Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Özil zegt ‘nee’ tegen weeksalaris van een miljoen

Laatste update:
/
Manchester United gaat in januari waarschijnlijk niet de transfermarkt op. De slechte verstandhouding tussen José Mourinho en vicevoorzitter Ed Woodward is hier de belangrijkste reden voor. (The Independent)
/
Berkay Özcan kan een transfer naar de Turkse top maken. De aanvallende middenvelder van VfB Stuttgart, die nog vastligt tot medio 2021, is namelijk in beeld bij Besiktas en Fenerbahçe. (BILD)
/
Mesut Özil heeft bijzonder lucratieve aanbiedingen uit het Verre-Oosten laten schieten. De middenvelder van Arsenal kon elders ruim een miljoen euro per week gaan verdienen. (London Evening Standard)
/
Elseid Hysaj gaat Manchester United en Chelsea teleurstellen. De door de Engelse topclubs begeerde rechtsback is op dit moment met Napoli in gesprek over een nieuw contract. (Diverse Italiaanse media)
/
Terwijl Real Madrid nadenkt over het terughalen van Mario Hermoso, zijn er kapers op de kust verschenen. Arsenal is nu ook geïnteresseerd in de verdediger van Espanyol, die over een transferclausule van veertig miljoen euro beschikt. (Marca)
/
Phil Jones kan zijn aflopende contract bij Manchester United verlengen. De verdediger geniet echter ook interesse van Arsenal en Tottenham Hotspur. (The Sun)
Denk jij dat Mesut Özil over drie jaar nog steeds bij Arsenal speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan ben je gewoon gek als je nee zegt. Dat moet je altijd doe .

13 november 2018 om 17:53

Als je voor Feyenoord speelt wel ja...maar Arsenal met een zeer goed salaris....nee. Waarom zou je naar China of in een zandbank spelen met welgeteld 7 fans in een groot stadion met 35 graden.
Dan zou ik overwegen om alsnog voor Feyenoord te blijven voetballen. 🤭

13 november 2018 om 17:55

Omdat je nog steeds 3x zoveel verdiend en waarschijnlijk nog minder belasting ook. Na 2 seizoenen kan die de rest van z'n leven als een koning doorbrengen.

13 november 2018 om 18:04

Alsof hij dat nu niet kan, hij heeft al jaren een riant salaris bij Real en Arsenal. Die hoeft voor de rest van zijn leven echt niet meer iets te doen

13 november 2018 om 18:26

Goed punt. Met zijn salaris van 18 miljoen per jaar bij Arsenal moet hij immers als een lakei leven.

13 november 2018 om 19:02

Waarom dan? Als je daar niet gelukkig van wordt. Hij heeft toch al meer geld dan hij op n normale manier op kan krijgen.

1 miljoen per week?! De voetbal wereld is echt compleet gek geworden

13 november 2018 om 18:11

Hoezo?

Zelfs voor de helft zou ik wel naar het midden-oosten willen.

13 november 2018 om 18:34

Zelfs voor 1% Zou ik er al heen gaan haha

Dus circa 52 miljoen per jaar. Dat is wel een absurd hoog salaris en ik geloof ook dan vrij weinig van dit gerucht.

1 miljoen per week... Elke prof zegt daar "ja" tegen. Broodje zandbak-met verhaal dit.

Heel voetbalwereld weet inmiddels al dat hij voor zijn lievelingsclub Fener wil spelen. Ik vermoed na volgend jaar pas...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren