Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Weg naar Premier League open voor Chery na beslissing QPR’

Laatste update:
/

Tjaronn Chery wekte in de zomer van 2015 verbazing toen hij FC Groningen verruilde voor Queens Park Rangers, maar die overstap lijkt nu zijn vruchten af te gaan werpen. West London Sport meldt maandag dat een transferverzoek van de middenvelder is geaccepteerd door de Championship-club. Een vertrek bij QPR lijkt zodoende nog slechts een kwestie van tijd.

Chery arriveerde anderhalf jaar geleden op Loftus Road na een sterk seizoen bij Groningen en speelde sindsdien 66 wedstrijden voor de Londense formatie. Het contract van de 28-jarige spelmaker loopt nog door tot medio 2018, maar zijn ambities heeft hij nimmer onder stoelen of banken gestoken. Deze winter lijkt het dan van een stap naar de Premier League te komen.

QPR-manager Ian Holloway maakte in het competitietreffen met Aston Villa van 18 december voor het laatst gebruik van Chery en verkeert momenteel in zwaar weer met zijn team. De club staat zeventiende op het tweede Engelse niveau, maar lijkt de weg naar boven inmiddels ingeslagen te hebben: de twee laatste duels werden winnend afgesloten.

Is Tjarron Chery goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hij bij een laagvlieger van de BPL wel aardig mee kan draaien. Geld ook voor elkhayati. Die is ook te goed voor de premchip alleen krijgen ze beiden weinig kans en speel minuten helaas.

3 januari 2017 om 00:49

Als je al in de 2 de divisie geen speeltijd krijgt en je ploeg onderin meedraait,hoe wil je dan in de premier leauge spelen?

3 januari 2017 om 02:41

Speelde voordat deze trainer kwam altijd, scoorde ook regelmatig.

Ja ok. En welke club dan?

3 januari 2017 om 00:21

Een Hull city, swansea of midllB?

3 januari 2017 om 00:37

Swansea heeft een meer dan prima nummer 10 rondlopen.

Zonde van deze speler, had zelfs voor Feyenoord nog wat kunnen betekenen of een AZ.

3 januari 2017 om 08:09

Naja zonde zonde. Bij AZ had hij misschien een basisplaats gehad (alhoewel Henriksen daar stond en een topjaar beleefde), maar bij Feyenoord zou hij geen basis staan vorig jaar en ook dit jaar niet. Bi QPR heeft hij anderhalf jaar lang in de basis gestaan, bij een mooie grote club, in Londen, met een goed salaris en met uitzicht op de Premier League.

Vraag me af welke clun op Chery zit te wachten, hooguit voor de breedte maar zie hem niet een basisplaatst afdwingen bij een PL club.

Beetje vreemd item. Uit de tekst is namelijk helemaal niets op te maken van interesse van een PL club. Aangezien Chery sinds 18 december niet meer gespeeld heeft, lijkt het me ook niet ondenkbaar dat er iets anders voor is gevallen?

3 januari 2017 om 10:53

Wanneer denk je dat de laatste wedstrijd was in 2016?

3 januari 2017 om 10:58

31 december, uit tegen Wolverhampton. Toen zat Chery voor de tweede wedstrijd op rij niet bij de selectie.

Gisteren speelde QPR thuis tegen Ipswich en ook toen was Chery niet in de selectie terug te vinden.

Dus wat is je punt?

3 januari 2017 om 16:26

Ik denk dat zn punt is, is dat hij dus sinds 18-12-16 niet meer bij de selectie zit omdat hij dus weg mag en bezig is met een transfer (niet 100% gefocust op het team, en daardoor doen cluns dat vaak)..
Uit de tekst staat inderdaad niet om welke club(s) het gaat, maar als ze zijn verzoek hebben geaccepteerd, zal dat niet zomaar zijn denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren