Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zomeraanwinst Feyenoord maakt eindelijk eerste speelminuten

Laatste update:

Feyenoord versterkte zich al tweeënhalve week geleden met Colin Kazim-Richards, maar de huurling van Bursaspor bleek bij zijn aankomst nog niet fit te zijn en maakte dus ook nog geen speelminuten in het elftal van Fred Rutten. Maandag heeft de aanvaller nu eindelijk zijn debuut gemaakt in het Feyenoord-shirt, in de wedstrijd van de beloften tegen Jong FC Dordrecht.

Jong Feyenoord/Excelsior won met 6-1 en Kazim-Richards deed een uur mee. Het was de bedoeling dat de Engelse Turk zondag al in actie zou komen tegen FC Twente: Rutten wilde hem laten invallen, maar omdat Luke Wilkshire en Jordy Clasie niet okselfris waren, kwam het daar niet van. Nu heeft Kazim-Richards alsnog zijn eerste minuten voor Feyenoord gemaakt.

Elvis Manu en Wessel Dammers hadden een groot aandeel in de 6-1 zege van de beloften, door beide twee goals voor hun rekening te nemen. Robbert de Vos was verantwoordelijk voor de vijfde treffer, terwijl Anass Achahbar uit een strafschop de eindstand bepaalde.

Denk je dat Colin Kazim-Richards een aanwinst is voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is waar hij als jongen van droomde; spelen voor Jong Feyenoord/excelsior in de klapper tegen Jong Dordrecht. Dit zal hij nooit meer vergeten.

Hoe speelde hij?
Iemand wedstrijd gezien?

1 september 2014 om 20:58

Jong Feyenoord/Excelsior heeft maandagavond de tweede competitiezege van dit seizoen geboekt. De ploeg was met 6-1 te sterk voor Jong FC Dordrecht. Elvis Manu en Wessel Dammers hadden een groot aandeel in de zege, door beide twee goals voor hun rekening te nemen. Robbert de Vos was verantwoordelijk voor de vijfde treffer, terwijl Anass Achahbar uit een strafschop de eindstand bepaalde. Voor Colin Kazim-Richards betekende het duel op Varkenoord zijn eerste in Feyenoord-shirt. De spits begon in de basis en kwam een uur in actie.
Veel ogen op Varkenoord waren logischerwijs gericht op Colin Kazim-Richards. De aanwezige toeschouwers waren nieuwsgierig naar de fysiek beresterke aanvaller, die tijdens de zomerse transferperiode op huurbasis werd overgenomen van het Turkse Bursaspor. In zijn eerste speelminuten in Feyenoord-shirt toonde hij zich bij vlagen een balvast aanspeelpunt in de punt van de aanval, waar hij werd geflankeerd door Anass Achahbar en Elvis Manu.

1 september 2014 om 21:02

Aan de reacties op diverse sites te zien speelde hij slecht, geen kans gehad en ging hij zeuren op de leiding en medespelers

Mooi om te zien dat Achabar ook goed speelt. Hoop dat hij nog een paar keer de kans krijgt mee te spelen. Weet iemand trouwens of het contract van Manu al is verlengd?

1 september 2014 om 23:09

Achahbar is inderdaad een hele hele goede speler, heb hem liever dan Kazim-Richards. Nu maar hopen dat hij speelminuten krijgt bij Feyenoord.

Ik had wel een goal verwacgt tegen de belofte van dordrecht aangezien en werd gezegd dat hij zo erg goed was in mijn ogen moet hij het eerst naar eens laten zien maar dat kan noh

Ik hoop het! Het zou goed zijn voor de concurentie binnen de selectie.

Wat voegt het woord "eindelijk" in de titel toe? Behalve dat het behoorlijk suggestief is en voor stemmingmakerij zorgt volgens mij niets. Daarbij is er geen sprake van een enorme lange periode we praten over slechts 2,5 week waar als de mogelijkheid er was hij eerder had kunnen spelen.

Verder was hij wel fit maar niet wedstrijdfit klein verschil.

Ontopic: Ik heb de wedstrijd zelf niet kunnen aanschouwen maar van wat ik heb meegekregen (radio/internet) hij, Kazim speelde geen sterke wedstrijd leek nog wat onwennig. Stond wel zijn mannetje maar wist niet echt kansen te creëren. Hopelijk groeit hij nog en wordt hij niet een gevalletje Armenteros. Het zou erg leuk wezen als hij de zoveelste verrassing in de spits bij Feyenoord zou worden.

Ik vind te vrede een betere spits

IK ben geen fan van Kazim. Ik heb hem altijd een matige speler gevonden. Hij ging altijd lopen met de bal en had weinig creativiteit.

Kazim gehuurd terwijl je Achabar hebt! Man man man kan er niet over uit! Ik gun te vrede alles want die jongen doet zijn ding. Achabar is echter nog steeds een megatalent. Zet die jongen op 10 bij Feyenoord een paar wedstrijden en hij speelt ~toornstra en Immers er glansrijk uit!

Kazim, heeft nergens potten kunnen breken. Dit zal die ook bij Feyenoord niet gaan doen. onnodige en misschien wel paniekerige aankoop van feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren