Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II haalt dubbele cijfers; Zivkovic blinkt uit met vier doelpunten

Laatste update:

Willem II heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend afgesloten. De Tilburgers waren woensdagavond met 0-12 te sterk voor Jong Brabant uit Berkel-Enschot. Richairo Zivkovic scoorde vier keer.

/

De huurling van Ajax begon in de basis in Berkel-Enschot en opende met een intikker na zes minuten de score. De aanvaller verdubbelde na acht minuten na een pass van Wiljan Pluim de score en was niet veel later dicht bij zijn derde: Zivkovic’ volley trof de lat. Op aangeven van Jordy Vleugels vond Zivkovic binnen het kwartier alsnog zijn derde doelpunt van de avond.

Zivkovic, Robin Lauwers en Bruno Andrade bepaalden de ruststand op 0-6. De Tricolores vielen in de tweede helft wat terug, maar scoorden in de laatste zestien minuten nog wel zes (!) keer. Lesly de Sa bepaalde na 74 minuten de stand op 0-7, Ricardo Ippel benutte een strafschop voor de 0-8, Robert Braber tekende na een scrimmage voor de 0-9 en Funso Ojo en Vleugels (2x) bepaalden de eindstand op 0-12.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel weer lekker van Zivkovic. Het is nog maar de voorbereiding maar ik denk dat hij bij Willem II hetzelfde gaat doen als Dijks.

1 juli 2015 om 21:14

Ik denk dat ie topscorer wordt van de vriendschappelijke wedstrijden

1 juli 2015 om 21:48

Ff eerlijk Jollie; Ajax kan je toch echt niet met W2 vergelijken? Bij W2 speelt die man zo vrij als een vogel en speelt hij zonder druk. Verlies daar een wedstrijd of speel een slecht pot, dan worden er niet met strenge ogen gekeken. Ook de trainingen zullen niet zo zwaar zijn.

1 juli 2015 om 22:05

Oke Gentleman.. dat de druk bij ajax hoger is dan bij Willem II ben ik met je eens, maar dat de trainingen minder zwaar zijn snap ik geen zak van. Het is niet dat alleen topclubs hard trainen en Willem II maar een beetje halve bak traint! De medespelers zijn idd van iets minder hoog niveau dan bij Ajax maar meer ook niet!

1 juli 2015 om 22:05

Dat is ook zo. Bij Willem II is hij veel vrijer. Jammer dat hij niet achter Milik het seizoen in mag gaan. Dan had je een talentje en een 'ervaren spits'.

1 juli 2015 om 22:08

Misschien moeten we Milik er dan ook maar gelijk bij nemen

2 juli 2015 om 10:57

De trainingen zijn ook veel zwaarder bij Ajax. Ik heb twee jaar in de jeugdopleiding van W2 mogen lopen en dan zie je het verschil al met de leeftijdsgenoten uit Amsterdam. Bij Ajax wordt meer, intensiever en op hoger niveau getraind. Daarnaast is er meer aandacht voor video-analyses, specialistentraining en individuele programma's. Natuurlijk traint W2 ook voluit, maar er zijn bij Ajax betere spelers waardoor een Zivkovic bij Ajax veel meer zijn best moet doen om het te laten zien (op de training) dan bij W2.

2 juli 2015 om 12:18

Zegt niks deze goals tegen een 4e klasser. Zelfs 16-jarige scoren

Ik hoop dat Frank de Boer mega spijt heeft om Zivkovic dit seizoen naar Willem II te hebben verhuurd...Willem II schat Zivkovic op waarde in gebruikt hem zoals het hoort...Volgens mij is het ook een pure bevrijding voor hem om bij Ajax weg te zijn...

1 juli 2015 om 21:17

en als hij verstandig is wil hij ook niet meer terug.

1 juli 2015 om 21:37

nou zegt een oefenwedstrijd niet veel maar waarom heeft de boer zivkovic zo makkelijk laten verhuren

1 juli 2015 om 21:45

Je kan ook overdrijven zeg. Het is tegen een amateurploeg. Dat is precies hetzelfde als dat Milik zes keer scoort tegen Watersgraafmeer boys. En bij W2 is er natuurlijk minder druk dan bij Ajax. Hoe dan ook hoop ik dat ie daar genoeg minuten meepikt. Ook goed voor zijn ontwikkeling. En volgend jaar zien we wel wat er gebeurt.

RKVV Jong Brabant is de plaatselijke voetbalclub hier.
Geen regioselectie, anders zou ik er niet spelen haha.

Frank de Boer wordt kippig.
Hij ziet het gewoon niet.
Als hij straks bij Ajax precies zo speelt zoals de Boer het graag wilt....dan laat hij ineens niks meer zien.
Rara hoe kan dat.

Zivkovic maakt een tevreden indruk.
Streppel doet het net iets anders dn de nurkse, stuurse de Boer.

Als hij straks maar scoort tegen Ajax . Of mag hij dan niet meedoen van overmars ?

1 juli 2015 om 22:09

Hij komt in ieders geval al snel terug in de arena. Is de eerste thuiswedstrijd voor Ajax.

Tja, tegen regionaal-amateurs Brabant verbaast me dat niets. Maar ik sta er niet van te kijken als hij er bij Willem II gerust 15 intrapt. En dan zal iemand dat bij Ajax wel op zijn brood krijgen...

1 juli 2015 om 23:20

Hoezo? Ik denk dat milik dat aantal ook wel haalt

Kan iemand me uitleggen waarom ze oefenpotten spelen tegen 4e klassers?

1 juli 2015 om 23:33

O.a voor de fans in de regio.

1 juli 2015 om 23:54

Voor het feestje na afloop.

De zoveelste blunder van die prutser de Boer.
De Boer heeft zijn mpionschapen te danken aan de technische mensen voor dat hijntrainer werd.
Nadien werd er elk jaar slechter gepresteerd, met als diepte punt het afgelopen seizoen.
Ajacieden, word wakker!,

Goed om te horen dit, bij Ajax zou hij 2e spits zijn en nu doet hij veel meer ervaring op.
Milik is gewoon al stukken verder, heeft Ajax persoonlijk een ronde verder geschoten in de Europa league en is vaste waarde van het Poolse team.
Zivkovich is een groot talent maar hij is er nog niet. Dit is goed voor Ajax en voor die jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren