Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II wint mede dankzij nieuwe schoenen: ‘Ze brachten geluk’

Laatste update:

Bartholomew Ogbeche mocht zaterdag weer eens spelen bij Willem II, omdat eerste keuze Fran Sol geschorst is. De aanvaller maakte tegen FC Groningen prompt het winnende doelpunt voor de Tilburgers (2-1). Ogbeche scoorde met zijn hoofd, maar dankte zijn nieuwe voetbalschoenen.

/

“Ik heb een paar wedstrijden met mijn schoenen gespeeld. Na de eerste helft ging ik voor nieuwe schoenen met meer stabiliteit. Gelukkig hebben die nieuwe schoenen mij geluk gebracht”, zegt Ogbeche tegen FOX Sports.

De aanvaller weet dat hij zijn kansen moet grijpen, omdat hij in Sol een prima concurrent heeft. “Toen hij speelde kon ik niet klagen, hij speelde goed. Ik weet dat ik moet blijven vechten. Het is niks voor mij om op te geven. Ik ben blij dat mijn kans zich nu voordoet.”

Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inderdaad..maar deze scheids is al sinds ik mij kan herinneren anti Groningen...hij benadeeld de fc vanavond wederom.Helaas zijn we ook zelf niet in staat dit recht te zetten...

30 oktober 2016 om 09:14

Onzin, zou willen dat ze allemaal fluiten als Nijhuis. Laat de twijfelgevallen gewoon doorgaan en houd daarmee het tempo in de wedstrijd. Niet als die andere Hans worsten, die vaak fluiten om zelf weer op adem te kunnen komen.

Ik vraag me dan toch af. Waar moest Nijhuis dan voor fluiten ?

100 procent strafschop voor Groningen in de derde minuut en aanvallen van de keeper in zijn 5 meter gebied wellicht?

30 oktober 2016 om 09:11

Geen enkele twijfel wat betreft die penalty, das natuurlijk een loepzuivere strafschop.
Duel met Padt in mijn ogen terecht door laten gaan. De aanvaller probeert een luchtduel te winnen van Padt, maar hij raakt hem amper. Je mag best springen met een keeper om een bal, niet elke aanvallende actie binnen de 5 meter is per definitie fluiten. Dat Padt vervolgens blundert door die bal op de lat te tikken en dan achterover valt, tja. De hele wedstrijd floot de scheids eigenlijk nauwelijks en liet zeer veel door gaan aan beide kanten, dan moet je ook consequent zijn en dit ook gewoon laten gaan.

Uiteindelijk was Willem II qua kansen iets de bovenliggende partij, maar als in de derde minuut zo'n pingel gegeven wordt of Groningen scoort een keer in het 1e halfuur waarin ze wel degelijk gevaarlijk waren, is de wedstrijd waarschijnlijk wel gewoon gespeeld. Wat dat betreft Willem II de gelukkigste deze pot.

Penaltie duidelijk, overtreding Padt niet dus geldige goal.

30 oktober 2016 om 08:27

Ag kom op ! Hou nou eens op met te kijken naar de scheidsrechters!
Onze fc speelt gewoon k.t!
en het wisselbeleid van faber is ook gewoon prut!
Er is 1 speler die in vorm was en alles gaf voor ons fc en dat was hoesen! Maar die zit weer op de bank, joost mag weten waarom

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren