Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolverhampton breekt clubrecord en haalt Traoré weg uit de Championship

Laatste update:

Adama Traoré is speler van Wolverhampton Wanderers, zo meldt de Premier League-club woensdag via de officiële kanalen. De 22-jarige buitenspeler komt over van Middlesbrough, dat naar verluidt twintig miljoen euro vangt met de verkoop. Traoré, die een vijfjarig contract heeft getekend bij the Wolves, is met de transfer de duurste aankoop ooit voor de Engelse promovendus.

De transfer van de voormalig rechtsbuiten van onder meer Barcelona hing al een tijdje in de lucht en nu is de deal dus definitief beklonken. Wolverhampton breekt met de overstap een clubrecord, want Rúben Neves was vorig seizoen met bijna achttien miljoen euro tot op heden de duurste aankoop ooit. De Portugees is nu dus voorbijgestreefd door Traoré, die zelf graag in de Premier League wilde spelen.

Traoré, die nog tot medio 2020 vastlag bij de club uit de Championship, speelde eerder voor Aston Villa, Barcelona en L’Hospitalet. In de afgelopen twee seizoenen was Traoré actief bij Middlesbrough en voor die club heeft de flankspeler in totaal 71 wedstrijden gespeeld, met 5 goals en 13 assists als resultaat. De aanvaller had een afkoopclausule van twintig miljoen en Wolverhampton heeft deze dus gelicht.

Een goede aankoop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie transfer hoor. Niet alleen een wapen voor de counter met zijn waanzinnige snelheid, maar ook voor hun normale, aanvallende spel. Las gister al dat het zo goed als rond was en daarbij werd al vermeld dat hij - als beste in het Championship - rond de 250 succesvolle dribbels (voorbij de man) had vorig seizoen, liefst 100 meer dan degene die volgde, haha. Is geen scorend wonder en z'n voorzetten zullen beter moeten, maar wel een ideale speler om defensies mee te doorbreken.

Ben zo benieuwd naar Wolves dit seizoen. Hebben echt een mooi team staan.

Topspeler en was verbaasd dat hij afgelopen seizoen niet was vertrokken naar een PL team. Snel en direct dus ideaal voor elke ploeg. Trouwens deze man had dik 2570 dribbles in de Championship vorig seizoen - meer dan 100 dribbles dan de nummer 2.

8 augustus 2018 om 11:41

Excuses moet 270 dribbles zijn.

8 augustus 2018 om 12:35

303, om exact te zijn. Daarvan zijn er 243 geslaagd. Een “staggering” 80% van je dribbels die lukken. Wat een cijfers

Eigenlijk een vleugelspeler met alles erop en eraan: fysiek, snelheid, dribbelvaardig en goed in 1v1. Vond hem echter altijd een wesp zonder angel. Gelet op zijn statistieken zijn 71 wedstrijden, 5 goals en 13 assists natuurlijk aan de magere kant. Desalniettemin vind ik 20 miljoen euro in de huidige markt voor een 22-jarige buitenspeler met potentie aan de gezonde kant. Wolves is mijn dark horse voor volgend seizoen. Ik verwacht dat ze gaan stunten.

Twijfel hierover hoor, kom op 5 goals in 71 wedstrijden is gewoon heel erg slecht en zeker voor aanvaller in premier league

8 augustus 2018 om 12:30

Zijn sterke punten zijn dan ook niet zijn Afmaken en Schieten maar Zijn Dribbels en Snelheid

Was deze jongen niet heel erg onrustig voor de goal? Ik hoop dat hij dat afleert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren