Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij zijn dolblij dat dat Arne Slot waarschijnlijk naar Feyenoord gaat’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Arne Slot de voornaamste kandidaat is Dick Advocaat na dit seizoen op te volgen als trainer van Feyenoord. De 42-jarige oefenmeester zou reeds in verregaande onderhandelingen zijn met de Rotterdammers en is om die reden per direct op straat gezet door AZ. Henk van Stee is blij dat Slot de nieuwe trainer van Feyenoord lijkt te worden, want dat betekent dat er niet bij Sparta Rotterdam zal worden aangeklopt voor Henk Fraser.

“Er zijn heel veel clubs die al jaren flirten met Henk Fraser. Maar wij zijn dolblij dat we te horen hebben gekregen dat Slot waarschijnlijk naar Feyenoord gaat”, geeft de directeur voetbalzaken van Sparta te kennen in het programma Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. “Je houdt er wel rekening mee. Ik vind Fraser een uitstekende trainer, die met name bij een club als Feyenoord kan trainen. Dat heeft hij nu weer bewezen, hij is heel rustig gebleven na de eerste vijf wedstrijden. Hij haalt het maximale uit een spelersgroep en uit jeugdige spelers, kijk maar naar Appie Harroui, Dervisoglu, Ache. Die jongens hebben zich allemaal ontwikkeld.”

“Ik ben het er niet mee eens dat hij geen aanvallend voetbal speelt. Het is realistisch met het materiaal, dat doet Feyenoord ook met Dick Advocaat”, gaat Van Stee verder. “Die spelen met Leroy Fer ook heel gegroepeerd. Als ik naar FC Twente kijk... Het was niet zo dat Ajax slecht speelde, FC Twente heeft ook de kwaliteiten om hen pijn te doen. Ik denk dat Fraser het maximale eruit haalt, wetende dat je kwalitatief niet de beste selectie onder je hoede hebt. Je kan wel het beste team creëren.”

Hans Kraay onthult ‘druppel die emmer deed overlopen’ bij AZ en Slot

Hans Kraay junior vertelde dat AZ-directeur Robert Eenhoorn via een bevriend iemand bij Feyenoord hoorde van de gesprekken met Arne Slot.Lees artikel

Van Stee krijgt vervolgens de vraag of er de afgelopen jaren aanbiedingen zijn binnengekomen voor Fraser. “Henk heeft een zaakwaarnemer, hij filtert eventuele aanbiedingen. Als er iets concreet is, komt het automatisch bij mij”, antwoordt hij. “Hij focust zich volledig op Sparta. Ik heb niks te willen, want er staat een clausule in zijn contract. Ik ga er alles aan doen om hem te behouden voor Sparta, maar als Utrecht komt en Henk wil graag, kan ik dat niet tegenhouden.”

Hans Kraay junior haalt aan dat de clausule voor geïnteresseerde clubs 500.000 euro bedraagt. Van Stee ontkent dit niet en beaamt dat er een clausule bestaat voor ‘die clubs’, waarmee hij mede naar FC Utrecht wijst. Het is nog niet duidelijk wie in de Domstad de opvolger wordt van de naar Racing Genk vertrokken John van den Brom. René Hake heeft tijdelijk zijn taken overgenomen. “AZ zal straks ook een optie zijn, want hij valt voor mij in de categorie van de vijf beste jongere trainers. Frank de Boer, Erik ten Hag en Phillip Cocu, daar hoort Fraser absoluut tussen. Als je ziet wat hij gepresteerd heeft bij ADO, Vitesse en nu al drie jaar bij Sparta.”

“Het zou me niet verbazen als er straks een club komt. Als die niet komt, zal de naam van Fraser de komende jaren ook genoemd worden”, vervolgt Van Stee. Er wordt hem tot slot gevraagd of de bij ADO Den Haag ontslagen Aleksandar Rankovic eventueel zal terugkeren als de assistent van Fraser. “Hij mag een assistent meenemen en als hij Rankovic wil binnenhalen, zou dat een optie kunnen zijn. We hebben een fantastische staf, dus wellicht doet hij dat niet. Dat weet ik niet. Rankovic is een jongen: je houdt van hem of je haat hem. Sommige spelers kunnen zijn bloed wel drinken, want hij probeert het maximale eruit te halen. Maar hij is een goudeerlijke trainer en op een gegeven moment ga je hem waarderen.”

Zie jij Henk Fraser spoedig vertrekken bij Sparta?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan heb je het over de vijf beste jonge trainers en dan noem je de Boer en Cocu, die het alleen hebben laten zien bij één club en verder bij alle clubs daarna door het ijs zijn gezakt.
Overigens Fraser, prima trainer hoor, daar niet van, maar ik hoop toch dat AZ niet bij hem gaat uitkomen.

6 december 2020 om 13:39

Ik snap dat je de klap van Slot nog moet verwerken en Fraser een etappe minder is maar op welke trainer hoop je dan wel?

6 december 2020 om 13:45

Nou, mijn eerste gedachte was, Jonk. Die speelt erg leuk voetbal bij Volendam. Verder ben ik altijd al erg gecharmeerd geweest van Ron Jans, hoewel ik niet weet of hij na dit seizoen beschikbaar zou zijn.
Zolang het maar niet van Bommel, Cocu of van Bronckhorst wordt...

6 december 2020 om 14:15

Ron lijkt wel een blij ei op dit moment. Jonk... vind de gedachte wel leuk maar dat je daaraan denkt geeft wel aan hoe pover we er voorstaan met de trainers. Marcel Keizer? Die vond ik destijds ten onrechte ontslagen bij Ajax.

6 december 2020 om 14:23

Mwah, AZ is wel een opleidingsclub, niet alleen voor spelers, maar ook voor trainers. Voor Slot was dit ook zijn eerste klus als hoofdcoach, waarbij hij van Cambuur kwam, als assistent.
Misschien dat Jansen wel gewoon blijft, zou me niets verbazen en zou ik ook niet per se erg vinden, als hij het leuke voetbal van AZ (en de resultaten) van Slot door kan zetten.

6 december 2020 om 14:38

Ik zag zelf Jonk ook als 1e kandidaat voor de positie van Feyenoord, al ben ik met Slot ook erg blij (als het doorgaat). Ging er eerder niet vanuit dat dat realistisch zou zijn eerlijk gezegd.

Benieuwd hoe Slot het ervan af gaat brengen bij Feyenoord. Blijft een hele lastige en misschien wel dé lastigste club van Nederland om te trainen. Druk van bovenaf en van de supporters is er volop. Vaak is het niet eens dat prestaties dan het belangrijkste zijn, kijk naar Verbeek waar alle supporters hem wilden zien blijven ondanks de resultaten. Er moet gewoon een klik zijn en dat is vaak iets vaags. Benieuwd of dat met Slot het geval gaat zijn en natuurlijk benieuwd welk materiaal hij tot zijn beschikking krijgt. Als vervanger gaat AZ het nog lastig krijgen. Je kunt je erop instellen dat je komend seizoen een geheel nieuw elftal kunt kweken bij AZ. Ook een interessante kwestie om te volgen.

6 december 2020 om 15:54

Slot gaat bij Feyenoord gewoon op de oude Feyenoordvoet verder. Dus met beperkte middelen winnen,gelijkspelen en verliezen zoals een club met beperkte middelen altijd doet.Verwacht dus niet dat Feyenoord opeens een geoliede machine wordt. Dat kan alleen als je betere onderdelen hebt dan de overige clubs. Accepteer Feyenoord gewoon zoals het is,en laat Slot gewoon z'n ding doen.

wat een onzin, wie buiten een club van niveau Sparta wil deze trainer nou hebben??
Echt een zeer middelmatige trainer die alleen door zijn spelers carrière word genoemd bij Feyenoord elk jaar.

Ik verwacht ook wel
Dat dit ooit gebeurt maar dat jaartje sla ik over dan.

Wat zou een geschikte opvolger zijn?
De enige opties die bij mij te binnen schieten zijn Bosz en Gio als bekende Nederlandse namen.

6 december 2020 om 13:47

Bosz lijkt me niet echt realistisch. Die zit bij Leverkusen.

6 december 2020 om 17:33

Ja want Bosz zet 2 stappen terug? En Gio ook? Wat denk je zelf?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren