Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zo’n talent zie je niet vaak, hij heeft met Ajax voor de juiste club gekozen’

Laatste update:

Ajax versterkte zich onlangs met het Australische toptalent Sebastian Pasquali en lijkt daarmee een mooie slag te hebben geslagen. Voor zijn oude club Melbourne Victory is het vertrek van de middenvelder natuurlijk een tegenvaller, al snapt aanvoerder Carl Valeri Pasquali’s keuze ook wel weer.

/

“Ik vind het prachtig en ik denk dat hij de juiste club gekozen heeft, al had ik hem ook graag zien opgroeien in het shirt van Melbourne Victory, maar zo gaat het nu eenmaal”, vertelt hij in gesprek met FourFourTwo. “Ik heb veel met Seb gesproken, wij allemaal, we vonden allemaal dat hij een geweldige speler is en we vonden het allemaal geweldig om met zo’n talent samen te spelen, die kom je niet vaak tegen.”

Pasquali treedt bij Ajax in de voetsporen van landgenoten Hayden Foxe, Joey Didulica, Jason Culina en Mike Peterson, weet ook Valeri: “Ik heb daar ook met hem over gesproken en hij is naar de goede club gegaan. Dat weet hij ook. Hij zit nu bij een club die jonge spelers ook echt tot het uiterste drijft. Ik ben benieuwd waar zijn carrière hem zal brengen. We blijven hem volgen, net zoals hij ons zal blijven volgen.”

Denk jij dat Sebastia Pasquali gaat slagen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Domme vraag van voetbalzone, wie is hij, hoe oud is ie. Echte toppers staan bij AJAX in de basis als ze 17, 18 zijn. En je weet meteen: dit is er een, van Basten, Sneijder, Bergkamp en natuurlijk Johan.

8 november 2016 om 10:49

Bergkamp is geen goed voorbeeld: hij ging van C2-B2-A2 tamelijk langzaam en debuteerde bij mijn weten op zijn negentiende als rechtsbuiten en toen duurde het nog wel even voordat-ie opbloeide. Hij is juist het voorbeeld dat het tussen 18 en 21 nog alle kanten op kan gaan. Pascal Heije anyone?

8 november 2016 om 14:51

dessmond,

Hieronder een stukje Bergkamp:

Dennis Bergkamp werd toegelaten tot de befaamde jeugdopleiding van Ajax toen hij twaalf was.

Hij maakte zijn debuut in het eerste elftal onder trainer Johan Cruijff op 14 december 1986, tegen Roda Jc.( 17 jaar)

Een half jaar later won hij zijn eerste hoofdprijs: hij viel in tijdens de gewonnen Europa Cup II-finale tegen Lokomotive Leipzig.( net een paar weken 18 jaar)

Dus was ook een eigen jeugdspeler die er op zijn 17de stond.

8 november 2016 om 10:49

Ik weet niet wat je rookt maar hij zit er pas een weekje denk je dat hij meteen er in zal zitten? en talenten zoals Bazoer kregen speeltijd omdat hij ook gewoon bij PSV kon blijven misschien moet je stoppen met dat afzeiken van voetbalzone en werken aan jezelf.

8 november 2016 om 11:18

volgens mij komt hij pas in de winterstop hoor.

Wat ik niet snap: de Amerikaan John Hilton (15) mocht vorige maand niet naar Ajax. De reglementen van de Fifa schrijven voor dat talenten van buiten de Europese Unie pas vanaf hun achttiende voor een Europese club mogen spelen., was het argument.

Pasquali is 16 en komt ook van buiten de EU. Waarom mag hij wel? Of heeft hij ook een Italiaans paspoort?

8 november 2016 om 10:49

Volgens mij vraag jij naar de bekende weg

8 november 2016 om 10:51

Hij is sinds gisteren 17 en heeft ook een Italiaans paspoort blijkt dus.

Als ie in de winter komt, kan ie meteen wennen aan de kou.

8 november 2016 om 13:46

Ik ben net terug uit Australië. Deze jongen komt uit Melbourne, het zuidelijkste punt in Australië. Ik kan je zeggen dat die ook wel echte winters kennen! De zomers zijn heerlijk, maar de winter in Melbourne doet tegenwoordig niet veel meer onder voor die in Nederland.

Lijkt het zo of is het zo dat Ajax een grote focus op middenvelders legt?

8 november 2016 om 14:35

Het middenveld is het belangrijkste in de eredivisie. Als je de slag op het middenveld wint maak je de beste kans op het winnen van landstitels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren