Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer Mulder in Griekenland voor onderhandelingen

Laatste update:

Erwin Mulder staat voor een vertrek bij Feyenoord. De doelman is in het bezit van een aflopende verbintenis en hij kan transfervrij vertrekken. Zaakwaarnemer Louis Laros is in Griekenland om te onderhandelen met AEK Athene, zo laat de belangenbehartiger weten aan ELF Voetbal.

/

AEK is al langer in de markt voor Mulder, die de eerste keeper moet worden bij de club. Met elf landstitels is AEK een van de traditionele topclubs van Griekenland, maar door financiële problemen degradeerde de club vorig seizoen naar het tweede niveau. Komend seizoen speelt AEK weer op het hoogste niveau. Bij Feyenoord speelt Mulder sinds dit seizoen tweede viool achter Kenneth Vermeer.

Overigens heeft Feyenoord het contract met Wessel Dammers opengebroken en verlengd tot medio 2018. Dat maakt managementbureau Prime Sportbusiness bekend. Dat de twintigjarige jeugdinternational Dammers zijn contract zou gaan verlengen stond al even vast, maar nu zijn de handtekeningen daadwerkelijk gezet.

AEK Athene is een mooie club voor Erwin Mulder

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op zeg van een topclub in nederland naar een promovendus in Griekenland. Er zijn genoeg betere clubs

20 mei 2015 om 17:08

maar wel vanaf de bank van een topclub naar een basisplaats bij een club met een mooie historie in een land met een prettig klimaat, ik zou de uitdaging wel aangaan iig

20 mei 2015 om 17:09

Aek is misschien wel de grootste club in Greece na Olympiacos. Deze club heeft dacht ik de meeste prijzen.

20 mei 2015 om 17:26

Je vergeet Panathinaikos.....AEK heeft 11 nationale titels, Panathinaikos 20 en Olympiakos liefst 41
Laatste landstitel van AEK dateert an 1994 dus zo groot zijn ze niet qua prijzen

20 mei 2015 om 17:36

Feyenoord zijn laatste landstitel is ook al bijna 20 jaar geleden, dus voor Mulder zal de overgang niet zo groot zijn. Beide clubs denken elk jaar om de prijzen te spelen, maar staan toch al 20 jaar droog.

20 mei 2015 om 17:22

Lekker toch? Athene is een prima stad, lekker avontuur erbij. Ik zou het wel weten als prof. zsm naar zuid of Oost Europa. Veel meer lol en goede verhalen voor later dan hier blijven of naar Engeland of Duitsland haha.

20 mei 2015 om 19:35

Ken je AEK uberhaupt wel?

Domme zet van Feyenoord, is veel beter als Kenneth "paniek" Vermeer.

20 mei 2015 om 17:14

Hahaha grappenmaker.

On: gun Erwin het beste, maar is gewoon niet goed genoeg voor Feyenoord. AEK is een mooie club voor hem

20 mei 2015 om 17:15

Beter dan*

20 mei 2015 om 17:16

Neeee, beter he!
On:ik zou gewoon lekker gaan als ik Mulder was, fijn land en een mooie club.

20 mei 2015 om 17:22

Ik weet het niet, je hebt ook nog die crisis maar weet niet echt hoe het daar mee zit.

20 mei 2015 om 17:27

Stoer

Als je in griekenland speelt kom je niet meer terug. Niet met succes iig. Zie hem liever spelen bij Hveen omdat Nordtfelt waarschijnlijk weg gaat

Het lijkt me echt dom om in deze tijd naar Griekenland te gaan ivm de crisis. Wss zal hij over 1 á 2 jaar weer terug komen omdat zijn club failliet is of hij geen salaris meer krijgt betaald.

20 mei 2015 om 19:37

Wat minder nieuws kijken, tis helemaal nie zo slecht daar, heb er een jaartje gewoond

Heerenveen zou voor hem een betere club zijn inderdaad.

20 mei 2015 om 17:15

AZ? Als vervanger van esteban

20 mei 2015 om 17:18

Als Esteban weg gaat is dat ook een betere club ja. Mooi in de subtop spelen van Nederland, lijkt mij persoonlijk veel fijner dan naar Griekenland gaan. Is toch meestal het begin van het einde.

20 mei 2015 om 17:23

Esteban is nu transfervrij, hoop dat ze hem halen maar ze zullen denk ik een jongere keeper halen of rochet doorschuiven

Jammer dat Mulder nooit echt zijn belofte heeft waar gemaakt.

Hij mist gewoon de uitstraling en autoriteit binnen de lijnen, naast dat hij gewoon niet goed genoeg is. Ik schrik nog wakker van alle hoge ballen! Hij was wel een aardige lijnkeeper.

Feyenoord heeft gelukkig nog Hahn, die ik hoger acht dan Mulder.

Ä°k herinner me de reacties v.d legioen toen AtleetVermeer pas aankwam. En nu Mulderff afvegen. Wat een aanhang die Legioen

@redactie Voetbalzone: AEK is naar de 3e divisie teruggezet, daarna gepromoveerd naar de 2e divisie en nu, als het goed is, promoveren ze naar het hoogste niveau. De club is nu weer financieel gezond met een rijke voorzitter en over een paar maanden wordt er ee nieuw prachtig stadion gebouwd. AEK gaat weer om de prijzen voetballen.

20 mei 2015 om 18:31

Inderdaad. Aek Athene is gewoon een prachtige club met heel veel historie. Ze hebben ook geïnvesteerd om te promoveren. Dus dit is Sportief en Financiël gewoon een mooie stap voor Mulder.

naar griekenland is lekker maar je raakt uit beeld. beter gaat hij naar AZ, Twente, Heerenveen. blijft een prima keeper die mulder. maarja vermeer is ook een beest.

20 mei 2015 om 21:09

Griekenland heeft een beter competitie dan Nederland hoor. Niet veel beter hoor maar iets. Onderschat het Griekse voetbal niet.

Ik gun Mulder een leuke club waar hij aan spelen toekomt. Feyenoord zal wel een jaartje doorgaan met Vermeer. Ik hoop dat Feyenoord Erik Cummins aantrekt als 2e keeper, zodat Hahn nog een jaartje doorkan bij PEC Zwolle. Cummins is geen slechte keeper en stond niet altijd basis bij Go Ahead, daarnaast is hij een Rotterdammer die in de opleiding van Feyenoord gezeten heeft.

Leuk voor het salaris, maar sportieve zelfmoord. Zoek dan een leuke club in de Championship of zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren