Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoete wraak op Man United: ‘Ferguson heeft nooit een woord gezegd’

Laatste update:

Een doorbraak op Old Trafford zat er nooit in voor Joshua King, maar de aanvaller van Bournemouth was afgelopen zaterdag wel goed voor het beslissende doelpunt tegen Manchester United (2-1). De wraak was daarmee zoet voor King, die vijf jaar onder contract stond bij Man United.

/

De nu 23-jarige vleugelspeler arriveerde in 2008 bij the Red Devils, maar speelde nooit een officiële wedstrijd in de hoofdmacht en werd achtereenvolgens uitgeleend aan Preston North End, Borussia Mönchengladbach, Hull City en Blackburn Rovers, de club die hem in 2013 definitief overnam en afgelopen zomer weer naar Bournemouth liet gaan.

Het viel King in zijn tijd in Manchester vooral op hoe toenmalig coach Sir Alex Ferguson omging met de aanwezige talenten. “Hij heeft nooit een woord tegen me gezegd”, vertelt de aanvaller in de Engelse media. “Ik weet niet waarom dat was. We spraken nooit met elkaar en dat verraste me.” King neemt dat Ferguson overigens niet kwalijk. “Hij was een geweldige vent, met veel verstand van voetbal. Ik was alleen verbaasd dat hij ook toen ik vertrok niets tegen me zei.”

Denk je dat Joshua King ooit terugkeert in de Engelse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren