Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wigan Athletic zet historische prestatie neer op Goodison Park

Laatste update:

Wigan Athletic is zaterdag als eerste club doorgedrongen tot de halve eindstrijd van de FA Cup. The Latics, die nog niet eerder in de 81-jarige historie bij de laatste vier kwamen, zetten een bijzondere prestatie neer tegen Everton. Voor rust scoorden zij driemaal in vier minuten en daarmee was de buit binnen. Later op de dag spelen ook Manchester City en Barnsley tegen elkaar in de kwartfinale.

Everton speelde op Goodison Park bijzonder matig en werd bij rust uitgefloten door de eigen supporters. Al na tien minuten had Shaun Maloney de lat geraakt namens de bezoekers en Arouna Koné kopte rakelings over de lat. Doelman Jan Mucha moest zich later vol strekken op een goed schot van James McCarthy. Een doelpunt kon niet uitblijven en in de dertigste minuut viel dat ook: Maynor Figueroa was de maker.

Hij profiteerde van slecht verdedigen bij the Toffees en kopte raak. Amper bekomen van de schrik kwam Everton een minuut later ook met 0-2 achter. Phil Neville passte verkeerd in, Callum McManaman onderschepte en hij joeg de bal links onderin binnen. En alsof dat niet genoeg was, joeg Jordi Gómez twee minuten daarna ook nog eens de derde Wigan-goal binnen. Na rust oogde Everton iets sterker, maar het kwam niet tot scoren. Marouane Fellaini miste en Kevin Mirallas’ treffer werd afgekeurd.

Wigan Athletic is kansloos voor de winst in de FA Cup, dit seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als fellaini eens een slechte dag heeft dan speelt everton echt vreselijk nogmaals het bewijs.

9 maart 2013 om 15:46

Onzin, het kan niet aan Fellaini liggen dat Everton in 3/4 minuten 3 goals tegen krijgt.

9 maart 2013 om 15:53

ik heb het niet over goalen ik heb het over de speelwijze met name middenveld domineren en in de box heersen.

9 maart 2013 om 16:00

Ja maar het is altijd zo volgens jou dat als Everton verliest, Fellaini zijn dag niet heeft of slecht speelt, dat is niet zo.

9 maart 2013 om 16:03

naja altijd is een groot woord maar dat is toch een veel voorkomend feit.

9 maart 2013 om 15:46

Vaak is Pienaar de pijler van het team. Hoe speelde hij?

Opmerkelijk, 3 goals in amper 3 minuten, hoe krijg je dat voor elkaar?
De wedstrijd is gewoon in 3 minuten beslist, dus een vermakende wedstrijd is het denk niet geweest.

Dit zijn resultaten waarmee Wigan en Martinez thuis mee kunnen komen. Vooraf dacht ik dat het een walk in the park zou worden voor Everton, maar het bevestigt toch wel de onvoorspelbaarheid van de FA cup.

Jaja, magic of the cup! Natuurlijk is Wigan een outsider voor de beker maar als je kijkt naar de halve finale zal deze waarschijnlijk maar uit twee PL teams, name City en United/chelsea bestaan. Als Wigan Millwall of Blackburn loot hebben ze een goede kans om door te gaan.

Natuurlijk is Wigan niet kansloos, maar ik denk niet dat ze hem winnen.

O nee toch, Angelo Henriquez krijgt echt geen kans meer bij Wigan, slecht voor z'n zelfvertrouwen.

United heeft echt moeite met toptalenten (spitsen) op te leiden. Er worden voortdurend spitsen gekocht. Een welbeck moest nu zowat de beste zijn van de wereld. Hij maakte zijn debuut toen hij 16/17 was, super talent maar kijk hem nu. Federico Macheda ook een topspits in wording waar is hij nu. Wayne Rooney, topspeler, maar geen topspits. En Josh King is nu ook ergens aan het rotten. Hier moet dringend verandering in komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren