Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zij maken nog de 1-1, dan neem ik mezelf die gemiste kansen wel kwalijk'

Laatste update:
/

PSV liet zondagmiddag dure punten liggen in de Euroborg. De bezoekers uit Eindhoven hielpen met name in de eerste helft tal van kansen om zeep, om na de rust alsnog de leiding te nemen. Het bleek echter niet genoeg, want in de slotfase tekende Michael de Leeuw met een mooie kopgoal voor de gelijkmaker. Luciano Narsingh, één van de spelers die eigenlijk had moeten scoren, voelde zich schuldig.

"Ik zit er wel mee", zei de rechtsbuiten na afloop van het teleurstellende gelijkspel tegen FC Groningen. "We kwamen nog 0-1 voor en toen dacht ik dat we ondanks mijn gemiste kansen nog met drie punten weg zouden gaan. Dan zou het minder erg zijn geweest. Maar zij maken nog de 1-1. En dan neem ik het mezelf wel kwalijk dat ik die kansen mis."

Reden tot paniek in Eindhoven is de puntendeling allerminst. PSV staat nog altijd bovenaan in de Eredivisie en krijgt volgende week twee kansen om de bittere nasmaak weg te spoelen. Donderdag wacht de Europese confrontatie met het Portugese Estoril en zondagmiddag staat de kraker tegen Feyenoord op het programma. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we het de volgende keer wel goed uitspelen en dan komen de goals vanzelf", besloot Narsingh in gesprek met FOX Sports.

Wint PSV volgende week van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Simpelweg een gebrek aan kwaliteit. Narsingh is niet meer de rechtsbuiten die hij was, na zijn blessure. Jammer, want in die tijd was het veelbelovend. Volgend seizoen doorselecteren op de rechtsbuiten, want Narsingh en Jozefzoon hebben het beiden niet.

23 november 2014 om 18:30

In die tijd was het ook niet veelbelovend. Iedereen gebruikt het smoesje van dat hij 'na zijn blessure niet meer de oude is', maar hij heeft er nooit iets van gekund bij Psv.

En ja Narsingh, de goals komen hopelijk vanzelf, maar bij jou werkt dat niet zo.

23 november 2014 om 18:58

Onzin. In zijn beginperiode uitblinker bij PSV en Oranje. Hij heeft een grote terugval gekend. Een beetje gevalletje boerrigter.

23 november 2014 om 19:55

Dan kijk jij waarschijnlijk nauwelijks wedstrijden van Psv, Narsingh speelde bij Oranje beter dan bij Psv. Voor zijn blessure speelde hij redelijk tot goed en sinds hij terug is speelt hij slecht tot redelijk.

Veel van zijn voorzetten komen niet aan of geblokt en verliest vaak simpel de bal als hij z'n directe tegenstander opzoekt; die hij overigens nauwelijks meer voorbij komt lijkt het wel. Nee, we hebben het niveau dat Narsingh bij Heerenveen haalde nog niet in Eindhoven gezien.

23 november 2014 om 23:48

Sambazzz, helemaal mee eens. Op zijn snelheid en loopacties na een zeer beperkte speler. On: Narsingh zal nog wel een paar doelpuntjes meepikken dit seizoen, maar om nou te zeggen dat hij zal uitblinken, ik denk het niet als psv fan.

25 november 2014 om 10:09

bij Oranje na. Ik zeg toch duidelijk 'hij heeft er nooit iets van gekund bij Psv'?

En ik kijk elke wedstrijd van Psv. Het is gewoon zo, enorm gehypt destijds en nu laat hij gewoon zijn niveau zijn.

Daar lees je het al. Onderschatting en nonchalance. "Na de 0-1 dacht ik we zijn er al." Nou, ik denk dat je je lesje wel hebt geleerd, Luuk.

23 november 2014 om 18:26

Het gaat over narsingh tovh?

23 november 2014 om 18:47

Echt die Brands krapt nog achter zijn oren dat die miljoenen heeft betaald voor De Jong. Veldspel en techniek van deze jongen is echt dramatisch. Zijn goal komt tot stand door een goede voorzet van Willems.

23 november 2014 om 18:28

Haha gentleman23. Ga eens lezen.

23 november 2014 om 18:36

Jij leest het werkelijk compleet anders dan wat er staat. Staat nergens dat hij dacht dat ze er al waren. Staat dat hij dacht dat ze ondanks zijn gemiste kansen toch nog met 3 punten zouden weg kunnen gaan. Het is ook echt wel een wonder dat ze slechts 1x hebben gescoord vandaag

23 november 2014 om 20:09

Komt toch op hetzelfde neer? Dat je 0-1 voorstaat en denkt dat de drie punten al binnen zijn geeft ern teken aan dat je de tegenstander onderschat, want je verwacht er verder niks van en denkt de wedstrijd rustig uit te spelen. Nou, gelukkig heeft Grunn hem een lesje geleerd.

24 november 2014 om 09:20

Vertrouwen hebben is iets anders dan geen inzet tonen. Je slaat compleet de plank mis... sorry..

23 november 2014 om 18:37

Gentleman, de man die altijd meepraat bij live topics van psv om altijd maar te bashen. Ik raad je aan om het artikel te lezen.

Ik denk dat Feyenoord minimaal gelijk gaat spelen in Eindhoven. De verdediging geeft niets weg en houden bijna altijd de nul. Het middenveld is in balans en ijzersterk. Ze jagen de tegenstander continu af, ze ondersteunen de verdediging en ze spelen zeer goed combinatievoetbal met veel beweging en lopende spelers. Probleem is alleen dat ze hiermee tot de 16 van de tegenstander sterk zijn maar dat er vervolgens voorin te weinig gedaan word met de mogelijkheden. Gelukkig hebben we vaak aan 1 doelpunt wel genoeg en die komt er meestal toch wel.

23 november 2014 om 18:35

bril af en besef dat psv veel aanvallende kracht heeft psv en ajax zijn gewoon de beste teams van nederland

23 november 2014 om 18:54

Appelsapman, wel grappig dat de teams die 'veel beter zijn dan Feyenoord' het in het onderlinge duel niet hebben kunnen laten zien, en dan heb ik het over Ajax,Vitesse en Twente. Psv moeten we nog zien.

23 november 2014 om 19:48

ik zeg niet veel beter meer dat ajax en psv de beste teams zijn ajax heeft gewonnen van feyenoord oke met luck maar werk gewonnen

23 november 2014 om 20:03

Dat heeft PSV zeker maar er zijn genoeg wedstrijden dat die geroemde aanval niet uit de verf komt. De kans is best reeel dat het tegen de beste verdediging in NL niet gaat lukken. Ajax en PSV hebben misschien meer mogelijkheden maar de basiselftallen ontlopen elkaar niet veel. Feyenoord speelde Ajax zelfs compleet van de mat.

23 november 2014 om 18:38

Met een ijzersterk middenveld veeg je de vloer aan met Dordt. Het zijn hardwerkende, doorsnee voetballers.

23 november 2014 om 19:00

Dat deden ze ook... het ontbrak m echter aan scorend vermogen. Kijk eerst de wedstrijd voor je commentaar levert.

23 november 2014 om 19:00

Ach tegen dordt was er 1 ding zeker. Niet of de goal ging ballen maar wanneer.

23 november 2014 om 20:21

En hij moet ook eerst even mijn reactie opnieuw lezen. De verdediging en middenveld spelen altijd super, pas bij de aanvallers gaat het fout. Het enige wat je onze middenvelders misschien aan mag rekenen is dat ze amper scoren. Clasie en EL Ahmadi scoren hooguit 3x per seizoen. Vilhena, Immers en in mindere mate Toornstra scoren tot nu toe minder dan je eigenlijk van ze mag verwachten.

23 november 2014 om 20:25

PSV blijft op z'n strkst als de tegenstander wilt voetballen. De omschakeling is dodelijk. Tegen Feyenoord verwacht ik dan ook eerder een saaie 0-0 aangezien Feyenoord niet vol op de aanval gaat spelen.

Toch werd er vaak goed gevoetbalt. Ik heb er alle vertrouwen in dat de kansen er tegen feyenoord ook weer komen en dat er dan wat meer invliegen.

Als ik je geklets lees, lijkt FR wel een soort Madrid. In werkelijkheid is FR een simpel en degelijk elftal. Ik zie ze in Eindhoven dan ook weinig potten breken, zoals meestal.

23 november 2014 om 19:04

Wat een onzin verkondig jij zeg. Praatjes vullen geen gaatjes. We zien het volgende week wel, PSV en Feyenoord zijn gelijkwaardig. PSV met de betere aanval en Feyenoord met de betere verdediging, het middenveld is gelijkwaardig (die van Feyenoord vind ik persoonlijk beter).

23 november 2014 om 19:43

Als psv wint van feyenoord dan kan feyenoord het kampioenschap vergeten, 10 punten maken ze niet meer goed. psv verspeelt vandaag dan wel punten maar ze zakken tot nu toe niet meer door de ondergrens wat vorig jaar wel heel vaak was.

23 november 2014 om 20:41

Feyenoord kan ook van een PSV winnen dat niet eens door de ondergrens zakt. Kampioen worden zal inderdaad moeilijk zijn met 10 punten verschil ook omdat Ajax 8 punten voor zal staan. Ze zullen niet beide veel punten gaan verliezen. Toch is het niet onmogelijk, Feyenoord heeft na volgende week al de uitwedstrijden tegen PSV, Vitesse, Twente, Cambuur en Go Ahead gehad.

23 november 2014 om 20:51

Psv gaat gewoon winnen van feyenoord. Feyenoord is nou eenmaal geen titelkandidaat. Strijden voor de europaleague kunnen ze zich beter op richten. Titelstrijd zal gaan tussen psv en Ajax

23 november 2014 om 21:09

Feyenoord mag, nee moet, van mij van PSV winnen. Dan kan Ajax er over heen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren