Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze keren wel weer terug aan de top, maar na zo'n zomer is het niet makkelijk’

Laatste update:

Claudio Ranieri brengt dit seizoen de fans van Leicester City in vervoering, want the Foxes staan na twaalf speelronden in Engeland verrassend derde. Een paar jaar geleden werkte de Italiaan nog voor Juventus in zijn vaderland: hij zat er bijna honderd wedstrijden op de bank, maar won er geen prijzen. Hij is benieuwd of Massimiliano Allegri de boel in Turijn weer op de rit weet te krijgen.

/

“Ze zijn natuurlijk de hele as kwijtgeraakt, op Gianluigi Buffon na. Ik ben er zeker van dat ze wel weer terugkomen aan de top, hoor. Maar ja, na die zomer is het niet makkelijk. Ze hebben er zoveel verkocht”, zegt Ranieri in gesprek met Radio Anch’io Lo Sport. “Je mag niet verwachten dat Allegri ze weer kampioen maakt: ze zijn Carlos Tévez, Arturo Vidal en Andrea Pirlo kwijtgeraakt. Dit is een overgangsjaar voor ze.”

Ranieri kijkt geïnteresseerd mee wie Juventus zal opvolgen als landskampioen. “Ik vind het mooi voor Maurizio Sarri en Paulo Sousa dat hun teams het zo goed doen”, zegt de ervaren coach over de trainers van Napoli en Fiorentina. “Het ziet er dit seizoen allemaal erg gebalanceerd uit in de Serie A, misschien krijgen we wel een hele mooie ontknoping.”

Juventus bevindt zich nu in een overgangsjaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schei uit zeg, wie ze op gaat volgen. Ah eind worden de prijzen verdeeld. Juve is echt nog niet kansloos hoor. Wie moet ze opvolgen dan. Roma of Inter... beide ontzettend wisselvallig

9 november 2015 om 13:39

Helemaal mee eens. We zijn pas 12 wedstrijden onderweg. Juve heeft 7 punten ten onrechte thuis verspeeld en zijn al UIT geweest bij Roma, Inter en Napoli.

Doe mij maar Roma of Fiorentina.

het is nog te vroeg om over een overgangsjaar te praten.. als juve tegen de winterstop nogniets aan de achterstand heeft afgeknabbeld kun je over een overgangsjaar spreken. de automatismen beginnen er stilletjes aan te komen. juve staat nu 7de, ik zie fiorentina,napoli en inter nog wat punten laten liggen. over roma twijfel ik nog, die hebben veel ervaring en kwaliteit

Juve is niet de hele as kwijtgeraakt. De kern van de as is er nog steeds zoals Bonucci - Barzagli - Chiellini - Pogba - Marchisio - Morata. Natuurlijk is het een overgangsjaar, maar dat kan nog steeds uitmonden in een titel en naast de reeds gewonnen Supercoppa wellicht ook de Italiaanse beker. De laatste 8 in de CL is ook haalbaar bij een gunstige loting. Als je bedenkt dat ze thuis onnodig 7 punten hebben laten liggen tegen Udinese, Frosinone en Chievo, dan valt het allemaal wel mee. Juve heeft Napoli, Roma, Inter, Sassuolo en Genoa al UIT gehad. Daarnaast heel veel blessures. Lichtsteiner, Khedira en Marchisio hebben pas 5 Serie A wedstrijden gespeeld. Asamoah al bijna helemaal niet. Mandzukic wordt ook negatief benoemd maar heeft zowel in de Supercoppa, CL en Serie A gescoord. In de Serie A stond hij slechts 6x in de basis en heeft daarin 2x gescoord. Juve wil rond de kerst op 5 a 6 punten van de lijstaanvoerder staan. Dat is realiseerbaar, aangezien ze er nu 9 achterstaan. Inter, Roma, Fiorentina en Napoli komen nog naar Turijn ....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren