Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ze hebben in Portugal, geloof ik, wel zeven sportkranten om te vullen'

Laatste update:

FC Twente heeft bij monde van Aldo van der Laan de interesse in Paul Verhaegh bevestigd. De handhaving in de Bundesliga van FC Augsburg lijkt een transfer echter te dwarsbomen. "Mocht Verhaegh zelf interesse hebben dan is het nog maar de vraag of wij het kunnen betalen", stelt de bestuurder. "De Duitse salarissen liggen op een hoger niveau dan in Nederland en Augsburg zal bovendien ook een aardige transfersom vragen."

/

"Als Augsburg was gedegradeerd was het misschien een ander verhaal geweest', bekent Van der Laan in gesprek met Voetbal International. De bijna 29-jarige verdediger maakte medio 2010 de overstap van Vitesse naar FC Augsburg en gaf eerder al aan dat hij bij lijfsbehoud liever niet van club wilde veranderen.

Van der Laan, die in de Raad van Commissarissen de technische portefeuille beheert, geeft aan dat er aan het einde van week gesprekken met de technische staf zullen plaatsvinden om de prioriteiten op de transfermarkt te bepalen. De verhalen over een transfer van Ola John naar Benfica neemt hij met een korreltje zout. "Ze hebben daar in Portugal, geloof ik, wel zeven sportkranten om te vullen. Eens in de zoveel dagen duiken daar in de kranten dergelijke berichten op."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou handig zijn als ze wat meer aandacht aan de economie besteden in Portugal :-)

14 mei 2012 om 14:08

Doe is niet zo bijdehand... In Portugal zijn ze er druk mee bezig om alles weer in orde te stellen en hebben ze een keer geprotesteerd 200.000mensen in Lissabon maar dit was afgesproken en goedgekeurd in plaats van die dagelijkste stakingen in Griekenland...

Maargoed elke keer als ik in Portugal ben verbaas ik me inderdaad over de hoeveelheid sportartikelen in de kranten ...sporting,benfica en Porto hebben sowieso hun eigen column en Braga + Naciocal vullen ook vaak nog een aantal pagina's :P rest wordt opgevuld door de rest,,,

Maar ik zie Ola John wel naar Benfica vertrekken in elk opzicht een voordeel!
Salarishuis, en zo goed als zeker elk jaar CL! Echter heb je in Portugal de top 2 (benfica en Porto) en Braga en Sporting Lissabon vechten om de 3e plek Nacional en Vitoria Guimareas zijn nog de betere clubs maar de rest is gwn flink aan mekaar gewaagd : )

14 mei 2012 om 14:34

Je bedoelt: De rest is echt waardeloos. Ik zou niet begrijpen waarom hij naar benfica zou willen. Best, je verdient er dubbele, maar heeft hij niet geleerd van de andere john die mislukte in fulham? Hij heeft hier een goed seizoen achter de rug maar hij is nog jong en kan het beste hier nog 2 jaar blijven...

Ik vraag me af of Twente vooruit gaat met Verhaegh. Ik kan me herinneren dat ik deze speler niet zo geweldig vond in zijn tijd in Nederland en vooral voor een ploeg als Twente, alhoewel ze uit een dal moeten kruipen nu, is het de vraag of Verhaegh de juiste speler is.

Corrigeer me als ik het fout hebt hoor, maar de laatste Nederlandse club waar hij voor speelde was Vitesse toch?

14 mei 2012 om 14:08

"de bijna 29-jarige verdediger maakte medio 2010 de overstap van Vitesse naar FC Augsburg en gaf eerder al aan dat hij bij lijfsbehoud liever niet van club wilde veranderen."

14 mei 2012 om 14:09

Ja ik zag het ook net staan. Dank je...

14 mei 2012 om 14:11

Verhaegh speelde idd voor Vitesse maar ik heb betere spelers gezien,,,, toen was de verdediging van Vitesse een regelrechte drama pfff maarja toen hadden ze ook een dik vreemdelingenlegieon :P was veelvoudig sprake van miscommunicatie haha!
de wedstrijd VS PSV was daar een prachtvoorbeeld van 1-5 verloren echt werd toen gek...

Maar Verhaegh is net iets te min voor het niveua van Twente mits twente nog in de top 3 wilt blijven. Hij past wel bij Heerenveen,utrecht etc gwn subtoppers ( en ja Utrecht is op dit moment geen subtopper helaas.....)

14 mei 2012 om 14:17

Heerenveen zou Verhaegd misschien wel kunnen gebruiken, kunnen ze daar eindelijk die verdediging op ruimen. En ja wat wil je in een vreemdelingenlegioen. Allemaal verschillende talen, verschillende achtergronden en dan daar een solide verdediging van maken.... lukt niet altijd.

14 mei 2012 om 15:25

Wat lul je nou man met je vreemdelingenlegioen. In het seizoen 2009-2010 bestond de verdediging van Vitesse steevast uit. Verheagh, Sprockel, Drost en Jong-a-pin. Volgens mij zijn dit gewoon 4 Nederlanders. Dus check je fouten voordat je weer de papagaai uit gaat hangen.

Buiten dat is Verheagh gewoon een hele goede back. Niet voor niets aanvoerder geweest bij Vitesse en speler van het jaar geworden. En ook dit jaar is hij bij Augsburg ook aanvoerder. Dan moet je volgens mij wel wat kunnen.

14 mei 2012 om 16:33

@ Steve: Weet niet wat voor onzin jij uitkraamt, maar Heerenveen heeft een geheel Nederlandstalige verdediging. Janmaat, Gouweleeuw, Zomer en Breuer, met als vervangers Schmidt, Kruiswijk en (1e helft van seizoen) El Akchoui. Vandenbussche ook nederlandstalig.

Middenveld: Elm en Kums spreken/verstaan Nederlands en Djuricic verstaat Nederlands, maar spreekt het niet.
Aanval: Geheel Nederlandstalig.

Van de basiself van afgelopen seizoen beschikken zeven over de nederlandse nationaliteit, twee belgen, een zweed en een servier.
Er lopen wel teams rond met een groter vreemdelingen-legioen...

Sinds Steve Mcclaren terug is, koopt FC Twente veel spelers vindt ik. In de winterstop hebben ze Glynor Plet, Joshua John, Daniel Fernandes en Wesley Verhoek gekocht. En daar tegenover vertrok Marc Janko.

Voor volgend seizoen hebben ze Peter Gyasi, Andreas Bjelland, Dusan Tadic en Tim Breukers gehaald. En daar tegenover vertrekken waarschijnlijk Nikolay Michailov, Roberto Rosales, Douglas, Nacer Chadli, Ola John en Luuk De Jong.

Twente toont zelf ook aan met de spelers die ze kopen dat ze buiten de top 3 willen presteren. Met alle respect. van al die nieuwe spelers is alleen Tadic regelrechte basis klant. en Verhoek misschien. maar een speler als Breukers en Plet dan krab ik toch aan m'n hoofd. Ik zeg niet dat dit slechte spelers zijn. Maar ze zouden niet bij Ajax of PSV in de basis staan.

Twente probeerd ook op de centen te letten en met een budget van 45 miljoen, minder dan ajax en psv, kun je wel kopen maar zeker niet allemaal super spelers. Ik denk dat het vertrek van Ruiz niet in de planning lag, maar voor de rest koopt Twente niet buiten zijn kunnen en ook de jeugd doet goed mee. Vergelijk met PSV en Ajax dan valt het qua in/verkoop wel mee. Twente zal nooit meer uitgeven dan ze hebben en als dat gezien wordt als niet goed, nou ja jammer dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren