Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II houdt 500.000 tot 1 miljoen euro over aan transfer naar Duitsland

Laatste update:

Kwasi Wriedt keert per direct terug naar Duitsland. Willem II maakt via de officiële kanalen wereldkundig dat de 27-jarige spits de overstap maakt naar Holstein Kiel, de nummer dertien van de 2.Bundesliga. Wriedt zet in Noord-Duitsland zijn handtekening onder een contract voor tweeënhalf jaar, dat hem tot medio 2025 aan Holstein Kiel verbindt.

De berichten over wat Willem II precies overhoudt aan Wriedt verschillen. Voetbal International schrijft dat Holstein Kiel ongeveer een miljoen euro overmaakt voor de drievoudig Ghanees international. Volgens het Brabants Dagblad bedraagt de transfersom ‘zeker geen een miljoen euro’. Het regionale dagblad meldt op basis van bronnen uit Duitsland dat Willem II zo’n 500.000 euro overhoudt aan het vertrek van Wriedt.

Er komt in ieder geval na anderhalf jaar een einde aan de tijd van Wriedt bij Willem II, dat hem weghaalde bij tweede elftal van Bayern München. De voormalig speler van onder meer FC St. Pauli en VfL Osnabruck kwam namens de Tilburgers tot 12 doelpunten en 4 assists in 44 officiële wedstrijden. Voetbal International stelt dat Obbi Oulare - die bij het Engelse Barnsley nauwelijks aan spelen toekomt en in 2017 een halfjaar voor Willem II speelde - in beeld is als opvolger voor Wriedt, die dit seizoen over het algemeen basisspeler was.

Het is geen geheim dat Willem II ook nadrukkelijke belangstelling voor Melle Meulensteen van RKC Waalwijk heeft. “We zijn geïnteresseerd en we proberen eruit te komen”, zegt Willem II-trainer Fred Grim in gesprek met het Brabants Dagblad. Peter den Otter maakt in ieder geval wel de overstap van RKC naar Willem II. De keeperstrainer wordt binnen de staf van Grim de opvolger van de vertrokken Harald Wapenaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij ideaal voor Ajax om hierin te springen! Contract Danilo verlengen en op huurbasis naar Tilburg met optie tot koop.

Anders Sontje Hansen of Rasmussen die kant op om een half jaartje te knallen in de Eredivisie.

20 januari 2022 om 18:08

Laat die eerst maar eens structureel basis staan bij Jong Ajax, die hebben op dit moment nog niet veel te zoeken in de eredivisie.

Je bent toch absurd bezig als je zo onderhand op degradatie staat en dan je spits ook nog eens weg doet?! Met zulk beleid lijkt degradatie wel onafwendbaar. Lijkt wel of ze zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen te sprokkelen om te hopen dat ze een wondertransfer te pakken krijgen zoals met Sol of Isak. Helaas is voetbal geen poker, dus dit is gewoon geen goed beleid. Wanhoop is een slechte raadgever.

20 januari 2022 om 17:30

Onder andere door de matige prestaties van Wriedt staat Willem II zo laag. Als je zo’n bedrag voor hem kan krijgen is het zeker een prima deal. Voor dat geld kun je zeker een betere spits halen.

20 januari 2022 om 17:34

Wriedt is echt een waardeloze spits die je alleen maar slechter maakt.

20 januari 2022 om 17:46

Voor dit bedrag zou ik 'm zelfs op de fiets brengen.

20 januari 2022 om 18:01

Geen goed beleid? Heb je deze jongen wel eens zien spelen? Kan er helemaal niks van en toont totaal geen inzet. Als je dan zo’n bedrag kan krijgen voor zo’n matige speler dan moet je dat gelijk doen.. met hem voorin was degradatie een 100% zekerheid.

20 januari 2022 om 21:21

Ok maar dan moet je wel een vervanger halen. Die Oulare, dat was ook niet veel soeps.

20 januari 2022 om 19:47

Het is een godswonder dat Willem II hier nog geld aan overhoudt. Deze jongen kan er vrij weinig van.Hij is een redelijke afmaker als hij de ballen op een presenteerblaadje krijgt, maar ik heb nog nooit een spits gezien die enorm groot en sterk is maar geen bal kan vasthouden en ieder duel verliest.

Is nog genoeg geld voor Wriedt
Uiteindelijk toch maar matig gepresteerd in een toch al matig elftal
Heeft niet waar kunnen maken waar hij 1.5 jaar geleden voor was gehaald

Willem II heeft ook interesse in Melle Meulensteen. Die kan ik nog wel herinneren van een enorme poeier tegen Zwolle.

5 ton voor een spits die volgensmij geen idee heeft wat buitenspel is .
Toch nog een aardig bedrag voor zoon slechte speler.

Persoonlijk denk ik dat dit een goede transfer is voor Willem II. Natuurlijk, het is je spits … Maar deze jongen presteert zo ondermaats, loopt zo vaak buitenspel en wint, kijkend naar zijn postuur, veel te weinig duels.

Ik denk dat Willem II redelijk ver zal zijn met een andere spits anders laten ze hem waarschijnlijk niet vertrekken maar met dit geld kun je echt wel wat. De kans is groot dat Oulare komt dus dan zullen ze het geld wat ze nu krijgen misschien gebruiken om de aanbieding voor Meulensteen wat te verhogen.

Meteen het geld in 1 of 2 spelers steken .. het worden zware weken voor Willem 2…. Ik hoop dat ze het redden

Dit is echt een hele beperkte speler. Ga je weinig aan missen. Kan nauwelijks voetballen, echt geen techniek de beste man. Prima bedrag!

20 januari 2022 om 20:10

Hij heeft gewoon een aantal wedstrijden in de Bundesliga met Bayern meegedaan he zelfs een champions league wedstrijd. Hij kan echt wel voetballen mits hij goede voorzetten krijgt en zin heeft.

Nu zijn de sponsoren ook ontevreden en eisen binnen 5 dagen een plan van aanpak hoe de directie Willem II denkt te redden. Nou RvC hoeveel ontevreden stakeholders moet je nog hebben voor je gaat ingrijpen. Zowel supporters als Sponsoren hebben hun vertrouwen in Joris nu opgezegd. Het rammelt aan alle kanten geen nieuwe spelers maar wel spelers die vertrekken. Nu clubtopscorer Wriedt maar ook Saglam naar voor de uitgang en daar zal het niet bij blijven...wanneer komen de versterkingen Joris? Deze periode nog of heb je de handdoek in de ring gegooid en zijn we straks de rijkste club in de KKD?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren