Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wenger moet iemand kopen die de club en de fans zal inspireren’

Laatste update:

Arsenal hoopte zich deze transferperiode te kunnen versterken met Jamie Vardy, maar de spits van Leicester City besloot bij te tekenen bij de Engelse landskampioen. The Gunners zijn sindsdien met veel spelers in verband gebracht, maar behalve de komst van Granit Xhaka zijn er nog geen grote namen binnengekomen in het Emirates Stadium. Oud-keeper David Seaman hoopt dat Arsène Wenger nog wel de portemonnee gaat trekken.

/

“We hebben nog steeds een dominante centrale verdediger nodig”, vertelde hij aan talkSPORT. “We zullen zien hoe Xhaka het gaat doen op het middenveld, maar in een ideale wereld zouden we er ook nog iemand als Patrick Vieira bij moeten hebben. En ook nog een spits. Hij moet iemand kopen die de club en de fans zal inspireren. Een spits zou geweldig zijn, maar een verdediger of middenvelder zou ook al goed zijn wat mij betreft.”

Arsenal begint het nieuwe Premier League-seizoen meteen al met een flinke uitdaging, als Liverpool op 14 augustus op bezoek komt. Seaman is bang dat het team er dan nog niet helemaal zal staan: “Het probleem is dat veel spelers die meededen aan het EK er aan het begin van het seizoen nog niet klaar voor zullen zijn. Dat betekent dat Arsenal met een verzwakt team aan zal moeten treden.”

Denk jij dat Arsenal nog een grote naam aan gaat trekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij weet iedereen al wel dat dat niet gaat gebeuren

17 juli 2016 om 23:19

Inderdaad. Het is ook wel heel makkelijk van deze meneer om dit soort dingen te zeggen. "Koop een viera en een spits". Er zijn op dit moment niet veel topsspitsen in de markt. Laat staan in het prijskaartje wat Wenger wil betalen.

17 juli 2016 om 23:38

Genoeg spitsen die iedergeval beter zijn dan Giroud. Haalbare spitsen zijn momenteel Lacazette, Icardi,hiquain en zelfs Aubameyang voor de hoofdprijs. En je zegt het zelf laat staan het prijskaartje wat Wenger wil betalen. Arsenal heeft momenteel geld zat dus die gierige professor moet een keer zijn portemonnee trekken.

Cech
Bellerin
Koscielny
Koulibaly?
Monreal
Coquelin
Xhaka
Mahrez?
Ozil
Sanchez
Lacazette?
18 juli 2016 om 04:09

Het valt mij op dat veel mensen, gewoon een snelle speler in de spits willen zien, die op alle andere vlakke minder is dan Giroud. Lacazette en Icardi zijn totaal geen betere spitsen dan Giroud hoor.

18 juli 2016 om 07:02

Wenger moet niet de baas zijn ovet het geld, maar over wie er speelt en wie niet! Daar heb je een trainer voor lijkt mij! Niet iemand die trainer en part time boekhouder is, dit slaat gwn nergens op!

18 juli 2016 om 08:17

Misschien niet beter al zou giroud constant presteren, maar een extra optie moet er zeker bij komen. Moet een beter alternatief komen dan welbeck of walcott

18 juli 2016 om 08:21

LACAZETTE EN ICARDI NIET BETER DAN GIROUD??????? Jij bent echt grappig. Lafazette en Icardi zijn sneller en scoren veeeeeel meer goals als Giroud.

18 juli 2016 om 09:31

Volgens de stats scoort Lacazette iets meer dan Giroud, maar wel in Ligue 1. Een mindere competitie dan de Premier League. En de competitie waarin Giroud in dienst van Montpellier topscorer van werd. Icardi heeft afgelopen seizoen 16 goals gemaakt, exact hetzelfde aantal als Giroud in de reguliere competitie. De Serie A sla ik qua sterkte in de breedte iets lager aan dan de Premier League. De feiten kloppen niet met je beweringen.

18 juli 2016 om 10:32

*Dan

19 juli 2016 om 09:19

Zou Giroud niet beter gaan presteren als hij weet dat er een sterke tweede achter hem staat? Veel spelers groeien van concurrentie

Ik hoop het zeer zeker, een spits is prioriteit nummer 1. Maar een goede is ook welkom. Beste nieuws zou zijn dat Kos verlengt, maar dat is verre van zeker.

Ik snap sowieso niet waarom die Wenger nog altijd trainer is bij hun.

Tijd voor verversing en dat zal ze echt wel vooruit gaan helpen. Arsenal is gewoon elk jaar de-net-niet club worden. Ik zou er als fan helemaal gek van worden als je wel de middelen hebt om een andere status aan te nemen.

18 juli 2016 om 08:46

Ik ben er persoonlijk trots op dat Arsenal niet meegaat in de transfer gekte van de afgelopen jaren. We zijn met Juve een van de weinige topclubs die een fatsoenlijk aankoopbeleid hebben. Ga je daar wel in mee, dan verlies je je complete identiteit

Om de fans te inspireren zal Wenger een bod uit gaan brengen op Will grigg!

Het is toch te hopen voor de Arsenal fans dat Arsenal nog n topaankoop zal gaan doen. De concurenten hebben al aardig wat leuke spelers gekocht, dan zou je toch niet achter kunnen blijven zou je zeggen.. Maar goed met Wenger weet je t wel natuurlijk..

William Carvalho moeten ze halen kan wat balans brengen. Verder een spits als Higuain Auba , Lukaku daarbij nog Ricardo Rodriguez en een nieuwe cv en rechsback, tja zo'n lijstje geeft toch maar aan dat Arsenal nog heel veel tekortkomingen heeft .. 🙄

17 juli 2016 om 23:41

Eind september. Nieuwe FIFA. Leef je uit. Jij staat totaal los van de realiteit.

17 juli 2016 om 23:45

Ze kunnen ze niet allemaal halen alleen als ze bv ook een keer in de cl ver willen komen ..

17 juli 2016 om 23:42

Rechtsback lijkt me onnodig. Bellerín doet het gewoon goed.

17 juli 2016 om 23:46

Ah Ja klopt was hem even vergeten zat aan Chambers Jenkinson en Debuchy te denken te denken

18 juli 2016 om 06:12

Zegt al genoeg als jij Bellerin niet eens kunt onthouden. Dan ook nog Carvalho noemen terwijl Xhaka net gehaald is. Ja, je bent goed op de hoogte.

18 juli 2016 om 07:42

Carvalho vergelijken met Xhaka? Ik denk dat jij niet helemaal op de hoogte bent.

18 juli 2016 om 08:48

Zijn toch redelijk dezelfde spelers. Allebei geen echte cvms met een duidelijke drang naar voren, goede passing en een 'over my dead body' mentaliteit.

Koop Griezmann en je wordt kampioen Wenger. De vraag is alleen, heb je de ballen en het geld om die poging uberhaupt (ik zeg niet dat het daadwerkelijk mogelijk is) maar uberhaupt een poging wagen zou eens leuk zijn voor de fans van Arsenal.

17 juli 2016 om 23:46

Wenger doet wel pogingen hoor. Alleen pogingen die door de andere club of de speler worden weg gelachen.

18 juli 2016 om 03:30

Idd, net of Griezmann zit te wachten op Arsenal. Atletico is momenteel 2 stappen hoger dan Arsenal.

Die laatste zin ook echt. Alsof Arsenal het enige team is waarvan mensen actief zijn geweest op het EK. Twee jaar terug ook al dat gedoe met Mertesacker die zich na het WK opeens niet meer kon motiveren voor Arsenal. Het wordt echt tijd voor een frisse wind daar. Een trainer die die spelers eens flink onder hun kloten stampt als ze niet gemotiveerd zijn.

Op elke positie zou ik wel een 2e speler kunnen aanwijzen, maar Arsenal koopt ze gewoon niet. Ze hebben 1 centrale verdediger (koulibaly) 1 linksachter (ricardo rodriquez) 1 rechtsvoor (mahrez) en 1 spits (lacazette) nodig. Zijn allemaal Franstalig dus heeft Wenger ook zijn zin.

18 juli 2016 om 08:51

Ik verwacht dat Gabriel gewoon de 'nieuwe' cv wordt van Arsenal. Dan heb je met Per en Chambers goede back ups. Een linksachter is niet nodig. Monreal is beter dan Rodriguez en Gibbs is een goede back up. Verder zou Mahrez een goede aankoop zijn maar vraagt Leicester wss gewoon 50 miljoen wat hij absoluut niet waard is. En als ik me niet vergis heeft Lyon aangegeven dat Lacazette niet weg mag

Stones en Aubameyang maakt dit team compleet. En andere opties zijn Mustafi, Manolas, Icardi. Misschien zelfs Rudiger of Alcacer.

Het is jammer dat die dan geen namen weet te noemen

Die spits moet er komen. De fans zullen Wenger roosteren als hij met Walcott op nr.9 tegen Liverpool aan komt zetten.

Heb geen probleem met Arsenal, maar Mijn probleem met hun is dat ze wel een "grote" club zijn, maar gedragen als een "kleine" club. Continu falen ze met het aantrekken van sterren die de ploeg inmens kan verbeteren en keer op keer falen ze vroeg in de league of op CL. Ik merk de laatste jaren dat Arsenal langzamerhand minder serieus genomen wordt als een grote ploeg. Bijna niemand is bang voor ze. Keer op keer dezelfde spelers, tacktieken, zo voorspelbaar. Arsenal moet nu echt hun selectie verversen, willen ze echt meedoen met de Europese top

18 juli 2016 om 01:21

*bij eerste zin, ik wou eig zeggen "heb geen haat tegen Arsenal, maar...."

Arsenal moet wenger verbieden aankopen te doen.

Laat daar maar een vacatuee voor vrij komen voor die baan.
Wenger moet zich gewoon bezig houden met zijn spelers in 1 team te smeden.

En laat iemand met de juiste visie wat arsenal nastreeft betreft type spelers de aankopen doen.

Iemand die het geld lekker laat rollen.
Want dit werkt niet wenger heeft een belofte gedaan dat er 3 grote aankopen zoude komen nou 1tje is er gekomen ben benieuwd wat de volgende 2 zijn.

Zie eerlijk gezegt niet veel meer gebeuren want alle spitsen zijn al geswitcht of blijven bij hun club.

Maar in principe hoeft arsenal ook geen spits van naam maar een spits wat dodelijk is.
Al kost die maar 1 miljoen een bedrag maakt een spits niet beter
Met het middenveld wat arsenal heeft zou iedere spits wat een goede afmaak heeft en goed positie kan kiezen en goede loopacties heeft er 20-25 in leggen per seizoen.

Ik zou gewoon gaan kijke naar iedere land de competitie en dan de top 8 topscorers van afgelopen seizoen
En dan filmpjes kijken naar hoe hun de goals gemaakt hebben en met wat voor middenveld.

Als een spits met een heeel matig middenveld er 10-12 inlegd dan kan met een ozil alexis cazorla xhaka coquelin ramsey wilshere die speler er toch wel 20+in kunnen leggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren