Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane: ‘Als hij op zijn best is, is hij de speler die het verschil maakt’

Laatste update:

Real Madrid kende met een achterstand van negentien punten op koploper Barcelona en een vroege uitschakeling door Léganes in de Copa del Rey een teleurstellende eerste seizoenshelft. Trainer Zinédine Zidane hoopt dat de Koninklijke in de rest van deze voetbaljaargang succesvoller zal zijn en kijkt daarbij naar twee van zijn grootste sterren om de boel om te keren.

“Het is hetzelfde als altijd, hij is er altijd”, begint de Fransman tijdens een perspraatje over Cristiano Ronaldo. “We vragen altijd meer van Cristiano, aangezien hij het referentiepunt van dit team is. Als een wedstrijd is afgelopen, kunnen mensen altijd zeggen dat Cristiano meer had kunnen doen. Ik ben blij met hem, net als ik dat ben met de rest. De moeilijke momenten horen er nu eenmaal bij.”

“We moeten positief blijven en uiteindelijk kijk ik niet meer naar het verleden. Ik kijk naar de laatste wedstrijd en wat we hebben gedaan in Valencia (1-4 winst, red.). Dat was positief en tegen Levante hebben we een nieuwe kans om te laten zien dat we meer willen.” Zidane hoopt dat hij in de tweede seizoenshelft kan bouwen op de eerder veelvuldig geblesseerde Gareth Bale.

“Het is belangrijk dat hij die consistentie weer krijgt, dat hij in het team zit en iedere dag mee kan trainen met zijn ploeggenoten. Nog belangrijker is dat hij weer wedstrijdritme opdoet. Als hij goed speelt en goed herstelt, met alles wat hij het team kan brengen is hij een andere speler. Simpel gezegd, als hij op zijn best is, is hij de speler die het verschil maakt. Hij heeft onlangs een paar doelpunten gemaakt en we weten dat er iets gaat gebeuren als hij de bal krijg.”

Denk jij dat Real Madrid het seizoen af gaat sluiten met een prijs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet zeggen dat Bale de beste aavaller van Real is op dit moment. Sinds hij terug is van zijn blessure, is hij echt gretig en hongerig. Eerst wilde ik hem weg hebben door zijn blessures, maar als hij fit blijft, dan is het gewoon een wereldspeler.

3 februari 2018 om 09:03

Ik vind dat wel meevallen. Bale doet het prima, maar blijft z'n wedstrijden hebben waarin hij grotendeels onzichtbaar is.

Hoop verder dat Zidane gelijkt heeft en Ronaldo zijn bloedvorm weer weet te vinden. Maar het zou mij niet verbazen als het beste er gewoon af is. Geen schande overigens op deze leeftijd.

3 februari 2018 om 09:22

Het is oneerlijk om het alleen Bale kwalijk te nemen dat hij onzichtbaar is als de rest van het team dat op dit moment ook heeft.

3 februari 2018 om 21:38

Ronaldo heeft ook genoeg wedstrijden waar hij onzichtbaar is. Bale z'n impact is gewoon groter op dit team momenteel. Zie je wanneer hij erin wordt gewisseld.

Zidane is als trainer ook maar afhankelijk van de prestaties van zn spelers. Dat Ronaldo zwaar uit vorm is kan je hem niet verwijten al wordt hij daar wel op afgerekend want hij heeft helemaal gelijk. Met een Ronaldo in bloedvorm doe je mee voor de titels, en anders sta je waar je nu staat want Benz gaat het niet forceren.

Ik ben zeer benieuwd naar de CL campagne van Real Madrid dit jaar. Als je naar de vorm van de laatste maanden kijkt dan zou het niet gek zijn als ze al worden uitgeschakeld door PSG maar ik zie het ook wel weer gebeuren dat Ronaldo net optijd in vorm komt en een paar keer op de goede plek staat om ze naar de volgende ronde te schieten. Het is wel hun laatste kans om het seizoen te redden. In de beker zijn ze klaar en ze worden zelfs al geen kampioen meer als ze alles winnen lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren