Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Yilmaz schiet Galatasaray vlak voor tijd op fraaie wijze weer naast Fenerbahçe

Laatste update:

Galatasaray heeft maandagavond op de valreep een overwinning geboekt. In eigen huis keek het tegen Gaziantep lange tijd tegen een achterstand aan, maar door een doelpunt in de negentigste minuut werd er alsnog gewonnen: 2-1. Daardoor komt Galatasaray weer in punten gelijk met koploper Fenerbahçe. Gaziantep blijft voorlopig zeventiende.

Galatasaray begon met twee voormalig Eredivisionisten in de basis: centrale verdediger Davinson Sánchez en Dries Mertens, die achter diepe spits Mauro Icardi speelde. Halil Dervisoglu begon op de bank en zou twintig minuten voor tijd invallen.

In de openingsfase van de wedstrijd werden beide teams enkele keren dreigend. Zo roken Kerem Aktürkoglu en Lazar Markovic aan de openingstreffer, maar in beide gevallen bracht de keeper van de tegenstander redding.

Na een klein half uur was het alsnog raak, en het was Gaziantep dat de score opende. Na een afgeslagen vrije trap gaf Salem M'Bakata de bal opnieuw voor, waarna Arda Kizildag binnen kon koppen: 0-1.

In het restant van het eerste bedrijf ging Galatasaray logischerwijs op zoek naar de gelijkmaker. Lucas Torreira (knappe redding Florin Nita) en Krem Demirbay (vrije trap op lat) waren dichtbij, maar de thuisploeg ging met een achterstand de rust in.

Ook na de rust was Galatasaray de gevaarlijkste ploeg, en het kreeg mogelijkheden via Mertens en invaller Wilfried Zaha. Na ruim een uur spelen leek Icardi alsnog de 1-1 te maken, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Twintig minuten voor tijd werd het alsnog 1-1: Zaha schoot hard in de korte hoek raak na terugleggen van Dervisoglu, die net in het veld stond. Vervolgens drukte Cim Bom door, en in de negentigste minuut werden de drie punten alsnog binnengesleept. Een schot van Icardi werd geblokt, waarna Baris Alper Tilmaz de bal prachtig uit de lucht nam: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wedstrijd die met 8-1 gewonnen moest eindigt in 2-1 en ik ben daar super blij mee. Het is niet te geloven 4x lat/paal hoe kan dit toch telkens man. Antep had hier bijna de meest onverdiende 3 punten of 1. We moeten echt wat doen aan afwerking, kan niet altijd goed gaan dit. We zijn volop in de race. Lets gooooo

+3 Aslanlarrrr

29 januari 2024 om 20:12

Geef toe, die bal van Mertens die via de lat tegen de paal komt, is echt niet slecht afgewerkt. Zoiets gaat hem nooit meer lukken... dat is echt pure pech hebben. Als die had gezeten, was het makkelijk 4 of 5-1 geworden.

29 januari 2024 om 20:18

Je hebt helemaal gelijk. Alleen dit gebeurd ons week in week uit. Heb er geen verklaring meer voor hahah

29 januari 2024 om 20:36

Weet je wat nog meer het probleem is: de 0-1 achterstanden... man man man wat heeft elke tegenstander geluk dat ze überhaupt voor het doel komen en dan scoren. Dan bouwen ze een Berlijnse muur en zijn de keepers inene allemaal Neuer zogenaamd. Alsof je voetbalspel Fifa op je beeldscherm ziet.

29 januari 2024 om 20:39

Ja, het is heel vervelend om te zien. Maar als Antep volle bak gaat spelen word het sws 5-1 hier, ik snap het wel. Echter is het me wel een raadsel dat ze idd maar 1x voorbij hoeven te komen. Hier moet op gewerkt worden man.

29 januari 2024 om 20:12

Abdulkerim moet zo snel mogelijk terug keren, die kopgoal van Antep is echt triest, vorige week ook hetzelfde, we hebben meer kopgoals en penalty goals tegen gekregen dan wie dan ook denk ik zo.

Alleen 2e helft gezien, Gala veel beter en kansen zet. Zaha wat een speler, had 2 goals moeten hebben. Icardi wat ongelukkig, 2-1 hele knappe goal. Meeste spelers schieten hem het stadion uit. Terechte overwinning voor Gala

29 januari 2024 om 20:14

Hij ging weer als vanouds simpel zijn mannetje voorbij, hebben we lang op moeten wachten, jammer dat hij niet constant presteert anders hadden we een veel betere doelsaldo, hij pakt laatste weken wel punten voor ons, niet slecht voor een speler die bestempeld word als miskoop door een groepje.

29 januari 2024 om 20:21

Nee Zaha zeker geen miskoop, jammer dat hij nu pas echt loskomt. Gaan jullie nog spelers halen? Nu ook Boey verkocht is. Op de bank had je vandaag maar 1/2 spelers die nog een verschil kunnen maken. Als je dat vergelijkt met Fener…

29 januari 2024 om 20:32

Er gaan zeker versterkingen komen, zoals altijd gaat Gs wachten tot de transferperiode bijna klaar is, frustrerend.

Baris van Basten. Wat een doelpunt. We hebben vandaag heel goed voetbal gespeeld, al vond ik Antep zeer zwak. Toen we de 5e keer op de lat schoten dacht ik voor het eerst deze wedstrijd dat puntverlies officieel is. Gelukkig stond groeibriljant BAY op, wat een ontwikkeling maakt hij door dit seizoen, pff. En nu zo snel mogelijk een links- en rechtsback, 10 en middenvelder. Alleen dan zie ik ons kampioen worden. Trouwens: we moesten in de eerste helft een penalty krijgen. Hoe Ertugrul daar Icardi beneden houdt in het kopduel mag totaal niet. Okan Buruk heeft weer laten zien dat hij het niveau van Turkije is ontstegen. We speelden vandaag nota bene zonder linksback en rechtsback. Maar ja, door!

29 januari 2024 om 20:55

Okan hoca moet niet meer fantaseren. BARIS alper moet gwn linksback blijven spelen, totdat we een transfer maken. Daar is die veel beter voor nu.

Vind het toch bijzonder hoe de keepers van zo een lage team zo goed spelen. Het lijkt wel alsof ze solliciteren bij galatasaray. Vanavond was het galatasaray vs keeper gaziantep

29 januari 2024 om 20:10

Deze keeper was ook een sta in de weg tegen Fener, tegen de grote clubs is hij een lastige jongen, laatste minuten stuntelde hij ook enorm alleen profiteert flop Tete er weer niet van met zijn miezerige schot op doel.

Wat een doelpunt van Zaha en vooral van Baris. Man man man terechte overwinning, maar wrm missen we zoveel kansen. Okan haalt eindelijk beide Kerems eruit en bam begon de machine te draaien. Ik blijf het zeggen. Kerem demirbay is geen GS speler. Traag traag en nog eens traag. KEREM akturkoglu had zn dagje niet. Maar dan wil ik iets over Mertens zeggen. Mertens je speelt echt goed, maar wrm maak je vaak zulke domme overtredingen. De goal van Antep kwam uit de overtreding van Mertens. De speler had de bal niet eens onder controle, en dan bega je zo een domme overtreding. Je weet dat anadolu teams het juist uit standaardsituaties moet hebben. Dit doet Mertens vaker helaas.Al met al een dik verdiende overwinning. BARIS, ZAha en zelfs Halil voor mij de MOTM.Ps: Wrm werd sanches eruit gehaald?

29 januari 2024 om 20:15

Bro voor mij is Torreira MOTM, hij was werkelijk overal, zijn doorzettingsvermogen en positionering is van een ander niveau.

29 januari 2024 om 20:27

Ik ben bang dat we Torreira ook kwijt gaan raken die man is veel te goed voor de super lig. Hopelijk kan zijn Turkse vriendin, Istanbul en de rood gele kleuren hem overtuigen om nog een aantal jaren te blijven. Geef hem desnoods hogere salaris want hij verdient het.

29 januari 2024 om 20:34

Hij is uit elkaar gegaan, zijn contract is ook verlengt tot 2028, zal binnenkort wel officieel op de pagina’s van GS verschijnen, hij zal alleen vertrekken als er een monsterbedrag komt net als bij Boey het geval was.

29 januari 2024 om 21:08

Dankjewel man, Demirbay geeft paar assists tegen een 2e divisie clubje, heeft paar mooie vrijetrappen (geen 1 gescoord) maar vertraagt het spel zo erg, maakt zoveel simpele fouten dacht dat ik de enige was die hem zeer zwak vindt..

30 januari 2024 om 13:19

Ik vond Demirbay sws niet speciaal, al vanaf het begin. Je kunt ook zien wrm. Heel traag, balhandeling idem. Heeft alleen een goeie linker, thats it.

Jammer dat gs steeds met 1 doelpunt verschil wint. Keer op keer missen ze zo veel

De geest van Hamit Altintop is achter gebleven. Zoveel pech kan je toch niet hebben? Was gewoon de tel kwijt hahah
Baris Alper heeft zoveel energie en zoveel power GEWELDIG!
Torreira wederom overal! Halil goed ingevallen.
Wedstrijden op deze manier winnen, maakt je uiteindelijk kampioen, zowel Fener als Gala winnen laatste tijd nipt van hun tegenstanders. Dit word echt spannend.

Je ziet dat we Apo missen 😂 wie had dat ooit gedacht.

Kerem Kerem Kerem.. Je bent best goed ik geloof echt in je.. maar je overschat jezelf echt zwaar maat. Dat je ook nog eens zegt dat afmaken je beste skill is zegt genoeg over zijn arrogantie en overschatting. Als afmaken je beste kwaliteit was, was je nu met 20 goals topscoorder van de competitie. Okan Hoca moet ook stoppen om de linksback positie te gebruiken als zijn laboratorium. Vroeg of laat gaan die 1e tegengoals je breken Okan hoca wees verstandig!

Baris Alper wordt volgens mij de eerste naam die Montella opschrijft wanneer hij de EK-selectie gaat bepalen. Gozer speelt iedere week op een andere positie en verslapt niet, hij maakt het iedere tegenstander lastig met zijn fysiek en snelheid.

29 januari 2024 om 20:57

Vergeet Ferdi niet die kan ook overal spelen, Baris en Ferdi zijn toch wel zekerheidjes hoor.

We moeten snelle backs hebben Kaan Ayhan verliest de bal en hij kan niet meer omschakelen. Je ziet dat in de super Lig elke tegenstander op de counter loert, en in de UEFA heb je snelle flankspelers. Sommige Gala fans willen debois terug in het team. Vergeet dat maar, wij moeten snelle lb en rb halen. Voor de rest domineerde Galatasaray Antep kwam niet aan voetballen toe, maar dat was ook niet anders te verwachten. De wisselspelers zijn goed ingevallen

De ballen die in de wedstrijden van Galatasaray worden gebruikt moeten gelijk worden onderzocht. Het kan geen toeval zijn dat van de 20+ schoten 4 de paal hebben geraakt. Zoals jullie weten kunnen er heel makkelijk sterke magneetjes in de ballen worden geplaatst zodat met elke schot deze door de metalen van de doelpalen naar zichzelf kunnen worden getrokken. Ali Koc had namelijk ook al gezegd dat ze alles zouden doen om kampioen te worden. Dus het zou me niets verbazen als ze door middel van sponsor deals ook de ballen hebben ontworpen die in de wedstrijden van Galatasaray worden gebruikt.. Gala supporters, word wakker, sta op en maak hier een punt van!

29 januari 2024 om 21:52

Hahaha ik kan deze reactie wel waarderen, Ali Koc moet nog beter zijn best doen want het loopt nog steeds gelijk, zelfs magneetjes kunnen ons niet weerhouden van de winst, hij moet snel wat beters bedenken!

Galatasaray was wel erg sterk vandaag maar het afwerken is toch wel een zwakte de laatste weken. Barış en Torreira waren zeer goed vandaag. Zaha met een uitstekende doelpunt. Had makkelijk 6-1 moeten worden. Heerlijk spannend dit seizoen. Gefeliciteerd mensen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren