Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II gaat voor ‘onmogelijke’ opgave: ‘Ik vrees helemaal niks’

Laatste update:

Willem II werkte maandag onder toeziend oog van bijna tweehonderd bezoekers zijn eerste training voor het nieuwe seizoen af. De Tilburgers eindigden vorig seizoen als negende in de Eredivisie en hopen het in het komende voetbaljaar nog beter te doen.

/

“Het vorige seizoen overtreffen wordt haast onmogelijk, maar daarom is het fijn dat we nu al zoveel jongens binnenboord hebben. Nu kunnen we werken aan automatismen. Al wordt een herhaling moeilijk. Maar ik vrees helemaal niks”, zegt Jurgen Streppel in een interview met Omroep Brabant. De trainer stond maandag met drie nieuwe spelers op het trainingsveld: Guus Joppen, Funso Ojo en Ruben Ligeon. Nicky Kuiper deed als proefspeler mee.

De bovengenoemde regionale omroep meldt dat Richairo Zivkovic deze week ook op het trainingsveld van Willem II zal staan. De aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Ajax, zo meldde RTV Noord zondagavond. De deal moet nog wel officieel worden beklonken.

Denk jij dat Willem II komend seizoen in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben een hele goede seizoen gespeeld. En met deze coach en selectie acht ik het zeker niet onmogelijk.

22 juni 2015 om 20:53

Ik weet het zeker.
Er zijn vele ploegen die beduidend minder presteren en die blijven onder Willem II.

22 juni 2015 om 23:40

Willem 2 zal niet in de problemen komen, maar vorig seizoen (negende plaats) evenaren zie ik niet gebeuren.

Gezien de selectie gaan ze weer in het linkerrijtje mee doen. Streppel in de toekomst misschien wel coach/assistent bij Ajax. Die weet tenminste wel met moeilijke jongens om te gaan.

22 juni 2015 om 20:31

Hoe kom je daarbij?
Ze zijn alle aanvallende creativiteit kwijtgeraakt. Hoewel er al wel wat leuke spelers zijn gekomen, missen ze nog de mensen die voorin het verschil moeten gaan maken.

Hoewel ik alle vertrouwen heb in Willem2, wil ik eerst nog even afwachten wie er voorin allemaal bijkomen... Zivkovic zou mooi zijn maar da's lang niet voldoende voor het vervangen van Armenteros, sahar, messaoud en toch ook wel cabral. De Sa heb ik weinig vertrouwen in en die jongen die verhuurd was aan Oss moet het nog allemaal laten zien bij de Tricolores. Hopelijk gaat bij Andrade zijn rendement omhoog..

Bovenal hebben ze de begroting van een staartclub. Maar als ze naast Zivkovic nog 2 sterke aanvallers erbij halen, kunnen ze volgend jaar wederom verrassen.

22 juni 2015 om 20:49

Idd ik weet het ook nog allemaal niet zo zeker ze moeten proberen Armenteros nog een jaar te huren of definitief overnemen van het geld van dijks. En ze hadden vooral messaoud en sahar een contract moeten geven maar messaoud kan nu helaas niet meer.

22 juni 2015 om 20:56

Het is jammer maar ik snap wel dat die jongens weg zijn. Dat waren de grootverdieners van de selectie.

22 juni 2015 om 21:38

Toen je zei: "toch ook wel Cabral". Kon ik je niet meer serieus nemen. Messaoud en Armenteros zijn een verlies inderdaad maar dat wordt echt goed opgevangen met al die nieuwe spelers. Elke positie is nu heel goed bezet. Ze zouden alleen nog een creatieve middenvelder kunnen gebruiken maar Willem2 heeft minstens zo'n goede selectie als afgelopen seizoen.

22 juni 2015 om 21:53

Messaoud was samen met vd Struijk een van de mindere in een geweldig team, dat laatste zeg ik erbij om aan te geven dat hij zeker niet slecht was. Messaoud is een leuke speler, werkt als een paard en knapt verdedigend veel op, maar aanvallend is het allemaal wel ergttraag. Snelheid gaat vaak uit de aanval, omdat het te lang duurt voor hij de bal onder controle heeft en een vervolg heeft.

En Cabral? Serieus? Die moet lekker naar Emmen of zo gaan. Hij was na Ondaan, Sahar, Andrade samen met Vicento 4e/5e keus...

Als Koppers, Ligeon en Zivkovic komen, hebben we eigenlijk nog een 10 en een vleugelspeler voor de basis nodig die kan concurreren met Andrade en Ondaan (out tot de winterstop). Mathieu rustig brengen en een De Sa is nog wel handig voor op de bank, zolang ondaan niet fit is.

22 juni 2015 om 22:28

Gasten, ik zeg niet dat Cabral zo belangrijk of goed was. Maar ik ben bv. de wedstrijd tegen Twente ook niet vergeten. Punt is dat er 5 aanvallers vertrekken en daar vooralsnog weinig definitief voor terugkomt. Dus nog ff afwachten welke aanvallers er gaan komen..

Misschien is Schaken wel iets voor Willem2..

23 juni 2015 om 09:05

Streppel heeft het alleen niet op de jeugd

Ik weet het niet hoor, linkerrijtje. Ik zou als doelstelling hebben om boven de onderste 3 te eindigen.

22 juni 2015 om 19:59

Kan ook een beetje gevaarlijk zijn wat Willem II afgelopen jaar heeft gepresteerd nu gaan we veel van Willem II verwachten en komt er misschien druk op de groep te staan. Vorig seizoen verwachten niemand iets van Willem II en deden ze het naar behoren.

22 juni 2015 om 21:42

Daarom ben jij ook geen trainer

Willem2 wordt volgend jaar weer erg leuk om te volgen. Met Zivkovic er ook nog bij hebben ze gewoon weer een erg leuk en sierlijk elftal. Dat aanvallend voetbal speelt, je ziet gewoon dat daar een goede organisatie staat met Streppel als kapitein.

Off: Blijft de aanvoerder(heerkens??) bij Willem2? Vind ik echt een hele goede rustige verdediger die makkelijk een stap omhoog kan.

22 juni 2015 om 19:59

Je hebt het over Peters! Die blijft voor zover ik weet nog komend seizoen. Gelukkig wel, een ware rots in de branding.

22 juni 2015 om 20:02

Aanvoerder is Peters. Die blijft. Contract loopt helaas volgend jaar af, dus als hij zijn contract niet verlengt, dan gaat hij gratis weg. Kan makkelijk mee bij clubs als Heerenveen, Vitesse en Az.

22 juni 2015 om 20:07

Ja die bedoel ik dankjewel! Kan idd makkelijk stapje hogerop, en dan te bedenken dat van der linden naar AZ toe gaat. Vind ik Peters toch zeker 2 klasse beter

22 juni 2015 om 20:33

Van der Linden was transfervrij. Peters zou afgekocht moeten worden. En dat zou toch minimaal een half miljoen zijn geweest. Daarnaast kan van der Linden ook linksback, geen idee of dat mee gespeeld heeft hoor, maar Peters is een echte centrale verdediger. Van de andere kant, Peters is natuurlijk al een aantal jaar aanvoerder bij Willem II en heeft een uitstekend Eredivisie seizoen gespeeld. Van der Linden heeft toch net wat minder gepresteerd op Eredivisie niveau.

Ik dacht dmv de titel dat ze Messi of Ronaldo wouden halen. Het W2 tenue zouden ze wel leuk staan.

Fantastisch seizoen gedraaid! En wederom enorm goed bezig op de transfermarkt. Ik denk zeker dat Willem II wederom een goed seizoen gaat draaien. Met verwachting dat men het voorgaande seizoen makkelijk overtreft. Hoe ik persoonlijk ook over de club mag denken... Zo zal het vermoedelijk ook gaan!

22 juni 2015 om 20:52

Niu de transfers is nog nie veel helaas hoor. Alleen ligeon is tot nu toe een versterking en zivkovic moet je nog maar eens afwachten. Want als je het vergelijkt met wat er weg gaat heeft streppel nog veel te doen!

22 juni 2015 om 21:02

Oke, zo volg ik Willem II eigenlijk ook niet. Maar de berichten die ik hoor zijn veel belovend volgens mij.... Trouwens Zivkovic, of dat een toegevoegde waarde is betwijfel ik... Maar wie weet...
Ik denk dat Willem II goed bezig is.

Heel tof dat de ploeg uit mijn stad er bovenop is de laatste jaren, vooral door Streppel, in mijn ogen de beste trainer sinds Adriaanse bij Willem II. Ik hoop dat hij nog een tijd aanblijft en het het volgend seizoen net zo goed doet als het vorige.

22 juni 2015 om 20:07

Streppel komt ook altijd realistisch en rustig over. Ik heb zo'n idee dat de spelers met hem weglopen. Toch knap als je het trainerschap met de rol van TD combineert dat je dan zo presteert.

22 juni 2015 om 20:10

Sreppel is tegenwoordig alleen trainer

23 juni 2015 om 10:21

Oh dat heb ik dan gemist. Wie is de TD tegenwoordig?

23 juni 2015 om 14:16

Carlos Aalbers

Gelukkig zit er weer een goed bestuur en kunnen we weer langzaam naar boven kijken. Ik vind dat Willem ll ook gewoon een club is wat tussen plaats 7 en 12 moet eindigen met af en toe een uitschieter naar boven. Ik hoop ook dat we net als vorig jaar weer leuk mee kunnen doen met aanvallend voetbal.

Als ze met dezelfde intentie blijven spelen blijven de resultaten ook komen. 9e zal ze misschien niet weer lukken maar veilig spelen lijkt me wel.

Willem II heeft zijn zaken goed op orde. Die kunnen denk ik, net als PEC Zwolle dit seizoen, leuk meedoen in het linkerrijtje en af en toe voor een verrassing zorgen.

Denk dat w2 het moeilijk gaat krijgen dit seizoen. Drie huurlingen van Ajax zullen hun stempel drukken binnen de selectie. Dit gaat voor wrijvingen zorgen. Daarnaast is Zivkovic ook niet de makkelijkste in de omgang (zacht uitgedrukt). Kan best wel eens gaan rommelen daar!

22 juni 2015 om 20:45

Heb het idee dat Streppel daar uitstekend mee om kan gaan, komt over op mij als een rustige vakman. Als Zivkovic zich ergens positief kan laten zien is het wel in Tilburg.

Willem II is een gemotiveerde ploeg met goede spelers en een goede trainer. Dan kom je in het linker rijtje.

Willem II heeft gewoon weer een prima elftal volgend seizoen. Wordt Armenteros ook nog definitief overgenomen van Anderlecht of niet? En is Dico Koppers ook transfervrij overgenomen van Twente? En als ik zelf nog even speler mag noem voor volgend seizoen. Sander Fischer (kopen) of Van der Hoorn (huren) zouden naast Peters achterin zeker niet misstaan.

Lamprou
Ligeon
Fisch./Hoorn
Peters
Koppers
S. Wuytens
Braber
Ojo
Ondaan
Zivkovic
Andrade
22 juni 2015 om 22:58

Koppers is bijna zeker
Armenteros is nog onduidelijk

22 juni 2015 om 23:46

Sander fischer heeft of gaat verlengen bij excelsior

Eigenlijk is het toch een beetje sneu he.. 200 bezoekers op een eerste training bij de nummer 9 van Nederland. Duitsland is natuurlijk een veel groter land maar de supportersaantallen zijn daar enorm. Eigenlijk helemaal niet zo gek dat de Eredivisie op zoveel punten achter loopt op het buitenland. Supporters betekenen ook geld en aanzien.

23 juni 2015 om 04:19

Is nog altijd meer als bij jullie tijden een gemiddelde wedstrijd haha

23 juni 2015 om 07:22

In Tilburg moeten we nog wel eens werken op een doordeweekse dag.

23 juni 2015 om 14:18

De meeste mensen werken maandag om 10:30. Tweede seizoenshelft vorig seizoen bijna elke thuiswedstrijd uitverkocht en qua uitsupporters weer 5e van Nederland afgelopen seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren