Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK krijgt vervelend staartje voor vertrokken bondscoach Griekenland

Laatste update:

Fernando Santos is door de FIFA voor acht wedstrijden geschorst. Hij was de bondscoach van Griekenland en werd tijdens de WK-wedstrijd tegen Costa Rica door de scheidsrechter naar de tribune gestuurd, maar weigerde in eerste instantie te vertrekken. Volgens de wereldvoetbalbond heeft Santos zich ‘verschillende keren onsportief gedragen tegen scheidsrechters’.

/

De 59-jarige Portugees vertrok na het mondiale eindtoernooi in Brazilië bij de Griekse voetbalbond en zijn schorsing geldt alleen voor wedstrijden waarin hij optreedt als bondscoach. Het is dus nog onduidelijk wanneer Santos zijn eerste duel schorsing zal uitzitten. Claudio Ranieri is de nieuwe keuzeheer van de EK-winnaar van 2004.

De Italiaanse bondsarts Aldo Esposito werd tijdens Italië - Uruguay naar de tribune verwezen en mag zes wedstrijden niet op de bank zitten bij i Azzurri. Claudio Marchisio, een middenvelder van Italië, kreeg in het duel met Uruguay rood en mist de eerste EK-kwalificatiewedstrijd in de aanloop naar het toernooi van 2016 in Frankrijk. Ook Ante Rebic (Kroatië) en Antonio Valencia (Ecuador) moeten één duel brommen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind 1 wedstrijd normaal.. het gebeurd altijd als er iemand wordt weggestuurd maar 8 wedstrijden? wauw dat vindt ik toch wel erg ver gaan zeg. Sommige geschorste spelers voor ergere delicten krijgen er nog geen eens 8

4 augustus 2014 om 18:59

Goede zaak.
Een voorbeeld stellen naar anderen die eraan denken niet aan de scheidsrechter te luisteren.

4 augustus 2014 om 23:10

Nou als je het zo stelt zullen meteen alle spelers,trainers,hele banken maar gaan schorsen?

5 augustus 2014 om 10:43

Geen goede zaak! Ik snap niet dat Fifa steeds terug komt met deze kleine "overtredingen". Matuidi schopt op het WK de enkel over van Onazi en daar hoor je niks over.

Hij heeft zich verbaal misdragen zoals trainers zo vaak doen en dan naar de tribune worden verwezen. Vervolgens krijgen ze een wedstrijd schorsing. Acht wedstrijden is wel erg overdreven van de Fifa.

4 augustus 2014 om 19:18

FIFA zal wel een "voorbeeld" willen stellen dat dit gedrag niet getollereerd word. Echter durf ik te wedden dat als het om een bekende topcoach ging, er gewoon 1 of 2 wedstrijden schorsing zouden worden gegeven. Pure klasse justitie zoals wel vaker bij dr FIFA

Bizar dat een dergelijke schorsing alleen geldt wanneer hij werkzaamheden verricht in de functie van bondscoach. Zal overigens voor hem lastig worden nu een nieuw land te vinden, want het missen van de eerste 8 duels bij een nieuwe werkgever is toch een redelijke belemmering.

Haha succes met een baan als bondscoach vinden Fernando

Zoveel wedstrijden?? Bovendien hij weigerde niet te vertrekken uit arrogantie ofzo maar wou snel zn spelers wat instructies geven voordat hij naar de tribune ging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren