Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolfsburg verzekert zich mede dankzij Dost van plek in top vier

Laatste update:

VfL Wolfsburg blijft de voornaamste kandidaat om minimaal als tweede in de Bundesliga te eindigen. De ploeg van Dieter Hecking zegevierde zaterdagavond met 0-2 over het dolende Hamburger SV en heeft zich daarmee in ieder geval van een plek bij de eerste vier verzekerd. Bas Dost kwam weer niet tot scoren, maar was voor het eerst in zijn Bundesliga-loopbaan goed voor twee assists in één wedstrijd. HSV maakt opnieuw een zwakke indruk en staat door de zege van SC Paderborn nu zeventiende, een plaats die rechtstreekse degradatie inhoudt.

/

HSV startte goed aan de krachtmeting, maar een fout van Cléber leidde na tien minuten juist de openingstreffer van Wolfsburg in. De Braziliaan verloor het leer aan Kevin De Bruyne, die vervolgens Dost bediende. De Nederlander legde af op Guilavogui, die de bal door de benen van René Adler mikte en daarmee zijn eerste Bundesliga-doelpunt maakte: 0-1. Wolfsburg koos er daarna voor om wat meer naar achteren te spelen en bij tijd en wijle uit te breken. HSV mocht het spel maken, maar ondanks het ruime percentage balbezit slaagde de ploeg van Peter Knäbel er niet in om de achterstand voor rust weg te werken.

Het team van Knäbel, die Rafael van der Vaart na 62 minuten verving door Nicolai Müller, stelde ook na rust teleur. De Noord-Duitsers weten zelfs nog niet wat scoren is onder leiding van de interim-coach. Wolfsburg domineerde het tweede bedrijf, maar hield de thuisploeg in leven door de kansen niet af te maken. Ruim een kwartier voor tijd verdubbelde de ploeg van Hecking de voordelige marge. Caligiuri combineerde goed met Dost en werkte het tweede doelpunt achter Adler. Johann Djourou haalde het eindsignaal niet. De verdediger kreeg in drie minuten tweemaal een gele kaart en mocht inrukken.

VfL Wolfsburg heeft na Bayern München de sterkste selectie van Duitsland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wir brauchen Bass... Baas Bass

11 april 2015 om 20:43

Hsv zal nu ckr degraderen. Heel jammer voor een mooie club als hun. Maar de beleid en strategie en slechte trainers zal nu zijn werk doen degradatie

2 Assists, Goed Hoor, Maar ZIE Liever 2goals,
p.s sorry caps lock

Bas Dost voor ballon d'or!!

Dost speelde beetje een ongelukkige wedstrijd wat kansen betreft. Verder prima gespeeld.

Tsja, ik hoop dat zowel Stuttgart als HSV erin blijven, maar dat wordt gewoon heel erg lastig tot onmogelijk.

12 april 2015 om 10:09

Tja inderdaad straven. HSV is nog nooit gedegradeerd. Als het klopt hangt er een klok in het stadion waarin staat hoelang ze in de bundesliga zitten. En stuttgart. Heeft 8 jaat geleden nog de bundesliga gewonnen en kijk eens nu waar ze staat.

Augsburg speelde paar jaar geleden nog 2de BuLi. Kijk naar werder, dortmund, hoffenheim. Er zijn zoveel grote verschillen. Dat maakt het ook erg leuk. Al vind ik wel dat stuttgart en hsv qua selectie niet kunnen degraderen.

Jammer dat Schurrle van de Chelsea bank naar de Wolfsburg bank is beland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren