Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan helpt Paris Saint-Germain aan winst in lastig duel op Corsica

Laatste update:

Het seizoen duurt nog lang, maar Paris Saint-Germain is weer moeilijk af te stoppen. De club uit de hoofdstad werd de voorbije drie jaar steeds kampioen en is na tien wedstrijden in dit seizoen nog steeds ongeslagen. Zaterdag wonnen les Parisiens de lastige uitwedstrijd tegen SC Bastia met 0-2: matchwinner werd Zlatan Ibrahimovic. Met zijn vijfde en zesde goal wordt de voorsprong op de concurrentie weer (even) uitgebreid.

/

Vorig seizoen ging Paris Saint-Germain lelijk onderuit bij Bastia (4-2), maar het belette de Parijzenaren uiteindelijk niet kampioen te worden. Laurent Blanc begon zonder Gregory van der Wiel, maar met Serge Aurier rechts achterin en stelde een driemansvoorhoede samen met Lucas Moura, Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani. Toch lukte het de titelhouder niet de wedstrijd naar zich toe te trekken: het positiespel was moeizaam, Bastia verdedigde goed en niemand bij de bezoekers stond op om het verschil te maken.

Pas in de tweede helft lukte het te scoren, al was de vreugde slechts van korte duur. Ibrahimovic deed het namelijk in buitenspelpositie en werd terecht afgevlagd. Met nog een half uur te gaan mocht Thiago Motta erbij komen en of het zo moest zijn stuurde Ghislan Printant aan de overkant Brandão binnen de lijnen: zo stonden de twee ruziezoekers van vorig seizoen plots gelijktijdig in het veld voor de resterende dertig minuten. Tien minuten later viel de eerste goal van de dag.

Cavani en Ibrahimovic sprongen samen weg en eerstgenoemde lokte de doelman van Bastia met zich mee. Twee spelers van Bastia spurtten naar het doel, maar Ibrahimovic bleef onbewaakt en kon zonder bedreigd te worden de 0-1 in de verre hoek mikken. Doelpunt nummer 111 van de Zweed in het shirt van de Fransen werd zo een feit. Hij nam ook de tweede voor zijn rekening, in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Na terugleggen van Aurier bepaalde hij de eindstand op 0-2.

Paris Saint-Germain wordt dit seizoen weer kampioen van Frankrijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Deze man blijft maar doorgaan. Zlatan is over vijf jaar samen met Neymar en Hazard gouden bal kandidaat!

17 oktober 2015 om 18:56

5 jaar, dan is tie 38 denk ik

17 oktober 2015 om 19:04

Hahah en Ronaldo niet meer of Messi

Inderdaad heel lastig duel maar uiteindelijk maakte kwaliteit het verschil. Zlatan nu met 6 goal uit 6 wedstrijden gezamenlijk topscorer

Schandalig slechte wedstrijd. Er zit totaal geen voetbal in deze ploeg, alles hangt af van ingevingen van Lucas, Cavani of Zlatan. Laten we hopen dat er volgend jaar een coach voor de groep staat die onze spelers wilt laten voetballen en niet zo'n angsthazen tactiek gebruikt.
Op naar Real Madrid, ik heb er een hard hoofd in.

17 oktober 2015 om 19:42

Real mist veel belangrijke spelers door blessures + het feit dat PSG altijd heel anders kan spelen in de CL denk ik juist dat ze wel een mooi resultaat kunnen neerzetten. Thuisspelen geeft opzich ok al een boost.

17 oktober 2015 om 19:53

Dat klopt, CL wedstrijden zijn altijd anders. Echter baal ik er van dat we dat niveau nooit is willen laten zien in de L1. Als je in een thuiswedstrijd met Lorient of Troyes even gas geeft win je deze met 5 a 6-0.

17 oktober 2015 om 20:06

Inderdaad, vorig seizoen wonnen ze aan het seizoen een paar keer met grote cijfers maar dat kwam omdat ze achterliepen op doelsaldo en echt gemotiveerd waren. Erg jammer dat ze dat niet wat vaker kunnen doen.

18 oktober 2015 om 01:56

Als Motta, Verratti en Matuidi spelen loopt het toch wel neem ik aan? Rabiot en Stambouli ontstijgen het niveau van de Ligue 1 dan ook niet vind ik.

Het lijkt wel allemaal te gemakkelijk voor PSG dit seizoen, niemand die weerstand kan bieden tot zover. Ze staan al 8 punten voor op plek 2 na 10 speeldagen, als ze deze vorm behouden zie ik ze al de champagne in maart ontkurken. En Zlatan die er wederom staat en de wedstrijd beslist, nu wordt het toch echt wel tijd dat hij ook in de CL opstaat en wedstrijden beslist in de knockout fase. Ik beschouw ze dit seizoen echt als één van de outsiders, een enorm hecht team die wel eens kan verrassen.

PSG wordt kampioen, maar ik ben nog steeds onder de indruk van Angers en Caen die hun wedstrijden gisteren gewoon weer winnen. Hopelijk kunnen ze dat langer volhouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren