Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zaakwaarnemer Reus sprak met Spaanse grootmachten over transfer'

Laatste update:

Marco Reus zette in februari nog zijn handtekening onder een nieuw contract bij Borussia Dortmund, maar het is nog helemaal niet zeker of de aanvaller zijn club ook echt trouw zal blijven. Deze week werd bekend dat Jürgen Klopp aan het einde van het seizoen zal vertrekken en Reus zou daar erg van balen. Een transfer in de zomer lijkt plotseling weer een serieuze mogelijkheid.

/

Het Spaanse dagblad Sport claimt dat Volker Struth, de zaakwaarnemer van Reus, probeert om zijn cliënt onder te brengen in de top van de Primera División. Struth heeft volgens de berichtgeving gesproken met Real Madrid én met Ariedo Braida, sinds kort werkzaam als technisch directeur van Barcelona. De Catalanen kunnen, zoals bekend, pas in januari 2016 weer nieuwe spelers aantrekken.

De 25-jarige Reus is bezig aan zijn derde seizoen bij Dortmund en heeft dit seizoen veel last gehad van blessures. Hij speelde in totaal 79 competitiewedstrijden voor BVB, waarvan 17 in het lopende seizoen. Zijn nieuwe contract loopt nog tot de zomer van 2019 door.

Denk je dat Marco Reus goed genoeg is voor Barcelona of Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een goede versterking voor Real Madrid kunnen zijn als C Ronaldo gaat vertrekken want ik eigenlijk niet zie gebeuren, anders is het wel een goede versterking als wissel want nu heeft Real niet echt veel mogelijkheden voorin als iemand geblesseerd raakt (jese en Chicharito vind ik niet echt wereldniveau Jese kan er wel komen maar moet eerst verhuurd worden om veel speelminuten te maken)

19 april 2015 om 23:18

Real moet gewoon 4-4-2 spelen met ronaldo en benzema als spitsen en reus en bale als vleugels

19 april 2015 om 23:21

En james? Isco?

19 april 2015 om 23:45

Ik sluit me bij chicharito-14 aan.
4 aanvallers is veel te veel. James & Isco zijn ook vrij aanvallend, die zou je in jou systeem dan moeten laten banken...
Nee, Real heeft hem niet nodig. Hij zou er wel passen, daar niet van.
Ik zie hem ook wel bij Barcelona passen, het combinatie voetbal past perfect bij Reus. Maar waar moet hij spelen dan? Ik vind hem eigenlijk te aanvallend voor een middenvelder...en Messi, Neymar & Suarez speel je ook niet uit de basis.
Maar goed; Xavi gaat stoppen en Iniesta is ook niet meer de jongste, daarnaast zie ik Pedro ook wel vertrekken. Hij zou een prima vervanger kunnen zijn voor zowel Pedro als Xavi/iniesta. (betekend dat hij dus op het middenveld komt te staan. (in een 4-1-2-3 opstelling).

20 april 2015 om 01:26

Neymar wel op dit moment denk ik, maar dat is je toekomst, dus dat zie ik niet gebeuren.

20 april 2015 om 03:20

Je bedoelt kroos

19 april 2015 om 23:19

@benzema,

Zo'n geweldige speler als Reus hoort niet op de bank te zitten.

19 april 2015 om 23:20

reus halen als wissel? de leukste grap van vandaag.. wat een niveau weer. ergste is dat ik het real nog zie doen ook

19 april 2015 om 23:23

Ja waar moet je hem dan neerzetten, Bale die 100 mln kost kan niet op de bank gezet worden en CR7 zal ook niet op de bank plaatsnemen, dus er in eigenlijk geen plek voor hem tenzij één van deze twee vertrekt.

19 april 2015 om 23:27

Bale verkopen aan Utd...

19 april 2015 om 23:34

Kan niet anders. Bale moet ook ooit op de zijspoort terechtkomen. Het is ook een mens. Geen supermachine. Ik zie het liefst ronaldo benzema reus in de aanval met daarachter rouleren met Isco en James en dan heb je nog Toni en Luka.

19 april 2015 om 23:34

Zijspoor. Sorry

19 april 2015 om 23:40

Waarom willen ze dan 30 mil voor Depay neerleggen, Bale en Depay komen namelijk beide het best tot hun recht als linkeraanvaller.

19 april 2015 om 23:20

Real moet een spits halen ter vervanging van chicha en concurentie voor benzema. Op de flanken niemand halen want daar kunnen bale, ronaldo, james, isco en jese. Iedereen die je haalt voor de flank moet banken, oftewel die speler verpest zn cariere.

20 april 2015 om 07:22

Reus is basismateriaal. Geen bankzitter. Ik zie hem liever wekelijks spelen. Wilt hij zelf ook denk ik.

20 april 2015 om 07:25

Bij Real heeft hij CR voor zich, bij Barca Neymar. die 2 clubs moeten zoeken naar een jong toptalent die wel een jaar of 2 vanaf de bank wilt toekijken en genoegen neemt met invalbeurten. Reus is een basisspeler.

Waar zou reus in hemelsnaam moeten spelen bij barca or Real? Die hebben genoeg sterren lopen

20 april 2015 om 09:07

Heeft hij zelf ook al een keer gezegd, toen een interviewer dat vroeg. Natuurlijk zie ik hem het liefste blijven, maar ik weet niet of fat haalbaar is. Vind dit trouwens een domme actie van zijn zaakwaarnemer...

Op die poll lijkt mij maar één antwoord mogelijk: ja!
Reus is een geweldige voetballer, echt een van de allerbeste op zijn positie en in zijn leeftijdscategorie.
Desalniettemin verwacht ik niet dat hij deze zomer al vertrekt. Barcelona kan geen spelers aantrekken en Real gaat zich waarschijnlijk richten op Pogba, waardoor er niet veel geld overblijft om Reus te kopen. Daarnaast heeft Reus onlangs nog verlengd. Die blijft nog wel een seizoen daar. Groot gelijk ook.

Ik zou Reus wel bij Bayern willen zien als opvolger van Ribery maar dat zie ik niet zo snel gebeuren. Ik denk dat hij sws naar het buitenland wilt.

Zou een goede vervanger voor Iniesta kunnen zijn.

19 april 2015 om 23:25

Precies, als nieuwe Cam achter MSN, heeft die bij Dortmund ook gespeeld

19 april 2015 om 23:25

Barcelona mag geen transfers doen toch, voor die tijd is Reus allang al van club gewisseld.

19 april 2015 om 23:35

Denk het niet Benzema, hij heeft nieuw contract getekend dus hij zal nu veel meer in waarde zijn gestegen.

20 april 2015 om 00:27

waarom allang van club gewisseld hij kan toch wachten tot januari..

20 april 2015 om 00:32

Het zou een goeie vervanger zijn voor Kishna.

20 april 2015 om 00:38

Aub niet.. Dat haalt de hele balans uit het team weg. Dan heb je 4 spelers die alleen maar aanvallen. Nee, Koke zou een oplossing zijn of gokken op de jeugdopleiding.

Bij beide elftallen niet heel veel plaats. Real zou dan Ronaldo moeten verkopen, wat ik Niet zo gauw zie gebeuren denk ik, en als Ronaldo en bale blijven gaat het ten koste van een middenvelder. Dus dat zou erg zonde zijn. Zelfde geld voor Barca, alleen leuk als Xavi en sergi Roberto weggaan. Iniesta speelt ook niet meer als vanouds en kan je reus op die positie misschien zetten dat een lcm word net achter de aanval. Desalniettemin is het allemaal gewoon te leuk. Ga gewoon lekker naar een club waar plek is zoals man united. Bij barca en Real willen ze iedereen : Pogba, Veratti, Koke, Isco (barca wil hem dan van Real zegmaar). Dus laten we maar afwachten wat er gebeurd en laten we hopen dat we nog van reus kunnen genieten.

Atletico maar dan, Real en Barca zijn voorzien

19 april 2015 om 23:27

@mokhtar,

Atletico is ten opzichte van Borussia Dortmund geen stap vooruit.

19 april 2015 om 23:34

Toch wel. Atleti is landskampioen en heeft vorig jaar de cl finale gehaald. En is op bijna alle posities sterker dan dortmund.

19 april 2015 om 23:45

Bvb tot voor kort ook

Ik hoop dat hij naar Barca komt 1 van mijn favourite spelers

Zou een goeie speler zijn voor City, PSg of Arsenal. Die missen nog wel iemand op links en met de kwaliteit van Reus ben je daar van de komende 5+jaar van gegarandeerd.

Hij moet gewoon bij Dortmund blijven! Hou je aan je woord man, wat je in een interview hebt gezegd na het teken van je contract. Het is toch ongelofelijk, dat je je woorden als 'ik wil mijn club weer aan de top brengen, na dit teleurstellend seizoen' rigoureus de prullenbak in kan werpen als je trainer weggaat. Tuurlijk snap ik dat het balen is dat Jurgen Klopp opstapt, maar een trainer is ook maar een passant! De club is het belangrijkste.. Maargoed dan komen we weer op het clubliefde verhaal.

Dat van dat transferverbod moet nou maar is klaar zijn. Niemand begrijpt er namelijk wat van volgens mij. Ze mogen spelers kopen maar niet registreren, dus dat betekent dat ze ze meteen moeten verhuren totdat het afgelopen is dus in januari 2016. Nou zullen meeste clubs daar niet mee akkoord gaan dus zal je ze een heel jaar moeten verhuren. Tevens heeft Blatter gezegd dat als hij herkozen wordt en dat gaat wel gebeuren lijkt me, alle administratieve straffen van clubs weggaan. Dus ook het transferverbod van Barcelona, zo is dat ook weer eff gedaan.

20 april 2015 om 00:04

Er werd duidelijk gezegd dat ze niemand mochten kopen dus ook niet kopen en dan weer verhuren.

Zou leuk opstelling zijn voor Barca Bravo/Ter stegen
Alves Pique Mathiew Alba
Rakitic/Masche Busqeuts
Reus
Messi Suarez Neymar

Waar zou reus bij barccelona moeten spelen?

20 april 2015 om 01:14

positie van iniesta zie ik hem wel vervangen eigenlijk. verder eventueel wissel voorin op links voor neymar, maar spelers als reus zie ik liever in basis 11.

Te blessure gevoelig goeie speler maar voor dat geld moet je erop rekenen dat een speler 35 wedstrijden kan spelen per jaar.

Minimaal.

Goals bbc9
Goals msn:93
Ja Reus is broodnodig.
Als hij niet na Barcelona of Real vertrekt dan is de aanval niet compleet.-_-.
Reus moet gewoon naar een club waar hij basis staat.
Met zijn blessure gevoelige lichaam zal hij niet alle tijd krijgen van de 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren