Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zieltogende hekkensluiter zet coach na drie maanden en bizarre reeks op straat

Laatste update:

Thomas Schaaf mag alweer zijn biezen pakken. Hannover 96 stelde de coach eind december aan met als belangrijkste taak om de club weg te leiden uit de onderste regionen. Dat is verre van gelukt: Hannover blijft maar verliezen en is inmiddels nauwelijks meer te redden. De hekkensluiter van de Bundesliga staat elf punten achter op Werder Bremen, dat de veilige vijftiende plek bezet.

/

Degradatie is daarmee zo goed als onafwendbaar, maar de clubleiding wil nog één keer proberen om het tij te keren. “Dit besluit was niet eenvoudig om te nemen”, zegt directeur Marin Bader. “Thomas is erg gedreven en doel-georiënteerd te werk gegaan. Hij heeft samen met zijn staf alles geprobeerd om een ommekeer te bewerkstelligen. Dat is helaas niet gelukt.”

Sterker nog: van de elf wedstrijden die Schaaf meemaakte als coach van Hannover, verloor de club er tien. “We hebben besloten dat we het seizoen zo niet willen beëindigen”, vervolgt Bader. “Met een trainerswissel proberen we nog één keer voor een nieuwe impuls te zorgen. Daarbij zijn we ons ervan bewust dat lijfsbehoud eigenlijk alleen nog in theorie een mogelijkheid is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schaaf verslijt zijn clubs nu ook wel snel. Van 15 jaar bij bremen heeft hij in anderhalf jaar ook al weer twee clubs gehad

Kunnen nu het beste maar gaan voor een coach met een goede ervaring als trainer van 2. Bundesliga clubs en die ook direct voor promotie kan gaan komend seizoen.

Zoek nou maar een trainer die gegarandeerd een degradatie op zijn CV heeft willen staan, laat gewoon de assistent het afmaken en focus je op de 2. Bundesliga

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren