Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan Ibrahimovic zingt op podium na dollemansrit met AC Milan-fan

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic heeft donderdagavond op het Sanremo Music Festival samen met Sinisa Mihajlovic het lied Io Vagabondo van de Italiaanse groep Nomadi uit 1972 gezongen. De spits van AC Milan stond een dag eerder al als co-presentator op het podium. Dat Ibrahimovic op het podium stond was overigens niet vanzelfsprekend. Door file leek hij de avond aan zich voorbij te moeten laten gaan, maar met dank aan een motorrijder kwam hij toch aan in San Remo.

“Ik zat drie uur vast in de file”, vertelde Ibrahimovic op het podium. “Ik heb mijn chauffeur toen gevraagd of ik uit mocht stappen. Ik hield een motorrijder aan en gelukkig bleek hij een fan van AC Milan te zijn. Op de motor bracht hij me naar San Remo. Toen we bijna arriveerden, vertelde hij me dat hij vanavond voor het eerst op de snelweg had gereden. We hadden net zestig kilometer afgelegd!”

Het besluit van AC Milan om Ibrahimovic toestemming te geven om aanwezig te zijn bij het muziekfestival deed in Italië veel stof opwaaien. De ploeg van trainer Stefano Pioli is immers verwikkeld in een titelstrijd met Internazionale. “Zlatan zal volgende week een aantal trainingen missen, maar hij is beschikbaar voor de wedstrijden”, zei Pioli eerder al in de Italiaanse media. “Als er één kampioen is die dergelijke druk aankan, dan is hij het wel.”

Ibrahimovic kan door een dijbeenblessure een paar weken niet in actie kan komen. Desondanks uitte voormalig Milan-trainer Fabio Capello al kritiek op de Zweedse spits voor zijn besluit om zich in te zetten voor het muziekspektakel. “Hij wil dit blijkbaar graag doen, maar als professional die ernst en toewijding wil overbrengen op zijn teamgenoten, is dit volgens mij erg tegenstrijdig. Ik had hem nooit laten gaan als club. Hij wordt betaald door Milan, dus zal hij de club en de fans moeten respecteren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, als je al een poosje niet echt meer scoort op het veld zoals aan het begin van het seizoen, moet je het maar op een andere manier doen. Hilarische tv.

Hahaha mooi. ze hadden het in het begin een beetje moeilijk met de tekst, maar het refrein ging wel

5 maart 2021 om 09:57

Complimenten ook voor presentator Amadeus die zag dat Zlatan ermee worstelde en toen maar de lead nam door in te haken en daarmee Zlatan op zijn gemak stelde.

Wel raar eigenlijk. Er was zoveel gedoe over dat Zlatan in zijn contract had opgenomen, dat ik echt verwachtte dat hij er vol passie en overgave in zou gaan. Maar dit optreden lijkt meer een moetje.

5 maart 2021 om 10:27

Maar ik snap de ophef wel hoor.
Straks blesseerd hij zn stembanden en kan hij niet meer coachen in het veld.

5 maart 2021 om 10:42

Zou Lukaka wel blij mee zijn overigens. Maar ach.. zolang hij nog steeds iedere medespeler een corrigerende schop tegen het achterhoofd kan geven, redt hij zich vast wel

Wat een mazzeltje dat je uitgerekend een AC Milan-fan op de motor treft. Ik maal er persoonlijk niet om hoor Zlatan zich hiervoor laat lenen. De mannen is in de winter van zijn carrière aanbeland, die heeft toch nog maar weinig te bewijzen?

Nou ik had wel iets meer passie en overgave verwacht. Het bosje bloemen maakt het gelukkig goed.

Na al die jaren in de voetballerij hebben we eindelijk kunnen zien dat zelfs Zlatan zich soms ongemakkelijk voelt haha. Leuk schnabbeltje, al weet ik niet of de leiding bij Milan zo blij is dat hij bij een willekeurige motor achterop is gesprongen. Dat lijkt me nogal een risico, zelf wanneer hij al geblesseerd is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren