Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zijn vorm gaat nog komen, hij is het type speler dat altijd terugkomt’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst verzekert dat hij zijn vertrouwen in Jens Toornstra niet is verloren. De middenvelder van Feyenoord werd in de Champions League in drie van de vier duels buiten de basis gelaten. De enige wedstrijd waarin hij wel mocht starten, in de uitwedstrijd tegen Napoli (3-1), was voor Toornstra na 69 minuten voorbij.

Van Bronckhorst stelt dat het tactische keuzes waren. "Soms speel ik met een ander middenveld", verklaart de oefenmeester van Feyenoord zaterdag in De Telegraaf. Dat Toornstra’s vorm minder is dan in het kampioensjaar bevestigt Van Bronckhorst. "Zijn vorm gaat nog komen. Hij doet er alles voor, werkt hard en hij is het type speler dat altijd terugkomt", benadrukt de coach.

"Na het prachtige seizoen dat hij heeft gehad, is het altijd moeilijk exact hetzelfde te brengen, wéér kampioen te worden én goed te spelen in de Champions League." De 28-jarige Toornstra had afgelopen seizoen in alle competitieduels een aandeel: 31 keer als basiskracht en 3 keer als invaller. Dit seizoen stond de middenvelder in negen van de tien Eredivisie-duels binnen de lijnen; elke keer als basiskracht.

Jens Toornstra had in de Champions League meer minuten moeten maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij zijn beste seizoen gehad heeft. Heeft heel lekker kunnen pieken maar zal niet meer zo'n seizoen draaien.

4 november 2017 om 09:09

Vorig jaar was hij ook maar zelden goed op de nummer 10 positie. Zijn beste wedstrijden speelde hij aan de zijkant. Dat komt mede door zijn gebrekkige handelingssnelheid. Doelpunten verbloemen een hoop voor Jens. Ook in het begin van dit seizoen.

Je kunt 2 dingen met hem doen. Of je zet hem op de bank, of je schuift hem een linie naar achteren tegen teams die zich in laten zakken (in dit geval ter faveure van El Ahmadi of Vilhena). Ik ben sowieso van mening dat het spelen met een nummer 10 echt niet meer kan tenzij je veel sterker bent.

4 november 2017 om 10:00

Aan Toornstra aan de zijkant heb je alleen iets wanneer er een stoomtreintje als Karsdorp achter hem speelt. Iemand die er continu overheen gaat. Toornstra zelf heeft namelijk nul passeerbeweging, dus hem opstellen aan de zijkant zou ik niet adviseren met dit team.
Hem laten spelen op de plek van Vilhena zou ik nog kunnen begrijpen, maar dan wel met Larsson ervoor. Toornstra maakt altijd zn meters wel

4 november 2017 om 10:07

Ik heb nog steeds goede hoop dat Nieuwkoop en Toornstra een goede wisselwerking krijgen. Nieuwkoop rent minder vaak naar voren als Karsdorp maar wel slimmer en heeft zeker ook de aanvallende intenties. Nu hij weer fit is zou die rechterkant prima kunnen gaan draaien.

4 november 2017 om 10:27

@ijsmuts, ik zou je beste speler (berghuis) er ook niet uithalen. Met Toornstra op rechts speel je inderdaad meer met een open rechter kant. Met verschillende jongens die in de ruimte duiken. Iets wat vorig jaar een wapen voor Feyenoord was. Tegenstanders wisten niet of ze moesten doordekken. en dan stond daar weer Kuijt dan weer Toornstra, dan weer Berghuis.

Toornstra vult de rol op rechts ook anders in dan de traditionele buitenspeler. een beetje zoals Thomas Muller dat deed vroeger. Bijsluiten bij de spitsen en door loopvermogen opeens overal op kunnen duiken.

Aan die uitspraak word niet getoornd! Het is toch al te laat. Plaatsvervangende schaamte heb ik op Europees niveau en kampioen worden ze toch niet meer ook al komt hij misschien terug op zijn oude niveau. Zodra de iPhone XX uitkomt kunnen we weer terug kijken naar het laatste kampioenschap van Feijenoord in het jaar van de iphone x.

4 november 2017 om 10:30

Ach, gelukkig zijn we van de grappen af dat Feyenoord voor het laatst in de gulden tijd kampioen werd en dat je het op video moest bekijken...

Toornstra gaat zijn waarde zeker weer bewijzen voor Feyenoord. Heeft een supermentaliteit en voldoende kwaliteiten voor de Eredivisie. De Champions League is natuurlijk een paar niveautjes te hoog, maar dat geldt voor bijna alle spelers in de Nederlandse competitie.

Dit is zijn niveau. Niets meer en niets minder. Een leuke speler, maar hij heeft weinig bijzonders om een daadwerkelijke stap hogerop te maken. Bij Feyenoord is nu niemand in staat om de kar te trekken. Ook hij niet. Dat zegt veel.

4 november 2017 om 09:25

Als dit zijn niveau is dan presteerde Toornstra de laatste jaren er zwaar boven.

4 november 2017 om 09:33

Feyenoord is zijn niveau. Hij kan mee in het spel, maar hij is geen Kuyt die nog net dat beetje extra kan brengen en het dus ook bij Liverpool redde.

Jammer dat hij in de CL nooit speelt. Is namelijk een van de weinige Feyenoorders met enig scorend vermogen.

Erg toch dat we in de Eredivisie zelfs spelers van 28 jaar oud in bescherming nemen zoals dit..? Kun je voorstellen dat Fabregas, Matic of Mata ofzo (allemaal net ouder, maar ter voorbeeld) plots als een ware draak gaan spelen? Die worden (terecht) finaal afgemaakt en mogen direct plaats nemen op de bank.

Bij de kampioen van Nederland wordt er rustig gesteld; komt vanzelf wel, hij werkt zo lekker hard.. Pfoe de topsport mentaliteit is echt even ver te zoeken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren