Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willems snapt rode kaart niet: ‘Iedereen van Marseille schreeuwde het uit’

Laatste update:

Jetro Willems was het donderdagavond niet eens met de rode kaart die hij kreeg in de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille (1-2). De verdediger van Eintracht Frankfurt betreurde de beslissing van arbiter Matej Jug om hem na een uur spelen met een tweede gele kaart van het veld te sturen, na een vermeende overtreding op Dimitri Payet.

Willems kreeg nog geen drie weken geleden ook al een rode kaart in de Bundesliga, tegen Werder Bremen. “Maar dit was zeker een heel andere. Dit is onterecht, meer kan ik er ook niet over zeggen. Ik kan het niet geloven. Bij mijn tweede gele kaart deed ik helemaal niks”, vertelde de Nederlander verbijsterd na het duel in Zuid-Frankrijk, in gesprek met FOX Sports.

Willems kreeg de vraag waarom hij dan toch het veld moest verlaten. “Ik heb het net teruggekeken. Ik kom voor Payet. Hij zag mij niet. Misschien is dat het. Ik kwam voor de bal en zijn voet blijft op de grond. Hij schreeuwde en pakte zijn knie vast. Maar daar kwam ik helemaal niet in de buurt. Hij sprong al op voordat ik inkom. Iedereen op de bank van Marseille schreeuwde het uit en dat is misschien wel slim van hen.”

“Nu kan ik er om lachen omdat we hebben gewonnen, maar het is onterecht. Tegen Werder Bremen was het mijn fout. Die accepteer ik, maar deze accepteer ik niet.” Ondanks de ondertalsituatie na een uur spelen, kwam Eintracht dankzij een laat doelpunt toch tot winst. Willems zelf was in de openingsfase nog dicht bij een goal. “Jammer, de bal ging helaas net onder mij door. Gelukkig hebben we gewonnen, belangrijk in de eerste wedstrijd van de Europa League.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jetro snapt wel meer niet vrees ik...niet echt een rocketscientist. Prima backje maar bij Eintracht toch aan z'n plafond.

21 september 2018 om 00:02

Zinnige reacties hoor als je overduidelijk niet hebt gezien waar hij rood voor krijgt. Dit was ook simpelweg geen tweede geel maar een theatershow.

21 september 2018 om 08:23

Hij is gewoon te laat. Dan loop je het risico dat een speler er meer van gaat maken dat het is en je dus een kaart aannaait. Je moet zo'n scheidsrechter geen aanleiding geven om rood te kunnen te trekken. Dat heeft Jetro dus wel gedaan.

Gebeurt vrijwel niks, ligt contact maar meer was het niet.
Payet stelt zich wel ongelofelijk aan, jammer want dat heeft zo'n geweldige speler niet nodig.
Die 4e man laat zich ook van z'n mindere kant zien want hij had het moment helemaal niet waargenomen zo is in de herhaling te zien op tv.
Lekker dat Frankfurt dan nog wint!

Gebeurde inderdaad niet zo veel. Het is het acteren van Payet dat het zo erg doet lijken. Jammer dat zulke spelers het spel zo moeten verzieken. Toch een beetje gerechtigheid dat Frankfurt de wedstrijd uiteindelijk toch heeft weten te winnen.

Een 2e geel is misschien te zwaar. Maarja als je geel op zak hebt dan moet je eenmalig met een rem in je acties spelen. Dat doet Jeteo absoluut niet, een mooie schreeuw erbij ditmaal van Payet en dan loop je tegen je 2e gele aan. Eigenlijk een beetje dom van Jetro, ook op de locatie in het veld waar het gebeurd.

Ook wel apart dat die 4e man nog jetro na roept met zijn "more then clear" ... toch nergens voor nodig aangezien hij al van t veld liep.

21 september 2018 om 02:10

Tja de ego's van scheidsrechters zijn vaak nog groter dan die van voetballers.

Als ik het filmpje bekijk dat bij het artikel staat, dan lijkt het mij sowieso een overtreding. Willems komt niet in de buurt van de bal en lijkt Payet van achteren te raken. Scheidsrechter stond er redelijk ver vandaan. Al met al vind ik het geen heel onlogische kaart.

Tja Willems, het is absoluut geen zware overtreding maar je raakt Payet weldegelijk. Gewoon oerstom om dit te doen bij een 1-1 stand en bovendien op die positie in het veld. Je had beter moeten weten. Hier ook weer een schorsing nu, gaat lekker zo met je kansen op speelminuten. Als coach zou ik hier ook echt gek van worden. Totaal niet betrouwbaar.

Als ik de beelden terugkijk heb ik het vermoeden dat Willems een blok in wil zetten. Willems draait namelijk al naar de kant van de bal voordat Payet tegen hem opbotst. Aangezien een blok zetten gewoon mag zie ik geen aanleiding om hier voor te fluiten. Er is contact, maar dat krijg je al snel als Payet aanzet om die bal weer in zijn bezit te krijgen. Vervolgens maakt Payet er heel veel theater van en krijgt Willems zijn tweede gele kaart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren