Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weghorst: ‘Toen ik als jochie langs de ArenA kwam, begon ik te stralen’

Laatste update:

Wout Weghorst speelde op zijn zeventiende nog in het amateurvoetbal, maar is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde spits in de Eredivisie. In een interview met Omnisport vertelt de 24-jarige Weghorst over zijn transfer naar AZ, over de Engelse belangstelling, over voetballen in de Amsterdam ArenA én over zijn ultieme droom: voetballen bij Liverpool. “Je weet niet hoe het gaat lopen.”

Denk jij dat Wout Weghorst ooit in de Premier League speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

13 % denken dat Weghorst ooit in de Premier League speelt? Blijkbar hebben zij hem nooit gezien !

Ik denk dat hij genoeg passie en doorzettingsvermogen heeft om in Engeland te voetballen. Hopelijk houdt Van der Brom eens vertrouwen in deze jongen, levert AZ makkelijk meer dan 10 goals op als je hem laat staan!

Het bashen van Weghorst slaat nergens op. Hij is type speler die we maar weinig hebben in Nederland. En als Az hem het vertrouwen geeft gaat hij dat vertrouwen zeker terugbetalen.
Meer rotzakken op de velden is leuker om naar te kijken.

28 oktober 2016 om 01:41

Rotzakken zijn over het algemeen helemaal niet leuk. Goede voetballers wel.

En wat dat betreft is Weghorst hetzelfde type als de meeste spitsen die Nederland tegenwoordig produceert: een lange houterige afmaker die niet kan voetballen.

Leuk filmpje en interview!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren