Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vorm vier tot zes weken buitenspel: 'Dit hoort er nu eenmaal bij'

Laatste update:

Michel Vorm kan vier tot zes weken niet in actie komen voor Swansea City. De doelman viel zaterdag geblesseerd uit in het treffen met Manchester City en heeft volgens trainer Michael Laudrup een ‘forse’ liesblessure opgelopen. “Ik houd inderdaad rekening met vier tot zes weken”, verklaarde de Deense oefenmeester na de 1-0 nederlaag in het Etihad Stadium.

/

Vorm liep de kwetsuur op bij de enige goal van de wedstrijd van Carlos Tévez. De reservedoelman van het Nederlands elftal moest vervolgens met een brancard van het veld gedragen worden. De goalie ging daarbij zelfs kortstondig aan de beademing. De ernst die dat deed vermoeden, blijkt echter niet aan de orde.

“Dit hoort nu eenmaal bij het spel”, reageerde Laudrup nuchter. “Dit gebeurt in de koude maanden, waarin de velden minder goed bespeelbaar worden en de vermoeidheid bij speler begint toe te nemen.” De plaats van Vorm wordt de komende periode ingenomen door Gerhard Tremmel. “Hij moet het nu laten zien. Hij start komende week tegen Liverpool en Chelsea, dus hij kan gelijk aan de bak”, aldus Laudrup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hè verdomme wat jammer, vond het juist zo mooi dat het zo lekker ging bij hem..

Heel jammer voor Vorm. Ik zie Swansea sowieso niet degraderen, daar zijn ze te goed voor. Maar ik zie ook geen plaats in de subtop. Ik denk dat ze tussen de nummer 10 en 14 eindigen, dan hebben ze het behoorlijk gedaan.

Helaas voor Swansea en anderen die hem volgen want ik vind dat hij het net zo goed deed bij zijn club.

Jammer Jammer jammer.. En nu hopen dat hij na de revalidatie dat hij zijn vorm weer kan pakken!


Dit is echt geen fijn bericht. Vorm was supergoed bezig bij Swansea, ze gaan hem misschien daar. Maar ook voor het nederlandse elftal was hij toch 2de keeper. Hopen dat hij snel revalideert, 4 weken ipv 6 weken en dat vorm zijn vorm weer terug krijgt ( haha woordgrap )

Wat is het toch een topper. De keeperspositie is toch een luxepositie voor Nederland.

28 oktober 2012 om 09:59

Nu wel, eerst was er volop twijfels over de opvolger van Van der Sar. Alleen Stekelenburg werd gezien als een kandidaat, nu heb je met Krul en Vorm 2 keepers die ook als eerste keeper zouden kunnen spelen. En met Zoet, Mulder en wellicht Vermeer heb je nog aardig wat achter de hand.

28 oktober 2012 om 10:56

Zeker mee eens. Al vraag ik me af of we in de periode 'van der Sar' uberhaupt wel een volwaardige vervanger hadden... Het is toch bijzonder dat er altijd wel nieuwe spelers opstaan die minimaal gelijkwaardig zijn aan de vertrokken spelers

28 oktober 2012 om 12:19

Klopt, het wachten is nu op goede verdedigers. Sinds Stam en De Boer niet echt een verdediger van topniveau gehad. Hoewel er nu wel aardig wat talent rondloopt in de eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren