Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ziyech is het beu en geeft vertegenwoordiger opdracht

Laatste update:
/
De 34-jarige Juan Mata gaat in de komende dagen tekenen bij Leeds United. De Spaanse middenvelder zit sinds begin juli zonder club nadat zijn contract bij Manchester United afliep. (Marca)
/
De Braziliaanse Willian, die momenteel onder contract staat bij Corinthians, keert mogelijk terug in het Europese voetbal. Fulham is de meest waarschijnlijke bestemming voor de 34-jarige buitenspeler. (GOAL)
/
Hakim Ziyech is het wachten op AC Milan zat en staat voor een definitief vertrek bij Chelsea. De 29-jarige middenvelder heeft zijn vertegenwoordiger de opdracht gegeven om een nieuwe club voor hem te vinden. (The London Evening Standard)
/
Manchester City en Anderlecht hebben een akkoord bereikt over de transfer van Sergio Gómez, die mogelijk direct wordt verhuurd aan Girona. Daardoor blijven the Citizens op zoek naar een linksback die er direct staat. (Het Laatste Nieuws)
/
Paris Saint-Germain gaat afscheid nemen van jeugdproduct Arnaud Kalimuendo. De twintigjarige spits vertrekt voor 25 miljoen euro naar Stades Rennes, dat daarmee Leeds United verslaat op de transfermarkt. (Fabrizio Romano)
/
Newcastle United overweegt om Gonçalo Ramos naar de Premier League te halen. Naar verluidt hangt Benfica een flink prijskaartje om de nek van de 21-jarige Portugese spits. (Sky Sports)
Zou Ajax een poging moeten wagen voor de terugkeer van Hakim Ziyech?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien iets voor FC Barcelona als Bernardo onhaalbaar blijkt. Ik had als ik Ziyech was lekker bij Chelsea gebleven, Werner is weg en Hudson-Odoi is bijna rond met een andere club. Heb je genoeg kans op genoeg speeltijd en al helemaal in de PL.

11 augustus 2022 om 11:35

zit wel paar niveau-klasse tussen hoor, Ziyech komt tekort voor een topcompetitie. is ook geen enkele interesse in hem

11 augustus 2022 om 11:37

Ziyech heeft het in de minuten die hij heeft gehad gewoon uitstekend gedaan in de Premier League. Aantal mooie goals gescoord en ook goede assists gegeven en scoorde vrijwel nooit onder een 'zesje'. Denk dat er genoeg interesse in hem is maar hij wacht gewoon of er nog extra versterkingen worden gehaald bij Chelsea en daarna kan hij een knoop doorhakken.

11 augustus 2022 om 11:52

Als die het uitstekend had gedaan was die wel basisspeler geworden. Maar dat is die niet omdat die het niet uitstekend gedaan heeft. Of jij hebt een totale andere betekenis van uitstekend. Gewoon een niveautje lager proberen.

Precies zoals SCIREA1897 zegt. Er was naast Milan ook erg weinig interesse in hem.

11 augustus 2022 om 11:56

Wat een belachelijk redenering! Tuchel speelt een pressie-bal-vooruit manier van spelen waardoor Ziyech niet in zijn kracht komt. Als hij speelt, speelt Hakim redelijk goed. Hij wordt gepositioneerd als spits/vleugel aanvaller wat hij niet is. Hij is een spelmaker.

11 augustus 2022 om 12:05

@Arsenal, Ziyech heeft toch tegen een paar klasse tegenstanders het laten zien bij Chelsea. Oa : Winnende goal FA Cup halve finale tegen Man City , belangrijke uitgoal uit weer tegen City waardoor Chelsea zich net wist te plaatsen voor de CL, enige goal in de Super Cup finale, belangrijke goal tegen Athletico Madrid in de CL en ook nog wat goals in de PL met oa die wereldgoal tegen Spurs. Vind je het gek dat het er niet 100% uitkomt bij Ziyech als hij na elke wereldpot weer wordt gerouleerd. Ziyech verdient gewoon een reeks wedstrijden en dan ben ik ervan overtuigt dat hij de absolute sterspeler met Kante wordt van Chelsea.

11 augustus 2022 om 12:49

Niveautje lager zou kunnen. Misschien Arsenal dan proberen ofzo?

11 augustus 2022 om 13:02

Wat een negatief haterig bericht over Ziyech...hij krijgt amper de kans en vaak op verkeerde posities en is toch regelmatig scorend. Zet Ziyech op een 10 positie of hangende rechtsbuiten in een topcompetitie en hij gaat toveren. Ik vraag me bij het zo bsnel en zo hard afschrijven van Ziyech nota bene door nederlanders (ide hem Jaren hebben zien schitteren) af wat de drijfveer is...had je altijd al een hekel aan m of ben je gewoon een Tuchel fan boy of....?

11 augustus 2022 om 13:27

Exact. Prachtige Tovenaar is het potentieel, dat heeft ie allang bewezen. Hoop dat we hem weer gaan zien schitteren, want door gasten als hij kijk ik voetbal

11 augustus 2022 om 13:28

Ben ik het ook mee eens, Ziyech is misschien wel de beste speler van Chelsea als hij gewoon de kans krijgt op zijn juiste positie en een reeks aan wedstrijden.

11 augustus 2022 om 13:40



@clarkkent: er zit een wereld van verschil tussen een kritisch bericht en een haatbericht. Stop eens met dat uitgemolken woord dat te pas en te onpas gebruikt wordt. Edit: oh ja: asjeblieft.

11 augustus 2022 om 13:51

Waaruit baseer jij dat? Enkel omdat de coach niet voor hem kiest. Maar iedere keer als hij mocht invallen was hij 1 van de betere.
Ziyech is afhankelijk van vertrouwen.
Ziyech z’n kwaliteiten is vrij uniek.

11 augustus 2022 om 15:29

@nick: ik ben geen 22 jarige gen Z knul die hater tegen iedereen roept met kritiek...maar als je Ziyech, na alles weat ie bij Ajax heeft laten zien, zelfs af en toe bij Chelsea waar hij misbruikt word.. gaat betitelen als mwa mwa spelertje die snel een niveau minder moet opzoeken...dan vind ik dat niet objectief, ongefundeerd en dus wrsl haterig ja.....en in dit eerste bericht durgt iemand te beweren dat Bernardo Silva 'een paar klassen bete is'dan Ziyech...kom op man, dat is gewoon uitgesproken haterig!

11 augustus 2022 om 15:42

Misschien omdat B. Silva ook gewoon een paar klassen beter is?! Absoluut geen schande, maar Ziyech kan best een niveautje omlaag om daar een topper te zijn voor het team.

11 augustus 2022 om 17:35

Bernardo wordt dan ook in zijn kracht gebruikt. De Ziyech van Ajax zou eerder het verschil maken dan een Bernardo Silva.

11 augustus 2022 om 11:45

Het is wel duidelijk dat Tuchel het niet zo in hem ziet. Dan kun je beter weggaan.

11 augustus 2022 om 11:49

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Wie weet krijgt hij de komende wedstrijden de kans van Tuchel en speelt hij een wereldpot. Ziyech kan het niveau gemakkelijk aan als hij is een keer een reeks wedstrijden zou krijgen van Tuchel. Wie weet is dit wel het jaar dat hij de absolute sterspeler van Chelsea wordt zou me niks verbazen want de kwaliteiten zijn er.

11 augustus 2022 om 11:53

Al speelt hij nog zo'n goede wedstrijd, Tuchel heeft al aangetoond dat hij hem de wedstrijd daarna gewoon weer op de bank zet. Ziyech moet daar echt zsm weg.

11 augustus 2022 om 12:07

Dus het ligt dus eigenlijk niet aan Ziyech maar aan Tuchel want als Ziyech goede wedstrijden speelt en Tuchel hem op de bank zet, kan je in deze case Ziyech toch niks verwijten. Ik durf te wedden dat als Zidane trainer was van Chelsea hij een rasvoetballer als Ziyech als eerste op het wedstrijdformulier zet.

11 augustus 2022 om 13:20

Dat is toch precies wat ik zeg..?

11 augustus 2022 om 13:40

Wanneer heeft Ziyech goeie wedstrijden gespeeld voor Chelsea? Enkel tegen modale teams kwam hij eventjes kijken maar een constante vooruitgang ging niet ....Ziyech is geen topclub level.....dat is de enige realistische vaststelling.
Leuke speler in een mindere competitie dat wel maar that's it.

11 augustus 2022 om 13:53

Dan moet hij eerst een beetje vertrouwen krijgen, vindt je niet?
Hij speelt nooit slechter dan zijn concurrenten of andere op het middenveld of aanval.

11 augustus 2022 om 12:32

Beetje simpele redenatie. Hij past gewoon niet in t systeem van Tuchel kun je nog zon goede voetballer zijn. De keren dat ie een kans kreeg deed ie t volgens mij niet eens heel slecht. Zyech is natuurlijk ook geen top top speler maar wordt hier wel heel makkelijk kopje kleiner gemaakt.

11 augustus 2022 om 14:29

Zou Barca niet eerst een hun andere aankopen regristreren?

Waarom zet je een jurist op het vinden van een nieuwe club?

11 augustus 2022 om 11:40

Èxact wat ik mij ook afvroeg, lijkt mij niet echt dat het klopt.
Jurist wordt pas ingeschakeld om contracten te controleren en kan ook als vertegenwoordiger optreden voor de onderhandeling.

Lijkt mij niet dat een jurist gaat bellen met clubs om te kijken of er interesse is.

11 augustus 2022 om 11:43

Denk dat dit gewoon om een interpretatie/vertaal fout gaat oid. Jurist klinkt een beetje raar in deze context idd.

11 augustus 2022 om 11:52

Fossen

Volgens mij is het wel zo dat Ziyech onlangs gestopt is met zijn zaakwaarnemer en nu laat vertegenwoordigen door een jurist.

11 augustus 2022 om 12:20

Dat klopt inderdaad, maar juristen gaan niet op zoek naar clubs. Het blijft dus een gek verhaal. Het zou logisch als dat Ziyech hier toch weer een makelaar voor in de arm neemt.

11 augustus 2022 om 13:22

In het artikel staat: "[ziych] is increasingly instructing his lawyer to find alternative options". Lawyer, advocaat dus. Maar "alternative options" hoeft niet te betekenen dat die advocaat een nieuwe club voor 'm moet vinden. Ontbinding van het contract is een meer voor de hand liggende uitzoekklus.

11 augustus 2022 om 11:50

Misschien omdat hij geen Zaakwaarnemer gebruikt? Misschien four geinterpreteerd en dat zijn jurist naar verschillende aanbiedingen moet kijken.

Gelijk heeftie. Zonde van zo'n mooie speler om op de bank te zitten. Ben sowieso voorstander van topspelers die de ster worden bij een iets kleiner team ipv zo'n bank vol met wereldsterren als bij een team als City. Maakt het veel leuker voor de neutrale kijker, wat spreidingvan kwaliteit.

11 augustus 2022 om 12:13

Ziyech hoort gewoon in de basis bij Chelsea elke trainer buiten Tuchel en misschien Schmidt zou Ziyech in de basis zetten.

11 augustus 2022 om 12:22

Ziyech is niet beter dan Mount of Sterling. Of hij moet opeens kunnen spelen als spits. Dus dat hij in de basis hoort snap ik niet. Daarnaast heeft hij vaak kleine blessures.

11 augustus 2022 om 12:32

Ziyech zijn kleine teen is beter dan Mount + Sterling bijelkaar!

11 augustus 2022 om 12:34

Vreemd dat dan geen enkele club 20 miljoen voor hem wilt neerleggen.

11 augustus 2022 om 12:37

Ken jij de ins en outs van Chelsea dan? Ken jij Boehll persoonlijk en Ziyech ? Misschien zijn er biedingen geweest maar heeft Ziyech die afgewezen of misschien wil Ziyech het nog een jaar proberen bij Chelsea ? Ik las vandaag nog op een Chelsea nieuwspagina dat Tuchel tegen Ziyech heeft gezegd dat hij een belangrijke speler voor hem wordt dit seizoen. We kunnen liever wachten tot de transfermarkt dicht is of er iets officieels vanuit Chelsea of Ziyech komt.

11 augustus 2022 om 12:49

Volgens The Times en the Guardian mag hij van Tuchel weg. En volgens Matt Law en Nizaar Kinsella wilt hij zelf ook weg. En dat zijn allemaal betrouwbare bronnen.

11 augustus 2022 om 16:15

Waarom nou weer Schmidt? Feit blijft verder dat Tuchel helaas coach van Chelsea is en hij beter eieren voor z'n geld kan kiezen.

Gonçalo Ramos van Benfica is een geboren en getogen Portugees (uit de Algarve) en géén Braziliaan zoals wordt vermeld.

Kom lekker naar Amsterdam. Geef United Antony voor die 65-75 miljoen en haal Ziyech. Geen idee of die wil maar zijn naam staat vast in de telefoon van Huntelaar

ziyech is te goed voor de bank, maar te matig voor basis (bij chelsea).
vind ik soweiso geen speler voor een top competitie. komt meer tot zijn recht in competities als nederland, portugal, turkije.. waar dit soort spelers gewoon meer tot hun recht komen vanwege het niveau en snelheid van het spel en de ruimtes

Straks gaan mensen nog zeggen dat Mount beter is... ongelooflijke voetballer. Real? Arsenal? Man U? Man c? Mensen vergeten snel wat hij kan!

Een maandje geleden gaf Ziyech aan dat hij zelf zijn zaken waar ging nemen en dat hij zijn relatie met Nakhli verbrak. En nu heeft hij zijn agent/vertegenwoordiger opdracht gegeven om verder te kijken? Broodje aap verhaal dit..

Arsenal zou een goede optie kunnen zijn. Saka heeft een concurrent nodig en met onze backs en wingers hebbe we denk ik wel genoeg diepgang voor ziyech om op rechts te spelen. Zou wel genieten zijn

11 augustus 2022 om 14:28

Arsenal zal denk ik geen optie zijn. Arsenal wilt stappen zetten, dan moet je niet een Ziyech willen kopen die bij een Chelsea ook niet aan de bak komt.

Verder denk ik dat Arsenal meer gebaat is bij een buitenspeler die op beide vleugels kan spelen en een echte buitenspeler is. Iemand die ook wat meer diepgang heeft.

Ga ik nu iets geks zeggen... Rechtsbuiten bij Real Madrid? zie hem 10x liever dan Asensio

11 augustus 2022 om 14:29

Denk niet dat hij dat niveau heeft, om daar absolute basisspeler te worden.
Goede speler en in mijn ogen wel beter dan Asensio ja, maar niet het niveau dat Madrid nastreeft.

Ik ben het ook zat HZ, kom maar terug naar Amsterdam, dan verkopen we Berghuis wel haha.

Zou United niet wat voor hem zijn? Hij kent de manager en de competitie....

Ziyech heeft toch geen vertegenwoordiger meer!? Hij heeft namelijk afscheid genomen van Naghli

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren