Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Ze worden gezien als favoriet, maar ik geloof dat wij kunnen winnen’

Laatste update:

Aangezien Arsenal zich door een achterstand van veertien punten op nummer vier Tottenham Hotspur niet via de Premier League zal kwalificeren voor de Champions League, zijn alle pijlen in het Emirates Stadium nu gericht op de Europa League. Om het tweede Europese bekertoernooi te kunnen winnen zal er in de halve finales echter wel afgerekend moeten worden met Atlético Madrid en Arsène Wenger beseft dat dit geen eenvoudige klus zal gaan worden.

“Ik zou zeggen dat dit weekend een voorbereiding is op aankomende donderdag. Ik heb een aantal spelers rust gegeven na het duel met CSKA Moskou, dus zij moeten weer een wedstrijd in de benen krijgen. Europa heeft nu de prioriteit, aangezien er in de Premier League weinig meer voor ons valt te halen. Dat is nu het belangrijkst”, vertelde hij tijdens een persconferentie in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen West Ham United van aanstaande zondag.

“Wij zijn Arsenal en we willen wedstrijden winnen. Iedere wedstrijd is belangrijk en we houden ervan om te winnen. Thuis hebben we een behoorlijk goed seizoen gedraaid, dat is best raar. Het is in de uitwedstrijden dat we hebben gefaald. Het is absoluut belangrijk dat we die goede statistieken in eigen huis voort blijven zetten”, ging hij verder.

“We treffen een grote tegenstander in Atlético Madrid. Het is van absoluut belang dat wij hen verslaan en een kans maken om naar de finale te gaan en het toernooi te winnen. Atlético wordt gezien als de favoriet om de Europa League te winnen, maar ik geloof dat wij, als we op ons best zijn, kunnen winnen”, sloot hij af. Arsenal speelt volgende week donderdag eerst thuis tegen los Colchoneros, waarna de return een week later volgt in het Wanda Metropolitano.

Denk jij dat Arsenal de finale van de Europa League gaat bereiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atletico is natuurlijk wel beter dan Arsenal en ik verwacht dan ook dat Atletico de Europa League zal winnen .. Atletico Madrid is gewoon een ploeg die thuishoort in de Champions League

Ik volg Arsenal sinds Mkhitaryan bij hun speelt en ik volg Atletico Madrid ook maar ik zie bijna geen kans voor Arsenal om door te stoten naar de finale.

Waarom? Omdat Diego Costa en Griezmann de verdedigers van Arsene Wenger levend opeten, die twee voorin zullen de verdedigers van Arsenal nog onzekerder maken dan dat ze al zijn.

Atletico speelt ook het spelletje waar Arsenal geen antwoord op heeft, Arsenal zal er nooit doorheen kunnen voetballen maar andersom zal het wel lukken in de omschakeling.

Ik zeg 80% Atletico Madrid ook al gun ik het Arsenal meer.

19 april 2018 om 18:48

Het is nog maar de vraag of Costa wel fit geraakt voor de halve finale.

19 april 2018 om 19:19

Waarom zou Arsenal met kwaliteitsvoetballers als Aubaumeyang, Lacazette en Wellbeck daar niet doorheen kunnen voetballen? Natuurlijk kan dat wel! Echter denk ik dat de verdediging van Atletico beter is en daarom Atletico de sterkste zal zijn.

19 april 2018 om 19:31

Aubameyang kan helaas niet meedoen in de EL

19 april 2018 om 23:43

Welbeck een kwaliteitsvoetballer? Leuke spits hoor maar niet geschikt voor het niveau van Arsenal of daar boven. Auba is overigens niet speelgerechtigd dus die zal Atletico geen pijn kunnen doen. Gaat knap lastig worden en Atletico is natuurlijk de favoriet.

20 april 2018 om 14:45

Ja dat zagen we ook tegen Sporting, Vind Atletico helemaal niet zo bijzonder hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren