Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II haalt bezem door selectie en laat liefst acht spelers gaan

Laatste update:

Willem II maakte eerder op woensdag al bekend dat het contract van Nick van der Velden niet verlengd wordt, maar de 31-jarige routinier is niet de enige speler uit de selectie die volgend seizoen niet meer in Tilburg actief is. De club heeft namelijk op de officiële website bekend gemaakt dat de contracten van maar liefst acht voetballers niet verlengd worden.

/

Naast Van der Velde gaat het om Frank van der Struijk, Robert Braber, Nicky Kuiper, Terell Ondaan, Lesly de Sa (die eerder al bekend maakte over te stappen naar Slovan Bratislava), Adam Nemec en Rochdi Achenteh. Willem II heeft de spelers inmiddels op de hoogte gesteld van de beslissing en wenst hen in het bericht veel succes in hun verdere voetbalcarrière. Deze acht zijn overigens niet de enigen die vertrekken uit Tilburg: huurlingen Andy Kawaya, Guus Hupperts en Lucas Andersen keren terug naar respectievelijk Anderlecht, AZ en Ajax.

Voor Robbie Haemhouts, David Meul en Anouar Kali was er wel goed nieuws: zij kunnen rekenen op een nieuwe verbintenis, als beide partijen tot overeenstemming komen in ieder geval. Willem II besloot eerder al om de optie in het contract van doelman Nigel Bertrams te lichten, dus hij ligt ook langer vast.

Willem II doet er goed aan niet verder te gaan met deze acht spelers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap alleen Achenteh en Ondaan niet. De rest zwaai ik graag met twee handen uit.

1 juni 2016 om 16:43

Precies! Rest is begrijpelijk, maar deze 2 niet. Misschien teveel salaris?

1 juni 2016 om 16:58

Wat hebben beide nou echt laten zien. Ondaan is geen kwart jaar constant geweest en achenteh heb ik me het afgelopen jaar aan lopen opvreten. Goed dat ze gaan bezem er door heen en zorgen voor vers bloed.

1 juni 2016 om 16:58

Achenteh begrijp ik juist wel, waardeloze mentaliteit en zeer matige voetballer.

Ja,hij heeft drang naar voren maar kan totaal geen voorzet geven en kan niet eens een pass geven over 5m.

Logische keuzes....
Spelers voegen weinig tot niks meer toe ...
Daarnaast ligt de markt vol transfervrije spelers open

Ik neig te zeggen dat het een goede zaak is om middelmatige spelers die er al een aantal jaren zitten te laten gaan, maar dit is wel heel rigoreus. Je moet nu ineens een elftal gaan vervangen en dat kan wel erg lastig worden. Ik had Van der Struijk, Ondaan en wellicht Achenteh nog wel gehouden als je weet dat er al zo'n groot deel van je selectie wegvalt. Ik ben benieuwd met welke spelers Willem II op de proppen gaat komen. Transfervrije spelers onderkant Eredivisie en jongens uit de JL?

Edit: even gekeken, volgende transfervrije spelers lijken mij wel interessant:

Ed:
Wormgoor, Zuiverloon, Derijck, Kum, Bijen
Stans, Haye, Van der Heyden, Appiah
Van Weert, Barto, Ngombo

Jl:
Teijsse, Jallo, Nieuwpoort, Matic, Duits, Leemans, Nijholt, Deul, Kip, Verbeek

1 juni 2016 om 18:46

Van Weert en Ngombo gaan niet komen! Ngombo is bij ons vertrokken omdat hij een absurd salaris vroeg. Van Weert gaat niet komen want die kan naar een betere club dan jullie. Wat moeten jullie ook met 2 goede spitsen met Ogbeche en Van Weert!

1 juni 2016 om 20:09

Duits en GAE hebben beide de intentie om met elkaar door te gaan, gesprekken lopen al. Teijsse heeft nog een jaarcontract.

1 juni 2016 om 23:07

Hoop dat je het broertje van Sven Nieuwpoort bedoeld. Wat onze Nieuwpoort is echt niet al te best en kan nooit echt een optie zijn voor willem 2.

Terrel Ondaan?! Nog altijd last van blessures ofzo? Ik vind hem namelijk een geweldig spelertje

1 juni 2016 om 17:50

Ik ook voral vorige jaar heerlijke speler

1 juni 2016 om 18:35

Volgens mij was van Geel zelfs geinteresseerd om Ondaan naar Feyenoord te halen als ik me niet vergis.

Duidelijk een bezuinigingsbeleid.
Sommige spelers zullen nog wat opbrengen, andere spelers waren geleend.

1 juni 2016 om 16:52

Bezuinigingsbeleid? Als je de ins en outs niet weet, ben dan gewoon stil. Dank u

1 juni 2016 om 20:27

Wat zijn de ins en outs dan?

Terrell Ondaan heeft toch twee seizoenen veel wedstrijden gespeeld in de Eredivisie en niet geheel onverdienstelijk. Heeft meen ik ook de selectie van Jong Oranje gehaald. Kan iemand mij uitleggen waarom hij afgelopen jaargang nauwelijks gespeeld heeft? Denk dat hij met zijn leeftijd, snelheid en wendbaarheid een aantrekkelijke speler is voor de nieuwkomers en degradatiestrijders in de eredivisie

1 juni 2016 om 16:53

Laatste wedstrijd vorig seizoen geblesseerd geraakt aan zijn knie (uit bij Cambuur op het kunstgras) vervolgens na de winterstop pas weet enigszins fit.

1 juni 2016 om 16:55

Dank. Valt me van Willem 2 tegen dat ze deze jongen geen verlenging geven op basis van eerdere prestaties en mogelijke potentie.

1 juni 2016 om 17:00

Heeft een aanbieding gehad. Denk ook dat ondaan niet met Willem II verder wilde ipv andersom.

1 juni 2016 om 16:59

Had tijdens de laatste wedstrijd tegen Cambuur vorig seizoen zn kruisbanden gescheurd waardoor hij weinig heeft gespeelt. In de paar wedstrijden dit seizoen zn niveau nog niet kunnen halen vanwege die vervelende blessure en daarom komt dit ook als een verassing. Had in de winterstop nog een aanbieding gehad van de club die hij lange tijd in beraadt nam. Waarschijnlijk om te kijken of we in de eredivisie bleven maar nu blijkt heeft ie te lang gewacht of te hoge eisen. Heel jammer. De rest vind ik niet zo erg al is Frank van de Struijk wel iets bijzonders omdat hij eigen jeugd is.

Ondaan en Frankie zijn verarming dat ze weggaan. De rest bedankt en veel succes

Gelukkig hebben ze met Van de Looi een trainer aangetrokken die in no-time een hecht team kan smeden...

Zitten wel enkele spelers voor de graafschap tussen... achenteh of kuiper voor de linksback... en ondaan voor snelheid op de flank

Terell Ondaan is na zijn blessure nooit meer teruggekomen op zijn oude niveau. Terecht dat Willem II afscheid neemt van de slechtste spelers in de selectie. Hopelijk gaan we een beter seizoen tegemoet met de nieuwe aankopen.

ondaan voor elke club uit het rechter rijtje een aanwinst

Ondaan is toch een prima buitenspeler? Die kan met gemak mee bij een NEC of PEC.

Vd Struijk wat voor De Graafschap?

Alleen Andersen vind ik jammer. Goede voetballer toch, hoewel hij wel erg wisselvallig was en soms ook dramatisch speelde. Achenteh had ik wellicht nog gehouden...begon zwak maar werd langzaam steeds beter. Bracht aanvallend veel als back, liet verdedigend nog wel eens een steek vallen. Frankie had natuurlijk wel een hoge gunfactor in Tilburg. De rest zal ik niet missen.

Willem II heeft de selectie al vrij redelijk rond. Verdedigend zit het wel goed, daar hoeft niks bij. Op het middenveld bleek Kali op het einde van het seizoen een enorme aanwinst. Erbij nog een creatieve middenvelder, minimaal 1 buitenspeler en indien mogelijk liefst ook een spits als backup voor Ogpeche...ik denk dat Willem II het, ook met een nieuwe trainer (ook Streppel zal ik absoluut niet missen) volgend jaar een stuk beter gaat doen. Met 2 gerichte aankopen moeten ze met gemak ergens tussen plaats 9 en 15 eindigen.

Braber werd een paar weken geleden in verband gebracht met Helmond Sport. Roy Hendriksen zou 'm graag terug zien in Helmond.

Ik ook wel trouwens.

GAE sla je slag betreft Ondaan! Hele bruikbare speler.

Inmiddels is ook bekend dat vraag en aanbod van Ondaan en Willem II te ver uit elkaar liggen om verder te gaan in de onderhandeling. Tja heel erg jammer maar wel begrijpelijk dat het stopt. Komt overigens veel voor bij ons dat spelers bij verlengingsgepsrekken struikelen omdat de club niet aan de vraag kan voldoen. Hoort dus helaas bij een club als Willem II creatief scouten en weer een nieuwe Ondaan zoeken ben benieuwd waar Terrel terecht gaat komen iets zegt me dat Heerenveen wel eens zn nieuwe bestemming kan worden.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren