Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wij hebben een selectie waarmee we gewoon kampioen moeten worden'

Laatste update:

Jeroen Zoet stapte als PSV’er nog nooit als winnaar van het veld in een uitwedstrijd bij Feyenoord, maar de doelman is vastberaden om daar aankomende zondag een einde aan te maken. PSV gaat in de eerste speelronde na de winterstop direct op bezoek in De Kuip en krijgt de kans om de titelaspiraties van de Rotterdammers een flinke knauw te geven.

/

Volgens velen is Feyenoord bij een nederlaag tegen de regerend landskampioen al kansloos voor de titel en zal de strijd om het kampioenschap hierna tussen Ajax en PSV gaan. “Het staat allemaal dicht bij elkaar, maar ik vind wel dat wij de sterkste selectie hebben”, zegt Jeroen Zoet in De Telegraaf. Hij voorspelt een mooie, spannende tweede seizoenshelft.

“Wij hebben als PSV een selectie, waarmee we gewoon kampioen moeten worden”, vindt Zoet. “We gaan vol overtuiging de tweede seizoenshelft in. Een groot deel van het team weet wat het is om kampioen te worden en waar je het allemaal voor doet. Dat kan ons extra helpen.” PSV is ook nog actief in de Champions League en KNVB Beker, maar Zoet ziet dat niet als een nadeel.

PSV heeft de sterkste selectie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zondag belangrijke wedstrijd ik ga voor 1-2

Zondag kon wel eens de nekslag zijn voor Feyenoord als ze verliezen. 8 en 7 punten achterstand. Ben benieuwd maar het kon wel eens een leuk spektakel worden.

Laat het weer eens een spannende titelstrijd worden tussen Psv, Ajax en Feyenoord. Die het liefst op de laatste speeldag op een onmogelijke manier wordt beslist! (In het voordeel van psv natuurlijk)

Waneer feyenoord verliest is het gat groot en waarschijnlijk niet meer overbrugbaar. waneer ajax punten verliest, wat ik overigens niet zie gebeuren dit weekend. Zou de spanning naar een hoog niveau brengen.

Zoet; het gaat om het koppie!!!! PSV veruit sterkste maar ook wisselvallig, Feyenoord gun ik het, maar zijn zoals meestal te zwak.

15 januari 2016 om 09:31

Hoezo de sterkste?
Die indruk heb ik niet.
Sowieso heeft Ajax een stabiele selectie, waarin het grote verschil in de breedte zit.
Ajax speelt niet denderend, maar wel het beste doelsaldo. Ze spelen erg stabiel.
Dus als je het zo bekijkt is Ajax de sterkste.

15 januari 2016 om 10:51

Hij bedoeld denk ik qua individuele kwaliteiten in het team. Bovendien, PSV heeft dit seizoen meerdere keren wedstrijden op de mat gelegd die ik Ajax al jaren niet meer heb zien spelen.

15 januari 2016 om 11:05

Mee eens qua stabiliteit Fraxz, Daarom zeg ik; het gaat om het koppie bij Psv.

Net als bij Ajax het koppie niet goed was in de EL.

Normaal gesproken zou ik zeggen dat PSV dit wint omdat ze een betere selectie hebben, en ze in tegenstelling tot veel andere clubs in de eredivisie, ze zich voor dit soort wedstrijden wél weten op te laden. Maar, volgens mij wordt Feyenoord door PSV onderschat. Als Feyenoord er weer zo'n vechtwedstrijd van weet te maken als dat ze tegen Ajax 2 keer hebben gedaan, denk ik dat Feyenoord gaat winnen. Ajax wint denk ik wel van Ado, dus dat zou betekenen dat Ajax een gaatje (5 punten) kan slaan.

Voor Zoet is het te hopen dat ze zondag winnen, kan ie nog even lekker gaan stappen! :-)
Als PSV een thuiswedstrijd zou spelen zou ik zeggen dat PSV zou winnen. Nu het in de kuip is, zou ik mijn geld zetten op een gelijkspelletje. Overigens zie ik PSV geen kampioen worden, ze krijgen nog (minimaal) 2 zware Europese wedstrijden en ik denk dat ze rond deze periode ook nog wat punten gaan verspelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren