Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende Chinese fans bestormen spelershotel na afmelding Cristiano Ronaldo

Laatste update:

Al-Nassr heeft de geplande oefenwedstrijden tegen Shanghai Shenhua en Zhejiang tot nader order uitgesteld. De reden voor de verplaatsing van de duels is een blessure van Cristiano Ronaldo. Het afzeggen van de oefenpotjes leidde tot woede onder Chinese fans.

De Saudische club is momenteel op trainingskamp in China om zich voor te bereiden op de start van het nieuwe seizoen. Daar zou het dus oefenen tegen de twee Chinese ploegen Shanghai Shenhua en Zhejiang, die vorig seizoen respectievelijk als vijfde en derde eindigden in de hoogste Chinese divisie.

Maar die wedstrijden gaan dus niet meer door. Ronaldo heeft reeds publiekelijk zijn excuses aangeboden voor het feit dat de oefenwedstrijden geannuleerd zijn.

"Ik hou van dit land, ik hou er van om hier te zijn", werd de Portugese superster geciteerd door lokale media. "Ik vind het geweldig om hier bij jullie te zijn, ik wil niets liever dan voor jullie spelen."

"Wees alsjeblieft niet teleurgesteld, want dat ben ik ook. Ik bied mijn excuses aan aan de fans, maar ik kan echt niet spelen." Volgens Diario AS sukkelt de Portugees met een kuitblessure.

Nadat het nieuws uitbrak, konden sommige Chinese fans het maar moeilijk verkroppen. Zij hadden zich uiteraard enorm verheugd op het aanschouwen van Ronaldo en besloten het spelershotel te bestormen. In een ander filmpje is te zien hoe Ronaldo luidkeels toegezongen wordt door Chinese fans.

Mogelijk komt het oefenduel van Al-Nassr met het Inter Miami van Lionel Messi in gevaar. Dat duel staat gepland op donderdag 1 februari en wordt gespeeld in Riyadh, Saudi-Arabië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar zijn die wedstrijden serieus afgelast omdat één speler geblesseerd is? Dan maak je jezelf als club wel echt heel klein.

23 januari 2024 om 19:24

Haha heel klein inderdaad. Maar ja, dat is die club toch ook? Net zoals die Chinese fans trouwens...

23 januari 2024 om 19:34

Strengere straffen! Dat zal die Chinezen leren! Veel te slappe straffen in dat communistische China! Hardere straffen werkt altijd! (Bron: VZ comments)

23 januari 2024 om 19:37

Ok geloofwaardig te blijven moet dit alle betrokkenen Chinezen toch wel op minimaal -1500 social credits komen te staan

23 januari 2024 om 19:51

Ook onderzoek van de Verenigde Naties kun je gebruiken om te zien dat zwaar straffen werkt. Van de twintig landen met de laagste criminaliteit zijn er negentien van de zwaarste straffende landen en IJsland. Daarom vragen wij van het Openbaar Ministerie aan het kabinet om de straffen in Nederland te verhogen. Nederland staat nu op plek 124/196 qua zwaar straffen. Hopelijk gaan we als Nederland meer richting de 100.

23 januari 2024 om 20:04

En hoe staan die landen op de index voor geluk, (pers)vrijheid, scholing etc.?

23 januari 2024 om 20:36

In die landen is genoeg vrijheid. Ik kom er graag en kan er vrij lopen. Volgend jaar ga ik via China naar Noord-Korea. Het land met de laagste criminaliteit wereldwijd, ik kom er graag als toerist.

23 januari 2024 om 21:28

Als je oprecht vindt dat je in China vrij bent, zijn we snel uitgepraat in een discussie als deze.
Wellicht een optie naar Azie te verhuizen, als dat zo goed bevalt, ipv hier de wetgeving aan te willen passen?

23 januari 2024 om 22:38

NK graag komen? Dan weet je dat iemand uit zijn nek kletst. Als je het nou bij China had gehouden had men je nog kunnen geloven slimmerik.

23 januari 2024 om 22:51

Thomas Angelo gaat even een weekje cultuur snuiven in Noord Korea... "ik kom er graag als toerist", alsof je er al tig keer geweest bent. Heeeeel geloofwaardig hahah xD

23 januari 2024 om 22:58

Demonstreren in China gebeurt redelijk vaak, zolang het maar gericht is op bedrijven en niet de overheid.

24 januari 2024 om 12:29

@real8madrid.
Ik ben als toerist twee keer in Noord-Korea geweest. Via China kun je naar Noord-Korea vliegen. Een visumaanvraag kan in Nederland. Dat je niet de algemene kennis hebt omdat te weten is je eigen beperking.

24 januari 2024 om 12:31

@Sanderr.
Ik ben als toerist twee keer in Noord-Korea geweest. Via China kun je naar Noord-Korea vliegen. Een visumaanvraag kan in Nederland. Dat je niet de algemene kennis hebt omdat te weten is je eigen beperking.

24 januari 2024 om 12:33

@Bentini123.
Dat je snel bent uitgepraat is prima. Dat hebben mensen vaak wanneer ze een discussie met mij voeren. Omdat ik altijd met feiten kom. En nee ik blijf liever in Nederland de criminaliteit aanpakken als Officier van Justitie. Alleen even zorgen met mijn collega's van het Openbaar Ministerie dat de straffen in Nederland wat zwaarder gaan worden. Gelukkig is de verkiezingsuitslag een goed begin. Want de PVV wil de straffen verhogen in Nederland.

23 januari 2024 om 19:25

Ronaldo is toch ook honderdduizend keer zo groot als die club. Het boeit echt niemand wie er verder bij Al Nassr speelt hoor in China, ze willen gewoon Ronaldo zien.

23 januari 2024 om 19:27

Helemaal met jou eens, wat een lachwekkende en zielige houding van de club..

23 januari 2024 om 19:39

Ga er maar vanuit dat ze miljoenen kregen voor dit oefenpotje en dat er contractueel is vastgelegd dat Ronaldo zou spelen

23 januari 2024 om 19:40

Ik neem zo maar aan dat Al Nassr (dik) betaald zou worden vanuit China voor die wedstrijd. Maar er in die overeenkomst gewoon is vastgelegd dat Ronaldo dient te verschijnen. Geen Ronaldo, geen betaling, geen wedstrijd.

23 januari 2024 om 19:40

Juist Martijn

23 januari 2024 om 19:54

Volgens mij waren we vrijwel tegelijk hahah😅

23 januari 2024 om 23:19

Haha zeker, allebei scherp

23 januari 2024 om 19:32

Je hebt het hier over Ronaldo he 😂 iedereen kijkt toch naar Inter Miami voor Messi

23 januari 2024 om 19:36

Jij snapt toch zelf ook wel dat 99.9% van die fans komen en een kaartje hebben gekocht om Ronaldo te zien. Dus aflasten, geld teruggeven en daarna nog een keer organiseren met Ronaldo is helemaal geen slechte oplossing.

23 januari 2024 om 19:53

Die club is een propaganda apparaat van de Saudi overheid met Ronaldo als kopstuk. Zo'n toertje heeft helemaal geen zin als hij er niet bij is.

Ik zou het wel jammer vinden als Ronaldo echt niet kan spelen tegen Inter Miami van Messi, Busquets, Alba en Suarez. Toch mede collega voetballers waar hij jarenlang tegen gespeeld heeft.

Dat de wedstrijden serieus zijn afgelast om één speler is wel gek te noemen

23 januari 2024 om 19:45

Persoonlijk vind ik het niet erg als die wedstrijden ook allemaal niet door gaan.
Oke, het zijn maar oefenwedstrijden, maar wel tussen 2 teams met grote verschillen in kwaliteit. Tegen Al Nassr is dat verschil er, tegen Al Hilal is dat verschil nog groter.
We weten ook dat er sowieso fangroepen die wedstrijden gaan gebruiken om discussies te starten, al helemaal onnodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren