Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wildschut treft Arsenal in vijfde ronde FA Cup, Van Gaal wacht af

Laatste update:
/

De Engelse bond (FA) heeft maandagavond de loting verricht voor de vijfde ronde van het bekertoernooi. Elf van de zestien clubs zijn al zeker van een plaats bij de laatste zestien, maar vijf tickets worden pas vergeven na de replays. Onder meer Liverpool en Manchester United moeten nog een tweede maal uitkomen tegen dezelfde tegenstander.

Manchester United bleef afgelopen vrijdag op 0-0 steken tegen Cambridge United, uit de League Two. De dag erna had Liverpool een zware dobber aan Bolton Wanderers; ook daar bleef het 0-0. Als United de replay goed afsluit, treft het in de vijfde ronde Preston North End óf Sheffield United. Die clubs moeten samen nog uitmaken wie doorgaat. Liverpool treft, mits het Bolton klopt, Crystal Palace.

Arsenal werd bij de loting gekoppeld aan Middlesbrough, waar Aitor Karanka het voor het zeggen heeft. De nummer twee van de Championship speelt voorin met Yanic Wildschut; het heeft ook Kenneth Omeruo en Tomás Kalas in de selectie rondlopen. Het Aston Villa van Ron Vlaar en Leandro Bacuna gaat de strijd aan met Leicester City. West Bromwich Albion en West Ham United kruisen voorts ook de degens. De wedstrijden zijn op zaterdag 14 en zondag 15 februari.

Loting vijfde ronde FA Cup:

Crystal Palace – Liverpool/Bolton Wanderers
Arsenal - Middlesbrough
Aston Villa - Leicester City
West Bromwich Albion - West Ham United
Bradford FC - Sunderland/Fulham
Blackburn Rovers - Rochdale/Stoke City
Derby County - Reading
Preston North End/Sheffield United - Cambridge United/Manchester United

Denk jij, kijkend naar het programma, dat er in de vijfde ronde weer een grote Premier League-club sneuvelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word moeilijk voor Arsenal. Wildschut is een fantastische snelle speler met veel techniek. Jammer dat hij naar Engeland ging. Had zomaar bij PSV of Ajax kunnen voetballen

26 januari 2015 om 20:41

Wildschut is een blind paard hij kwam zelfs niet aan de bak in Den Haag vorig jaar

26 januari 2015 om 20:47

Gewoon 8 wedstrijden gespeeld. Ik zie jou dat niet doen

26 januari 2015 om 20:58

Wildschut is niet goed genoeg voor Ajax of Psv. Hij heeft bij Borough 11 wedstrijden gespeeld, en in totaal nog geen 350 minuten. Dus wat moet hij dan bij Ajax doen?

26 januari 2015 om 21:53

Enyeama, ijzersterke reactie!

27 januari 2015 om 07:35

Hij bedoelt waarschijnlijk de jl-elftallen van ajax en psv

26 januari 2015 om 21:06

Bij Heerenveen was het echt een en al prut. Blij voor hem dat het goed gaat, maar hij hoorde niet thuis in de basis van Heerenveen als je hem daar zag voetballen.

26 januari 2015 om 21:18

Arsenal Arsenal wildschut komt eraan wildschut komt eraan..
Zobder grappen over wildschut, hij scoorde laatst wel een fabuleuse goal op zijn verjaardag! Maar voor de rest voegt die weinig toe. Was altijd snel maar als ie dan kon uithalen ging de bal met een snelheid van nog geen 0,5 km/u richting het doel. Vond het wel mooi voor hem dat ie in de 95'minuut er in kwam tegen city, in het etihad stadium. Speelde een paar maanden geleden nog in de adelaarshorst Er zij er niet zoveel die kunnen zeggen dat ze van city hebben gewonnen in het etihad stadium.

Denk dat middlsborough wel voor een stuntje kan zorgen als je ziet hoe ze tegen city speelden. Nu alle sterke clubs eruit liggen zie ik ze zelfs als outsider voor de Fa cup.

Best wel mazzel voor Arsenal, de andere Premier League teams loten bijna allemaal tegen elkaar. Die beker kan zeker wel opnieuw gewonnen worden als het serieus genomen wordt en het normale niveau wordt gehaald. En natuurlijk een beetje geluk hebben zelf ook.

26 januari 2015 om 20:57

Middlesbrough is niet makkelijk. Zal me niets verbazen als Arsenal er van verliest.

26 januari 2015 om 21:32

mag weg

26 januari 2015 om 21:52

Zeker waar, maar als ik een loting zou aanwijzen waarvan ik denk, prima, dan komt dit in de buurt.

Geen gunstige loting voor ons, tegen West Brom hebben we het altijd moeilijk omdat het een stugge ploeg is die toch wat aanvallende spelers zoals Berahino & Varela heeft. Hopelijk kunnen we doorgaan en daarna hopelijk een makkelijkere loting meepakken. The cup belongs in East London!

26 januari 2015 om 20:53

Ik hoop eigenlijk op Arsenal - West Ham. Altijd leuke wedstrijden en dan ben ik wel voor Arsenal, als het fout gaat, heb ik liever dat een kleinere club 'm pakt.

26 januari 2015 om 20:56

Zo'n wedstrijd zie ik liever als finale.

26 januari 2015 om 21:50

Bedoelde ik ook, vergeten te vermelden!

Bamford gaat samen met zijn team Arsenal helemaal afmaken. Echte cupfighters en reuzendoders.

26 januari 2015 om 20:44

Hahahaha in je dromen. Makkie zeker thuis

26 januari 2015 om 20:55

Makkie zoals het voor City ook een makkie was?

26 januari 2015 om 20:59

Heb je ze tegen City zien spelen? Ze waren UIT de bovenliggende ploeg. Daarnaast staan ze op positie 2 in de Championship, 1 punt van de nummer 1 af. Dit team zien we volgend jaar terug in de Premier League. Daarnaast hebben ze ook nog eens Aitor Karanka als trainer, die jarenlang als assistent van Mourinho fungeerde. Als je tegen dit Middlesbrough een wedstrijd begint waar je denkt dat je er wel even overheen loopt, zal er met Arsenal hetzelfde gebeuren als wat er met de andere Premier League toppers is gebeurt. City gebruikte zelfs hun basisspelers.

26 januari 2015 om 21:50

Denk je nou echt dat Wenger zulke dingen niet weet?

26 januari 2015 om 20:47

Arsenal helemaal afmaken, haha.

26 januari 2015 om 22:27

Dromen mag altijd hè, maar het wordt zeker niet makkelijk voor Arsenal!

26 januari 2015 om 20:54

Haha, bradford city, dat zijn pas reuzendoders!

On: Crystal Palace gaat uit heel moeilijk worden. Na de grote clubs misschien wel de moeilijkste, zeker gezien hun vorm (kan natuurlijk veranderen) en uit

26 januari 2015 om 21:01

En ze hebben Yaya Sanogo... en Chamakh

United kennende zullen ze(als ze doorgaan) ook Preston North End/sheffield United laten lijken alsof zij Real Madrid zijn dus het maakt niet zo veel uit tegen wie ze moeten.had echter wel gehoopt op een thuiswedstrijd, jammer!

Goede loting voor ons. United en Liverpool mogen na hun replay weer een uitduel spelen, ervan uitgaande dat ze doorgaan, en wij treffen een lager geklasseerd team thuis.

26 januari 2015 om 20:55

Toch, Borough gaat niet makkelijk worden...

26 januari 2015 om 21:18

Nee, het gaat niet gemakkelijk worden. Ze waren goed in de COC tegen Liverpool en nu tegen City. Dat gezegd hebbende, ze komen uit in de Championship en we spelen thuis. Dan is het gewoon een goede loting.

26 januari 2015 om 21:50

En zeker niet als je tegen yanic wildschut speelt

Wie is Wildschut nou weer? Wist niet dat hij een titel op VZ waard was. Prima loting verder.

26 januari 2015 om 20:56

Voor de Eredivisie-kijkers gewoon een bekende speler en VZ blijft een Nederlandse site.

26 januari 2015 om 20:58

Wildschut is geen international. Als hij dat wel was, had ik zijn naam in de titel begrepen.

26 januari 2015 om 21:01

Doet niks af aan de reden die Noverca geeft. De meeste lezers van deze site zullen hem kennen, wat hem dus relevant maakt.

26 januari 2015 om 21:07

Dat is waar.

26 januari 2015 om 21:02

Ex speler van zwolle, vvv, Heerenveen vorig jaar verhuurd aan ado en is pas 23 jaar.

26 januari 2015 om 21:07

Haha, bedankt.

26 januari 2015 om 21:53

Haha deze reactie is een duimpje omoog waard. Alleen weet ik niet hoe dat moet, loop nog niet zolang rond hier op VZ. ( zit op men telefoon en heb het vermoeden dat het allleen via PC kan)

Goede loting, nu nog hopen dat United en Liverpool eruit vliegen.

Bradford ook opzich weer een prima loting, datzelfde kan voor Cambridge gelden mochten ze stunten.

West brom uit, kon gunstiger maar toch, er is perspectief!

Ondanks dat Middlesbrough City uitgeschakeld heeft, denk ik niet dat ze dit kunstje zullen herhalen. Denk eerlijk gezegd dat Arsenal eenvoudig door zal bekeren.

Haha wildschut " ik pak de bal en loopt rechtdoor zonder te kijken wat er gebeurd" man man zelfs van la parra was hier beter, snel is die zeker , maar voetballen is niet zijn sterkste kant, wel mooie loting

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren