Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winter legt uit: ‘Ze zijn disciplinair geschorst, maar ik blijf ze volgen’

Laatste update:

Bilal Ould-Chikh ging medio februari in op een uitnodiging van Marokko Onder-20 en werd woensdag niet door bondscoach Aron Winter opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Oekraïne, Noord-Ierland en Polen. Het begint er dus steeds meer op te lijken dat de aanvaller voor een interlandloopbaan bij De Leeuwen van de Atlas gaat kiezen.

/

Ould-Chikh heeft officieel echter nog geen keuze gemaakt en Winter, de bondscoach van Oranje Onder-19, houdt de deur voor zowel Ould-Chikh als Calvin Verdonk en Sherel Floranus open. “Ze zijn disciplinair geschorst, maar ik blijf ze volgen. Eén fout betekent niet dat je nooit meer wordt geselecteerd”, zegt hij tegen Goal.

“Als ze laten zien dat ze erbij willen horen, als ze zich na dit toernooi goed blijven ontwikkelen bij hun eigen club en als ze fit blijven, komen ze er misschien wel bij, maar de concurrentie is groot. We hebben meer goede spelers en ik heb veel keuzemogelijkheden”, aldus Winter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier zien we weer een voorbeeld, bij Twente kon deze jongen wel leuk voetballen en ze acties maken. Nu speelt hij in de 2de Liga in Portugal en speelt hij nieteens in de basis puur omdat het te fysiek is voor hem.

17 maart 2016 om 21:31

2 wedstrijden leuk gevoetbald.. meer niet!

17 maart 2016 om 22:08

Denk dat hij dit jaar wel een basisplaats had gehad bij Twente hoor. Zeker een jongen met talent alleen nog te licht voor het niveau wat van hem gevraagd wordt in Portugal.

18 maart 2016 om 14:33

ongetwijfeld.. maar bij twente leuk voetballen vind ik te snel gezegd genoeg voorbeelden die 2 wedstrijden goed voetbalden (bijv. royston drenthe)

Die winter schorst iedereen...ligt het niet aan hem dan....?

17 maart 2016 om 21:31

Nee die verwende ventjes moeten weer normen en waarden leren !!

18 maart 2016 om 01:32

Grappig hoe normen en waarden altijd onlosmakelijk in één zin worden geroepen. Ga jij nog maar even leren wat normen en waarden zijn.

18 maart 2016 om 07:18

En als je die figuren da vraagt wat normen en waarde zijn, dan komen ze met dingen die we eerder onder wetten kunnen verstaan. Oja en respect, zonder ook maar een besef te hebben dat respect een vrij breed en misbruikt begrip is.

Ik wens hem veel succes, bij zijn land en bij zijn club. Maar de kans dat hij over twee jaar weer met hangende pootjes aanklopt bij pak 'm beet Willem 2 is heel erg groot.

17 maart 2016 om 21:26

Heeft ie al gespeeld in de jeugd, kies dan maar voor PSV!

17 maart 2016 om 21:40

Daar gaat het niet om, deze jongen kan heel goed voetballen maar had niet naar Benfica moeten gaan. De kans dat hij daar in het 1e elftal komt is bijzonder klein.

17 maart 2016 om 22:07

Tegenwoordig is het Benfica wat de jeugd de kans geeft in Portugal. Zijn dit jaar al een aantal spelers daar doorgebroken die wekelijks spelen. Bilal is (nu) niet goed genoeg daarvoor, nieteens om in de basis te staan van het tweede team.

17 maart 2016 om 22:51

Ja leuk maar er zijn er meer mislukt. Djuricic, John en Sulejmani raakten daar bijvoorbeeld geen knikker. Hoe kan deze jongen dan het idee hebben dat hij het daar even gaat maken?

Had inderdaad beter bij Twente kunnen blijven daar had hij veel speeltijd kunnen krijgen nu speel je bij het tweede van Benfica.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren