Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Yassin Ayoub verschijnt ineens op trainingsveld in de Eredivisie

Laatste update:

Yassin Ayoub traint de komende periode mee met Fortuna Sittard, zo meldt de club via de officiële kanalen. De voormalig middenvelder van onder meer Feyenoord en FC Utrecht krijgt die mogelijkheid van zijn huidige club Panathinaikos. Over een eventuele transfer wordt door beide clubs nog niets vermeld en de exacte reden van de aanwezigheid van Ayoub op het trainingsveld is vooralsnog onduidelijk. De 28-jarige middenvelder staat in Griekenland nog tot medio 2023 onder contract.

Fortuna Sittard lijkt zich met de verschijning van Ayoub te oriënteren op een leven na Zian Flemming. De clubtopscorer van de afgelopen twee seizoenen maakte zeer recent de overstap naar het Engelse Millwall, uitkomend in de Championship. De Marokkaan ziet op het trainingsveld wel het broertje van de vertrokken ster: Xamm Flemming stroomt door vanuit de jeugd. Gloednieuwe aanwinsten Burak Yilmaz en Dimitrios Siovas sluiten later aan in Limburg, zo meldt de club.

Ayoub verliet Feyenoord in januari 2020 om voor Panathinaikos te spelen. De middenvelder zei bij de Rotterdamse club ‘het plezier verloren’ te zijn. Hij speelde daar slechts 23 wedstrijden in anderhalf jaar tijd. De vraag is of de linkspoot dit plezier in Griekenland heeft hervonden: in Athene mocht hij sinds zijn aankomst in slechts achttien wedstrijden zijn opwachting maken. In die duels droeg hij nog niet bij aan een doelpunt. Hij moest zelfs tweemaal meespelen met het B-team van de ploeg uit de Griekse hoofdstad.

Zijn succesvolste periode beleefde Ayoub bij FC Utrecht. In de Domstad doorliep hij vanaf zijn vijftiende diverse jeugdelftallen. Uiteindelijk kwam de teller in de hoofdmacht op liefst 172 wedstrijden, waarin hij 23 keer scoorde en 35 assists gaf. Vooral in zijn laatste seizoen, 2017/18, viel de middenvelder op met zeven goals en zeven assists. Mede daardoor werd hij in maart 2018 opgenomen in de nationale selectie van Marokko, maar het debuut voor zijn thuisland bleef uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is nog eens onverwacht, dit is de transferperiode van oude bekenden. Je zou zeggen dat deze man nog makkelijk met een utrecht of az mee komt

25 juni 2022 om 22:11

Nou dat betwijfel ik. Zijn goede periode is al jaren geleden en die vorm zal hij niet snel hervinden denk ik. Ik zou mij er dus niet aan wagen als Utrecht of AZ zijnde.

25 juni 2022 om 22:51

Ik had hem er graag bij gezien bij Utrecht. Goede voetballer die ook durf te voetballen soms iets teveel risico maar hij bracht wel altijd wat. Nu Gustafson weg is hadden we wel een goede linkspoot kunnen gebruiken op het middenveld. Ik hoop dat hij weer zijn vorm kan vinden en dat we weer kunnen genieten van hem in de Eredivisie ik gun hem 32 goede wedstrijden 😋 tegen Utrecht mag hij 2 mindere wedstrijden spelen.

25 juni 2022 om 23:45

Dacht eigenlijk op basis van de kop van de artikel dat hij bij Twente of Vitesse meetrainde. Clubs die het momenteel nog van dit soort spelers moeten hebben.

25 juni 2022 om 22:14

Bij Feyenoord kon hij, mede door zijn karakter, totaal niet mee. Zelfs bij Panathinaikos heeft hij amper gespeeld. Om dan na 5 jaar amper gespeeld te hebben ineens mee te kunnen bij AZ of Utrecht zou verrassend zijn. Ik denk dat hij en Fortuna wel een mooie match zou kunnen zijn.

25 juni 2022 om 23:04

Door zijn karakter? Kun je dat ook toelichten?

25 juni 2022 om 23:31

Wat voor karakter? Heb nog nooit iets negatiefs over die gast gelezen wanneer het over z'n karakter gaat.

25 juni 2022 om 23:44

Of het was het karakter van de trainer.

26 juni 2022 om 00:20

Te lief en soft bedoelt hij, aardige gast hoor daar niet van.

26 juni 2022 om 00:22

Hij is meer dan eens buiten de selectie gehouden vanwege 'onprofessioneel gedrag'. Zo zou hij zich bijv. ziek hebben gemeld bij Feyenoord maar toen er iemand van de club bij hem kwam kijken toen was er niemand thuis.

26 juni 2022 om 02:41

Als je Ayoub ook maar een beetje kent weet je dat het een schat van een mens is, heb nooit iets negatiefs over zijn karakter gehoord en wat jij aanhaalt is geen karakter eigenschap maar iets dat "misschien" gebeurd is.

26 juni 2022 om 04:58

Het zal vast een schat van een mens zijn, maar ik heb gehoord dat zelfs teamgenoten helemaal klaar waren met hoe hij zich opstelde tijdens trainingen. Laat staan hoe hij zich opstelde tijdens wedstrijden van het tweede. Dat was voor een breed publiek zichtbaar schandalig

26 juni 2022 om 01:50

Zijn nogal uitspraken, heb Ayoub al een tijd niet meer gezien/gevolgd, geen idee hoe hij ervoor staat.

Kan echt wel voetballen, jammer dat hij daar na FC Utrecht mee opgehouden is.

Heeft werkelijk niets meer laten zien. Geen enkele trainer kreeg het er ook meer uit. Kortom; Yassin, je moet het bij jezelf gaan zoeken. Maar dat zal er in een interview vast niet uitkomen.

25 juni 2022 om 22:28

Jammer dat hij bij Feyenoord geen fatsoenlijke kans kreeg bedoel je

25 juni 2022 om 23:13

Zou dat niet aan hemzelf liggen? Of heeft hij daarna bij Panathinaikos het ongelijk van Feyenoord bewezen ?

26 juni 2022 om 07:51

Misschien is hij gewoon niet zo goed als jij denkt

26 juni 2022 om 09:02

Zou kunnen Naalvies, maar het is een feit dat hij bij Utrecht leuke dingen liet zien en dit niveau niet vasthield of vooruitging, maar achteruit holde in razend tempo. Bovendien zijn er verhalen over zijn professionaliteit, dus 1 plus 1 lijkt in dit geval echt 2

Maak mij toch ernstige zorgen om mijn clubje uit Deventer. Fortuna, Nec, Sparta blijven zich maar versterken. Cambuur heeft extra budget erbij. Hopen dat we RKC, Excelsior en Volendam eronder kunne houden. Fortuna is echt lekker bezig

25 juni 2022 om 22:24

Het is nog maar de vraag of Ayoub bij Fortuna Sittard aan de slag gaat aangezien het op dit moment alleen om 'mee trainen' gaat.. het zou echter niet ondenkbaar zijn na het vertrek van Flemming.

25 juni 2022 om 22:36

Op basis van wat heeft Canbuut extra budget??

25 juni 2022 om 22:39

Hebben hele stukken in de krant gestaan dat Cambuur nu de middelen heeft om direct spelers aan te kunnen trekken in plaats van eerst te moeten verkopen. Verder is er ook nog een sponsor opgestaan die ondersteunt bij aankopen.

25 juni 2022 om 22:48

Opzich is dat doodnormaal. Tweede eredivisie seizoen is altijd pittig. Dat hadden wij ook en wellicht was het zonder het stil leggen van de competitie wel mis gegaan dat seizoen.. Dat gebeurde niet en nu, na 4 eredivisie seizoenen, kunnen we pas écht stappen maken.

De Eagles missen gewoon een accomodatie die commercieel gezien lucratief genoeg is. Hetzelfde probleem zal Cambuur dit seizoen ook krijgen hoor. Die krijgen het echt nog lastig zat.

25 juni 2022 om 22:58

Een club moet stappen maken. De helft van de eredivisie speelt tegenwoordig KKD en andersom, er kunnen maar drie clubs per jaar uit en tot op heden gaan de groten eruit en promoveren de mini's. Heerlijk om nu in de eredivisie te spelen lijkt me.

25 juni 2022 om 22:58

De accomodatie wordt vergroot naar 13.500maar duurt nog even. Verwacht excelsior en volendam toch wel als de zwakste 2 ploegen al blijft het afwachten.

25 juni 2022 om 23:07

@IKEA,

Dat is eigenlijk altijd wel zo geweest. Heerenveen was ook jarenlang een ploeg uit de tweede divisie. Datzelfde gold voor Heracles. Om de zoveel tijd komt er simpelweg een wisseling doordat de ene ploeg zich ontwikkeld en de andere juist niet. Er zijn geen 'vaste eredivisie ploegen' meer. Iedereen kan eruit als ze niet oppassen.

25 juni 2022 om 23:12

Wordt zeker een lastig jaar. Blijft nu wel vroeg om te oordelen qua versterkingen. Afgelopen jaar dacht ik ook dat eagles achterliep aangezien ik de spelers niet kende. Gae heeft vaak ook voor bekende namen gekozen maar viel niet goed uit (plet, verhoek etc). Een ayoub en aissati is ook maar afwachten hoe ze het zouden doen nu. El khayati was bijvoorbeeld ook veel minder dan eerder. Yilmaz zie ik dan wel echt potten breken.

Typische speler voor ons dit inderdaad. In de basis natuurlijk gewoon écht een goede speler, maar inmiddels toch wat bekrast. En laat Fortuna nu nét gespecialiseerd zijn in spelers met een krasje, ofndie het elder niet gered hebben, een nieuwe kans te bieden.

Zo kwamen eerder Tekie, Diemers, Angha, Tirpan en Rodriguez al naar ons die het zonder uitzondering prima gedaan hebben. Elk op hun eigen niveau welteverstaan.

Stel Ayoub is fit zeg ik; vasteleggen en na één of twee sterke seizoenen kan hij wellicht nog een keer een stap maken. Winwin situatie.

25 juni 2022 om 23:47

Yilmaz is nu al de stunt van deze zomer.

26 juni 2022 om 09:58

Ja absoluut. Alleen geen speler die de afgelopen jaren bij onze strategie past. Maar gezien de merchandise en sponsoring die hij oplevert een wereld zet.

Ayoub is natuurlijk een oude bekende van Ultee. Dat Ultee hem de mogelijkheid biedt om mee te trainen is niet heel erg ondenkbaar, zelfs zonder een contract in het achterhoofd te hebben. Maar Ayoub is nog te jong, en ik denk ook nog te goed, om nu al te stoppen met voetbal. Hij zal dus ergens weer een nieuwe kans moeten krijgen. En dan zijn oude bekenden een mooie kruiwagen

Daar heb je a ja joepi a ja joepi a ja joepi joepi jeejjjj

Goeie gast die Ayoub. Zou een mooie versterking zijn voor Fortuna

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren