Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wij doen iets niet goed, anders sta je niet op de twaalfde plaats'

Laatste update:

Peter Bosz kan zijn contract bij Vitesse verlengen, maar de supporters hopen dat de coach daar nog even mee wacht. Eerst moeten de resultaten maar eens wat beter worden: van de laatste tien wedstrijden wist Vitesse er maar een te winnen, thuis tegen Heracles Almelo. De Arnhemmers staan op een zeer teleurstellende twaalfde plek in de Eredivisie en zijn ook uitgeschakeld in de beker.

/

Vitesse domineert vaak genoeg een wedstrijd, maar scoort veel te moeilijk. "Wij doen iets niet goed, anders sta je daar niet", zegt Bosz tegen de NOS over de twaalfde plek op de ranglijst. Hij weet dat zijn spitsen te veel kansen nodig hebben. "Ik voel mij daar wel verantwoordelijk voor. Want ik ben uiteindelijk de trainer, ik maak de opstelling, ik stel de spelers op, ik train die gasten."

Bosz weigert om bij de pakken neer te gaan zitten: hij denkt veel over mogelijke oplossingen na en praat daarover met zijn technische staf. Zondag krijgt Vitesse bezoek van landskampioen Ajax.

Denk je dat Peter Bosz de juiste man is voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze de effectiviteit hadden van Ajax stonden ze inderdaad gewoon in de top. Al is kansen creëren en afmaken leuk, je moet het dan ook achterin dichthouden natuurlijk, als je net zo makkelijk kansen weggeeft als zelf creëert red je het niet

Wegwezen en rap! Sinds december 2013 zie je het elftal door het ijs zakken. Met een paar resultaten tegen "de kleintjes" redt je het niet. En mooi weer praten kan Peter wel. Wij willen gewoon weer eens resultaten zien ipv pauze loos balbezit op de eigen helft!

Kan Bosz niks aan doen dat ze hem er niet inschoppen!
Vitesse speelt vaak gewoon goed voetbal, vaak het mooist van heel Nederland. Maar dat spitsen ze niet maken en ze achterin soms teveel naar voren en niet georganiseerd staan is onkunde van die spelers.
Anders scouten en niet zo afhankelijk zijn van anderen!

31 januari 2015 om 10:53

Als ieder Chelsea talent in de basis moet staan kan je nooit aan een team bouwen. Nu is t allemaal individuele klasse. Voetbal eerst eens een paar jaar met minimaal 8 vaste basisspelers. Dan kan je misschien in de top blijven.

31 januari 2015 om 13:59

Ieder Chelsea talent hoeft niet in de basis. Afgelopen wedstrijd speelde er geen Chelsea huurling, dus zeg het maar?

31 januari 2015 om 15:55

Keeper: Room of Velthuizen,
Verdediging: Kashia, Vd Heijden, Achenteh
Middenveld: Vejinovic, Propper, Vako
Aanval: Olynik, Ibarra.
Hier heb je je 8 à 9 basisspelers die er elke wedstrijd in staan. Op Olynik na stonden die er allemaal vorig jaar ook al in en de meesten het jaar ervoor ook.
Daarnaast nog Labyad, die niet van Chelsea is en voor langere tijd is gehuurd, en jeugdtalent Diks die regelmatig rechtsback staat.

Alleen Traore (vorig jaar winter) en Wallace (vanaf de zomer) zijn vaste basisspelers van Chelsea. Verder hebben we alleen Mceachran nog van Chelsea, maar die is toch echt vierde keus op het middenveld.

Als je wat roept, kijk dan heel even de statestieken na....

Ze hebben gewoon een sterke gast nodig voorin, misschien moeten ze eens overwegen om Sigthorsson te kopen, voor 5 miljoen ben je uit praktisch alle problemen.

Maar als ze niet willen moeten ze het niet doen hoor, maakt mij niet uit.

31 januari 2015 om 11:08

Met sigtorrson uit praktisch alle problemen? Laat me niet lachen

31 januari 2015 om 21:27

Prima, maar dan moet je ook niet zeuren over die 12e plaats

Missen een goede spits en een goede linksback. Vitesse speelt praktisch elke wedstrijd met max een of twee Chelsea spelers. Hoop op een eind spurt

31 januari 2015 om 11:39

Ik heb best wel vertrouwen en durdjevic en dauda maar sinds dat ibarra weer in de basis staat krijgen hun geen kans ( behalve tegen groningen) terwijl dauda er toch 6 inschopt met een labyad en een traore op de vleugels die totaal geen voorzetten kunnen geven. En linksachter is inderdaad hard nodig, ik zou wallace en mceachren terug sturen en dan een cv en/of lb vragen.

Kashia, jan arie, achenteh, kruiswijk, mori, leerdam, labyad, olinyek en velthuizen kunnen naar mijn mening allemaal weg. Vind het stuk voor stuk te slecht en labyad is alleen een leuk spelertje tegen een psv en ajax. Tuurlijk kunnen ze niet allemaal weg maar zodra je een transfervrije speler kan halen zou gelijk paar weg doen, bijvoorbeeld van der linden van GAE zou goede bank/basis speler zijn want hij kan cv maar in dr jeugd speelde hij linksachter

31 januari 2015 om 12:05

Die spelers die van jou mogen vertrekken zijn zo slecht niet voor Vitesse. Voor een topclub wel natuurlijk maar dat is Vitesse gewoonweg niet!
Het is een dependance van Chelsea.
En die dependance is enkel voor beloftes, waarvan er nog niet één die belofte kan inwilligen!
Als er een afmaker bijkomt en achterin een ervaren verdediger, die zijn medespelers op de juiste plek kan zetten, dan kunnen ze nog klimmen.
Hadden ze die al gehad hadden ze gewoon in de (sub) top gestaan van de eredivisie

Welke trainer zou het wel goed doen bij dit Vitesse, zelfs Frank de Boer zou er niets van kunnen maken van dat huurlingenleger die geen enkele binding met de club hebben maar gewoon dat jaartje uitzitten om dan weer naar de volgende club te gaan.

31 januari 2015 om 14:21

Wat een onzin reactie zeg, meestal spelen er maar 1 of 2 jongens die huur zijn daarnaast is dit het tweede jaar bij vitesse voor Labyad en traore dus vergelijk de selectie van nu maar eens met die van de afgelopen 2 jaar dan is er niet zo heel veel veranderd.

Maarja leven in het verleden en mensen nalullen is natuurlijk veel makkelijker.

31 januari 2015 om 14:34

En het is natuurlijk wel zo dat de spelers die Ajax, Cambuur of welke club dan ook huurt wel gelijk een binding met die club hebben.
Alleen bij Vitesse zijn het spelers die alleen hun tijd uitzitten

Tja bosz, het zal ook nooit aan jou liggen. Eerst afgeven op het veld, dan je eigen spelers en als laatst maar even tussen neus en lippen door dat jij er ook wel een beetje verantwoordelijk voor bent.
Jij speelt de helft van de tijd zonder spits! Dus het is niet gek dat een box tot box speler ( propper ) geen koele afmaker is.
Vako ook vaak in de spits gezet! Ook geen afmaker nee.
Met buitenspelers spelen die geen voorzet kunnen geven of hun directe man kunnen passeren.
Je team ver vooruit laten spelen met een labiele achterhoede!
Allemaal jouw keuzes bosz.
Je geeft aan veel te praten met je staf en zoekende bent na oplossingen. Dan heb ik een tip!
Kijk eerst naar je spelersmateriaal , en naar de spelers inzet. Bouw daar je tactiek op en opstelling.
We hebben een groep die prima in staat is om 4-4-2 te spelen vanuit een solide defensie. Leunend na achter en op snelheid eruit.
Stel spelers op die wel graag voor Vitesse en elkaar willen Knokken.

Room
Diks kashia kruiswijk Leerdam
Veijnovic
Ibarra propper vd heinde
Djuruvic troure

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren