Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech helpt Galatasaray met prachtige knal aan koppositie; rood voor Leroy Fer

Laatste update:

Galatasaray heeft maandagavond de koppositie in de Süper Lig heroverd. De ploeg van trainer Okan Buruk was met 0-4 te sterk voor Alanyaspor. Hakim Ziyech was voor het eerst in lange tijd weer eens trefzeker, terwijl Leroy Fer juist rood kreeg. Galatasaray heeft nu weer twee punten meer dan nummer twee Fenerbahçe, met nog zes duels te spelen. Alanyaspor staat ondertussen op plek tien.

Galatasaray begon het duel met Dries Mertens in de basis, terwijl Ziyech en voormalig Eredivisionisten Davinson Sánchez en Carlos Vinícius op de bank startten. Ook bij Alanyaspor stond er een bekende aan de aftrap: Fer.

De bezoekers waren het gevaarlijkst in de eerste helft en leken na een klein half uur op voorsprong te komen. Abdülkerim Bardakci kopte de bal binnen, maar duwde daarbij zijn tegenstander. De treffer werd daarom afgekeurd.

Vlak voor rust liet Mertens zich zien. Hij probeerde de bal vanaf een meter of vijftien met de buitenkant van zijn voet de kruising in te draaien, maar de bal eindigde op de lat.

De tweede helft verliep een stuk voorspoediger voor Cimbom. Baris Yilmaz opende de score door naar binnen te draaien en de bal in de verre hoek binnen te schuiven: 0-1. Vlak daarna kreeg hij vanaf een meter of vijf de uitgelezen mogelijkheid om de score zelfs te verdubbelen, maar de buitenspeler schoot over.

Na een uur spelen viel de 0-2 alsnog, en hij kwam op naam van de in de rust ingevallen Ziyech. De Marokkaans international besloot vanaf een meter of twintig maar eens uit te halen, en de bal vloog prachtig de verre hoek in. Het was het eerste doelpunt voor Ziyech namens Galatasaray sinds 2 december vorig jaar.

Niet lang daarna moest Alanyaspor verder met tien man, nadat Fer zijn tweede gele kaart had gekregen vanwege een overtreding op Yilmaz. Laatstgenoemde zette twintig minuten voor tijd de 0-3 op het bord, door fraai weg te draaien bij zijn tegenstander en de bal opnieuw in de verre hoek te krullen. Met een intikker na een prima voorzet tekende Mauro Icardi ook nog voor de 0-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die 10 mil lira mag ali koc lekker in zijn broekzak terugsteken.

Wat bezielde die keeper van Alanyaspor? Dat wij niet zouden winnen? Hahahaha even 4 om de oren gehad. Hoop dat die slecht gaat slapen vandaag. Verder een goed wedstrijd en rustig uitgespeeld. Ik ga het niet eens hebben over kerem....geen zin meer om over hem te klagen. Blijkbaar weten wij niks en ziet okan veel meer in hem.

15 april 2024 om 23:20

Okan wil niet teveel veranderen, dat snapt de gehele selectie van GS enigszins wel.

Galatasaray zal waarschijnlijk na 35e speelronde kampioen zijn.

Ze zijn toch een klasse beter dan Fenerbahce.

Kerem Aktürkoğlu OUT!!!!! Schaam je, zo nonchalant staan te ballen! Laat hem maar lkkr banken paar wedstrijden.Okan die gelukkig nu op tijd ingrijpt. Ziyrch wat een klasse speler. Hij komt er in en de wedstrijd is meteen omgedraaid. Baris Alper, jonge wat heb jij je ontwikkeld. Klasse goals! Terechte overwinning. Als we zo blijven spelen, zie ik ons dit niet meer weggeven.Nb: scheids heeft heerlijk gefloten vandaag. Chapeau!

Gefeliciteerd broeders! Ik had een lastige uitwedstrijd verwacht,, maar gezien de scoren viel het de 2e helft wel mee! Na de rode kaart van Leroy was het afgelopen voor Alanya. Op naar Pendik!

15 april 2024 om 21:03

Het begin was zeker slecht, vooral Nelsson hield ons in de wedstrijd!

Wat ben ik blij dat we buitenlandse VAR hebben. Nu krijg je dat gezeur niet dat scheidsrechters partijdig zijn. Alanyaspor is echt een team met karakter ze kunnen aardig voetballen. Alleen kwalitatief kwamen ze tekort tegen het grote Galatasaray. Goede actie van Okan Buruk om in de tweede helft een linksbenige speler rechtsbuiten en een rechtsbenige speler linksbuiten te zetten, zodat Baris beter kon voetballen en Ziyech viel echt goed in. Hij bracht gelijk rust en kwaliteit in het team.

15 april 2024 om 21:04

Maar wat was er nu met die afgekeurde goal van Apo? Een overtreding maar door wie?

15 april 2024 om 21:07

De scheidsrechter vond dat Apo in de rug klom van zijn tegenstander

15 april 2024 om 23:11

Buitenlandse VAR? Dit hoor ik voor het eerst. Waarom is dit zo? En uit welke land komt deze VAR? En is dit bij alle wedstrijden?

15 april 2024 om 23:55

@wetenschapper


Het ziet ernaar uit dat dit voorlopig tot het einde van het seizoen zo doorgaat. We hadden deze week Portugese VAR, maar als het goed is, hebben italie en nederland ook aangegeven aan de turkse bond voor VAR scheidsrechters. Waarom dit zo is, gaat heel diep terug. Ik kan je vrij recente situaties geven VARscheidsrechter emre malok is een super fanatieke fan van fenerbahce, zo fanatiek dat hij zelfs in zijn vrije tijd samen met zijn vrouw naar de wedstrijden gaat van Fener. Zijn vrouw deelde dit op sociale media. En deze VAR scheidsrechter geeft fenerbahce een last minute penalty, en een andere scheidsrechter, Erkan Engin, via VAR bij een fenerbahce wedstrijd weer een penalty toekent en fener pakt zo weer 3 punten. Hugh Dallas en Pawel Gil vroegen bij een livestream aan de turkse scheidsrechter erkan zengin of hij ons op beeld kan laten zien dat dit hands is, dus een penalty. Deze man zegt, Ja nu ik de beelden terugzie, is het inderdaad geen penalty. Ja, maar deze beelden had jij tijdens de wedstrijd ook? Ja, toen zei mijn gevoel dat dit een penalty is, dus riep ik de scheidsrechter naar de tv toe. Pawel zegt Luister, je kunt pas roepen als het 100% zeker hands is en niet eerder. En als je de scheidsrechter roept om beelden te bekijken, mag jij absoluut niet roepen, kom kijken er is een penalty of dit is penalty! Want zo manipuleer je de veldscheidsrechter. Jij mag hem roepen, maar hij moet zelf beoordelen

En nu is dit allemaal opgelost door buitenlandse VAR aan te stellen, en dat moet ook, want Galatasaray en fenerbahce gaan nog een derby spelen tegen elkaar, en dat wordt ook meteen de beslissende wedstrijd wie er landskampioen wordt. En als daar dit soort maffiapraktijken worden uitgehaald, dan krijg je echt chaos. Beide clubs komen uit Istanbul, een echte stadsderby met 16 miljoen inwoners. Beide clubs hebben verspreid over de hele wereld ongeveer 30.000.000 supporters. Echt, bij een laagvlieger als scheidsrechters op het veld worden geslagen, dan wil je niet weten wat er bij een derby gebeurt. We kunnen beter voorkomen dan genezen.

16 april 2024 om 00:31

Oké zeer duidelijk uitgelegd. Maar wat is er toch mis dit seizoen in Turkije?

Eerst de supercup in het buitenland niet willen spelen, omdat je niet je zin krijgt met je warmloop shirts, terwijl beide clubs dondersgoed weten dat het neutraal moest zijn.

Dan die wedstrijd tegen Trabzonspor wat helemaal uit de hand liep. Dan die rare supercup finale waar Fener ALWEER voor de 2e keer dit seizoen net zoals in Saudi niet verder wilt voetballen.

Het lijken wel kleuters, dat wanneer ze hun zin niet krijgen ze de boel saboteren.

16 april 2024 om 01:55

Het probleem in saoedi arabie was dat de voetbalbond een overeenkomst had gesloten, maar de clubs waren slecht geinformeerd. Beide clubs wilden het volkslied zingen en warmloopshirts dragen met een foto van Ataturk erop, de oprichter van de republiek Turkije. Saoedi arabie is een islamitisch land en geen republiek, daarom is dat streng verboden. Beide clubvoorzitters hebben toen de wedstrijd gestaakt en zijn teruggevlogen naar Istanbul.

Nu is besloten om de wedstrijd in Turkije te spelen, in een gebied dat door een aardbeving is getroffen en waar de mensen veel hebben geleden. De voorzitter van fenerbahce wilde absoluut niet spelen, omdat zij vonden dat ze een heel druk schema hadden. Dit klopte echter niet, want de vorige wedstrijd was meer dan twee weken geleden gespeeld en de volgende wedstrijd van fenerbahce was pas over vier dagen. Deze argumenten werden niet geaccepteerd door de Turkse bond. fenerbahce kreeg zijn zin niet en besloot het jonge team van spelers onder 19 te sturen. Ze verlieten het veld direct na de aftrap, toen Gala meteen een doelpunt maakte zonder dat jonge Fener het balbezit had gehad.

fenerbahce speelt in de conference league tegen olympiakos met een volledig team dat goed uitgerust zou moeten zijn, en toch verliezen ze met 3-2. Bovendien bleek dat een aantal spelers van fenerbahce lichte blessures had, dus ze stonden er eigenlijk al zwak voor tegen een Gala met een volledige selectie. Later bleek dat fenerbahce ook in saoedi arabie zijn jonge team had meegestuurd met de eerste selectie. Journalisten in Turkije zetten vraagtekens, waren zij ook van plan om de wedstrijd in riyad te saboteren? Dat blijft een vraag zonder eerlijk antwoord.

Wat ook een rol speelt, is dat fenerbahce al 10 jaar lang geen kampioen wordt. Elk jaar doen ze mee in de strijd om de titel en beginnen ze goed, maar in de laatste weken verspelen ze punten. Nu ze met twee punten achterstand op Gala staan, willen zij absoluut niet de supercup spelen tegen een in vorm zijnde Gala, want een nederlaag zou de supporters enorm boos maken. Velen zouden dan stoppen met geloven in hun team. Om de moraal hoog te houden, willen ze alles doen om de wedstrijd tegen Gala uit te stellen tot de dag waarop de clubs verplicht tegen elkaar moeten spelen voor de titelstrijd.

Wat betreft trabzonspor, in 2011 heeft fenerbahce wedstrijden gemanipuleerd in de competitie, waardoor ze het kampioenschap van trabzonspor hebben afgepakt. De toenmalige voorzitter van fenerbahce, aziz yildirim, heeft op tv nog verklaard dat alles wat hij deed, inclusief de matchfixing, voor de club was en niet voor persoonlijke doeleinden. De UEFA heeft fenerbahce hiervoor gestraft, maar de turkse bond durfde fenerbahce niet te degraderen zoals in italie met juventus is gebeurd. Sindsdien is de stad trabzon zwaar anti fenerbahce. In 2014 werd er in trabzon op de spelersbus van fenerbahce geschoten, en deze hooligans zijn tot op de dag van vandaag niet opgepakt. We zijn nu 10 jaar verder, maar de haat van trabzonspor is nog niet verminderd. Uitwedstrijden voor fener tegen trabzonspor zijn nog steeds dramatisch. Tijdens de laatste wedstrijd tussen beide clubs provoceerden wisselspelers van fenerbahce de supporters van trabzonspor, wat leidde tot incidenten. Na het eindsignaal betrad een hooligan het veld en mishandelde fenerbahce spelers deze jongen, waarna een deel van het stadion het veld opkwam.

Dit is helaas wat wij meemaken. De bond heeft niemand gestraft, behalve lichte schorsingen voor enkele fenerbahce spelers van enkel 1 wedstrijd en een stadionverbod van zes wedstrijden voor de fans van Trabzonspor!!

16 april 2024 om 10:58

Bedankt alweer voor je uitgebreide antwoord. Ik denk dat de ego’s zo groot zijn dat het nog lang gaat duren voordat er rust komt. Je gaat toch niet een finale saboteren, omdat je niet in een bepaalde warmloop shirt mag warmlopen? Dan is voor mij je ego echt veel te groot. En het lijkt ook nog eens expres te zijn gedaan als je nu zegt dat ze wisten dat ze dat warmloop shirt niet leuk gingen vinden.

Over de rest van de hooligans verhaal hebben we hier in Nederland ook meegemaakt hoor dus dat is niet alleen een Turks probleem.

Hopelijk wordt Gala dan kampioen, dan heb je gerechtigheid.

Zo slecht als het begon zo goed is het gelukkig geëindigd! Nelsson en Muslera hielden ons op de been, Kerem A. en D. en Mertens waren nergens! Gelukkig pakten de wissels goed uit, vooral Ziyech the Wizard! Baris Alper herpakte zichzelf ook maar ook Icardi liet zich gelden. De titel kan ons niet meer ontgaan, alle acties van Ali Koc ten spijt! CimBomBom!

15 april 2024 om 21:19

Ik ben er van overtuigd dat Berkan het beter zou doen dan Demirbay. Hij is zo traag. Had alleen amar balverlies in de 1e helft. Ik telde stuk of 5 balverlies van hem, wnnr we in de aanval waren.

15 april 2024 om 21:46

De ene wedstrijd speelt ie de sterren van de hemel en de andere wedstrijd is het niks. Maar misschien willen wij dan steeds die mooie wedstrijd van hem zien?

Vandaag een matige eerste helft gezien van GS. Komt mede door Alanya die veel energie in het spel had zitten. Paar goede runs gehad over de flanken. Moet wel belichten dat die trainer eigenlijk voor niks over de rooie ging. Geen pingel of rode kaart moment dus heeft zelf Alanya in de steek gelaten naar mijn inzien. GS heeft zich mooi herpakt in de tweede helft. Goed van Okan hoca dat hij ziet dat Kerem vandaag niet zo aanwezig was en Khön de nodige defensieve ondersteuning nodig heeft. Wat doe je dan? Baris op LVA om Khön te helpen en Ziyech lekker op rechts laten hangen. En jawel hoor, daar vallen je doelpunten. Icardi tjah, op die man kan je altijd bouwen!

16 april 2024 om 00:25

Ik zat net te kijken, Icardi moet er nog 3 in schoppen en hij heeft zijn beste seizoen van zijn carriere te pakken, wie had dat twee jaar geleden gedacht?

Zo zie je maar hoe belangrijk het is dat je als trainer zijnde tijdig ingrijpt met goeie wissels. Kerem A eruit voor Ziyech en Aurier eruit voor Kaan Ayhan en op de flanken ging het als een sneltrein. Ziyech moet voortaan basis starten en Kerem mag banken. Hij heeft genoeg kansen gehad. Baris A man of the match met twee mooie doelpunten.

Na de 3-0 probeerde Ziyech het imo wel te vaak van afstand, waarvan zijn pogingen hoog overgingen, maar met zo'n ruime voorsprong zien we het door de vingers🤣.

Toen ik de eerst helft bekeek, zonk de moed me in de schoenen. Maar met goeie wissels van Okan Buruk en Leroy Fer die ons een handje helpt konden we lekker achterover leunen in de
tweede helft en genieten van een leuke pot.

Op naar Pendik volgende week

16 april 2024 om 16:17

Ik volg Gala niet maar als Marokkaan zijnde ben ik wel groot fan van Ziyech. Maar ik snap niet wat er daar precies speelt. Ene moment zijn alle Gala fans tegen hem, en nu lees ik reacties dat hij weer basis moet staan? Dus ik weet niet wat ik moet geloven, is hij nou goed of slecht bezig? Hoe kijken Gala fans naar hem?

16 april 2024 om 22:14

Ik denk dat zijn kwaliteiten buiten kijf staan, iets wat hij steevast bewijst in de wedstrijden die hij speelt en met name de grote wedstrijden, alleen zijn extreme blessureleed zorgt voor afkeer bij sommige fans?

Aurier is nog verre van fit. Hoe we de tweede helft begonnen, zo mogen we de komende weken starten wat mij betreft. Kerem A is geen schim meer van wat hij ooit was of leek te worden. Baris daarentegen ontwikkelt zichzelf zo goed. Ziyech brengt (ondanks al z'n balverlies) het surprise element met zich mee. Hij kan uit het niets de bal in de verre hoek krullen.

Ik had toch gehoopt dat we iets meer met het doelsaldo bezig zouden zijn. Dit zijn van die momenten waarbij je het gat kan dichten. Je wilt niet straks spijt krijgen als je op gelijk aantal punten komt met een gelijke onderlinge resultaat.

Droevige 1e helft waarbij wij geen kansen konden creeëren en matig positiespel hadden. Toen Ziyech in de 2e helft erin kwam en Baris naar links ging liep alles een stuk beter, een type Ziyech is echt belangrijk voor dit team met zijn creativiteit/drive naar voren. Imo behoort hij nog steeds tot 1 van de beste linkspoten ter wereld wat een goal! Baris moet je elke wedstrijd gewoon op links zetten wat een dodelijke speler begint dat te worden zeg Na een goed EK kan hij rekenen op interesse van Topclubs.... Kerem is mentaal gewoon op hij kan de druk van de Fans gewoon niet aan en heeft zijn zelfvertrouwen verloren. Bij een bod van 15 miljoen mag hij vertrekken. Ik heb er 100% vertrouwen in dat wij dit gaan vasthouden we moeten nog tegen Pendik, Adana, Sivas en Karagumruk en dan komt wss de beslissende wedstrijd van het seizoen ik verwacht dat beide clubs geen punten meer zullen verliezen hoewel Fenerbahce nog Tegen Besiktas en Sivas uit moet.....Cimbombombombom.

Heel jammer om te zien hoe veel Turkse voetballiefhebbers Kerem Akturkoglu uitkotsen en weg willen hebben.

Kijk alleen naar zijn stats. Deze man is dodelijk effectief en komt tenminste in de positie voor kansen. Maar helaas voor het Turkse voetbal is hij een gelovige jongen, zonder 6 vriendinnetjes en ook geen seksschandalen.

In Turkije houden we liever van feestbeesten als Quaresma of avonturiers als Yattara en Keita. Maakt niet uit of ze toegevoegde waarde hebben of niet.

15 april 2024 om 21:23

Ben ik totaal niet mee eens, effectief en Kerem gaan niet samen, hij moet 5 kansen eerst verprutsen wilt hij er 1 e maken.

Daarnaast vind ik zijn houding op het veld erg nonchalant, vaak balverlies of verkeerde keuzes en gaat ook niet achter de bal aan die hij verliest.

Dat mensen kerem uitkotsen is puur vanwege wat hij op het veld presteert en totaal niks te maken met wat hij daar buiten doet. Sterker nog als hij ook nog eens zoals jij zegt een feestbeest of iets was, was die wss allang weggestuurd want Galatasaray fans pikken het niet dat je gaat feesten en slecht presteert.

15 april 2024 om 21:39

Bro, deze is wel heeeel vergezocht. Het zal mij een worst wezen of hij een trio doet met Monica Geuze en Gordon of religie belijd. Ik wil dat hij presteert op het veld.

Ik kan mij geen Galatasarayli voorstellen die hem op basis van zijn geloofsovertuiging zou bekritiseren, terwijl hij zou presteren. Hij bakt er gewoon maar weinig van dit seizoen.

15 april 2024 om 22:38

Bro niet per se geloofsovertuiging, maar als Kerem tranen tattoos in zijn gezicht had gehad, naam van zijn ex als tattoo op zijn bil en Kereminho had geheten, had hij zeker weten meer krediet gehad.

15 april 2024 om 22:49

Haha, ouwe radicalist😂. Ik vind je bewering ook erg ver gezocht, zoals Gangstar al eerder aangaf.

Echter denk ik dat je meer bedoeld dat hij geen superster uitstraling heeft of ontwikkeld. Geen geblondeerde haartjes of patserige houding. Hij is vrij sober voor zijn leeftijd in anno 2024. Wat ook een gigantische rol speelt, is zijn fragiel overkomen en tekort aan mentale wendbaarheid. Hij breekt na kritiek van zijn eigen achterban. Hij moet zijn zwaktes omzetten in kansen. Kijk een Icardi, kijk die Ziyech. Die Ziyech is zo ongelukkig als wat, maar toch flikt hij het. Aura van Karel de Grote, geen binding met zijn medespelers, op Aurier en Ndombele na, maar toch doet hij het.

Okan Buruk echt een grote brein van het team, Aktürkoglu eruit gehaald die laatste tijden dramatisch speelt Ziyech de magician erin gezet. En vanaf dat moment ging het regenen met doelpunten. BAY is niet-normaal! Wat een strijder wat een voetballer zeg. Toen Mbappe stond op te groeien had hij allerlei posters van BAY in zijn kamer hangen.
De posters van CR7 waren allemaal gephotoshopt.

Ik wil de scheidsrechter Cihan Aydin bedanken. Wat een absolute top performance heeft hij vandaag laten zien. Liet doorspelen, accepteerde geen gezeur en nam enkel goede beslissingen. Hulde, zo kan het ook.

15 april 2024 om 22:51

Flacko, precies. Je zag vandaag wat de rol van de scheidsrechter is in het creeren van vloeiend veldspel en netto speeltijd.

Wij worden kampioen🤩🥳

Terechte overwinning van Gala. 2e helft meteen orde op zaken gesteld. Ik heb nog een beetje hoop, maar ergens weet ik dat Gala kampioen zal worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren