en ander aan ervaring binnengehaald geen idee of dat genoeg is voor lijfsbehoud, ik acht vrijwel iedere ploeg beter. Ben wel erg benieuwd hoe Ouwesjan en Simon Terrode het dit seizoen gaan doen in de Bundesliga. Terrode een echte legende in 2. Liga en ook all-time topscorer daar. alleen wilt het in de Bundesliga niet helemaal vlotten, wellicht gaat het lukken in zijn laatste jaartjes.

5 augustus 2022 om 17:34

Met de terugkeer van Harit en aanwinsten als Yoshida, Greiml, Mollet en eventueel Kral, hebben ze er toch wel weer wat spelers bij die wat kunnen klaarspelen. Ik zou als ik Schalke was nog Pohjanpalo van Leverkussen halen, éénjarig contract en een goede spits.

5 augustus 2022 om 19:00

Moeten volgens mij ook nog steeds op de centen letten. Gazprom betaalde echt de hoofdprijs voor shirt sponsor en die is weggevallen. Daarbij hebben ze een torenhige schuld geloof ik die door de 2e bundesliga niet kleiner is geworden.

Weet niet op die sponsor van die vleesfabriek nog geld in legt omdat die kerel uit de directie is opgestapt na het wanbeleid.

Maar echt veel ruimte zal er niet zijn. Dus laten we hopen op middenmoot.

Hij heeft helaas niet het talent van zijn vader, een aantal keer bij AIK gezien het afgelopen seizoen en het was niet bijster veel.

5 augustus 2022 om 19:03

Zijn er dacht ik niet heel veel die het echt beter doen dan hun vader? Kluivert, Larsson en zo zijn er toch vele die het leuk doen maar nooit echt beter zijn dan hun vader. Daley is niet echt slechter maar ook niet beter? Enige die ik kan bedenken die echt beter is dan zijn vader is Jari Litmanen. Olavi Litmanen was de mindere.

5 augustus 2022 om 19:52

Erling Haaland schijnt het wel goed te doen En bijna vergeten, maar Paolo Maldini is er ook nog één.

6 augustus 2022 om 07:42

Jeronsaik. Berghuis is wel beter dan zijn vader Frank. Erwin en Ronald Koema waren beter dan Martin Koeman. Nogal de Jong en zijn vader Jerry

Kan ie mooi gaan concurreren met Terodde, de all time topscoorder van de 2. Bundesliga, die moeite heeft om te scoren op het hoogste niveau. Ik zie hem wel kans maken op minuten.

Hahaha. Leuk voor de speler? Nee. Ludiek? Ja.

Jammer dat hij niet in de voetsporen van z'n pa kan treden. Blijkbaar wordt talent niet via DNA doorgegeven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren