Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Werder haalt na Chelsea-miskoop opnieuw versterking uit Premier League

Laatste update:

Werder Bremen zoekt in de strijd tegen degradatie hulp in de Premier League. Verdediger Papy Djilobodji werd al gehuurd van Chelsea, waar hij niet verder was gekomen dan slechts een speelminuut in de Capital One Cup, en donderdag heeft ook Gerhard Tremmel een contract getekend bij Werder. De doelman wordt tot het einde van het seizoen geleend van Swansea City.

/

Bij Werder raakte Michael Zetterer geblesseerd, terwijl Raphael Wolf al in de lappenmand zat. De huidige nummer zestien van de Bundesliga kon dus nog wel een nieuwe doelman gebruiken en kwam uit bij de 37-jarige Tremmel. “Hij is een ervaren doelman, die onze jonge keepers kan helpen en eerste doelman Felix Wiedwald kan steunen”, zegt directeur Thomas Eichin.

Tremmel is een geboren Duitser en speelde in zijn vaderland voor Unterhaching, Hannover 96, Hertha BSC en Energie Cottbus, voordat hij naar het buitenland vertrok. De doelman keepte een jaar bij Red Bull Salzburg en vertrok in 2011 naar Swansea City. Voor die club speelde hij 29 competitieduels, maar dit seizoen kwam hij in geen enkele competitiewedstrijd in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Toptransfer dit, derde doelman Swansea wordt tijdelijke tweede doelman Werder.

28 januari 2016 om 18:41

Goed dat die man niet denkt aan de Chinese miljoenen maar nadenkt over zijn carrière en een gewichtige stap maakt naar een club waar hij zich verder ontwikkelt !

28 januari 2016 om 19:05

Mooie sarcastische opmerking maar dit is niet echt nieuws, ik denk dat 90% nog nooit van tremmel hebben gehoord..

28 januari 2016 om 19:45

Wat een ridicule suggestie. Natuurlijk is dit wel nieuws. Een Bundesligaclub haalt een speler uit de Premier League. En dat jij hem niet kent, tja, daarvoor moet je toch echt bij jezelf zijn.

Djilobodji heeft nooit gespeeld bij chelsea dus weten we niet of hij een miskoop was. Ik denk dat chelsea hem voornamelijk voor de breedte gehaald had en die rol heeft hij goed ingevuld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren