Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
 

Weer een vergeten jaar?

Het is eind juli in Firenze. Lekker weertje, pizza eten voor het Palazzo Vecchio, wat wil je nog meer zou ik zeggen. Weer een keertje Europees voetbal halen zou de gemiddelde Florentijn zeggen, inclusief mezelf. Het is 'maar' twee jaar geleden toen we voor het laatst Europees hebben gespeeld, tegen Bayern M√ľnchen welteverstaan. Dit lijkt misschien niet lang, maar schijn bedriegt. Bijna elke Fiorentina-fan houdt zoveel van zijn club, dat √©√©n jaar zonder resultaat, wel een eeuwigheid lijkt. Emotioneel zijn we veel meer betrokken bij de club dan de (meeste) fans in Nederland. Zo zag je tijdens de presentatie van Delio Rossi spandoeken met It's my life erop, iets waar ik me geheel in kan vinden.

/

'De coach is net zo goed als zijn materiaal'. Dit idee kan je bij Fiorentina wel de prullenbak ingooien. Het verschil tussen het tijdperk Cesare Prandelli en SiniŇ°a Mihajlovic
was namelijk enorm. Hoe kan het zijn dat √©√©n coach meerdere malen Europees voetbal haalt, en de andere h√©√©l veel moeite heeft om n√©t in het linkerrijtje te eindigen? Deze vraag zal waarschijnlijk onbeantwoord blijven, maar gelukkig hebben wij onze verlosser al binnen. Delio Rossi. De man die op Sicili√ę werd afgedankt door de excentrieke en temperamentvolle voorzitter Zamparini, gaat hij ons dan naar Europees voetbal brengen?

Dat Rossi van begin af aan populair was bij de supporters, bleek wel tijdens zijn presentatie. Meer dan zevenhonderd man waren aanwezig in het Artemio Franchi, en dat op een dinsdagavond. Hij word toegezongen door de tifosi van Fiorentina, en hij geniet er zichtbaar van. Wanneer de supporters van Fiorentina Delio Delio Rossi beginnen te scanderen op de melodie van 'We will rock you', grijnst hij van oor tot oor. Je ziet aan zijn lichaamstaal dat hij er enorm veel zin in heeft. Er wordt ook nog wat gezongen over Juventus. 'Chi non salta è bianconero', even vrij vertaald: 'Wie niet springt is zwart en wit', en Delio Rossi doet gezellig mee. Hierdoor heeft hij misschien wel onbedoeld meteen extra punten gescoord bij de fans..

4-3-1-2, 4-3-3, 4-4-2..? Nee, vandaag spelen we maar eens een keer 4-5-1! Je zou bijna denken dat er een willekeurige formatie gekozen word, de formatie waar de coach vandaag zin in heeft. Natuurlijk gaat het er zo niet aan toe, maar deze illusie krijg je wel. Bij Mihajlovic was het juist andersom. Die hield te lang vast aan het 4-3-3 systeem, een systeem wat Fiorentina al geruime tijd speelt. Pas toen het heet onder zijn voeten begon te worden begon hij van formatie te veranderen, maar dat mocht tegen Juventus en Chievo Verona al niet meer baten, die dus allebei verloren gingen. De kansloze wedstrijd tegen Chievo was overigens ook meteen de laatste van Mihajlovic. Nu lijkt Rossi definitief te gaan kiezen voor een 4-3-1-2 formatie, en dat is maar goed ook. Zo heb je eindelijk weer wat balans in het team, iets wat voorheen niet zo was.

En dan het materiaal waar Rossi het mee moet gaan doen, ook niet geheel onbelangrijk. Met de gebroeders Andrea en Diego Della Valle heb je samen een geschat vermogen van 2,5 miljard euro, maar zoals de oliesjeik van Manchester City met geld smijt alsof het niks is, word er in Firenze veel zuiniger met geld omgegaan. Er zijn de afgelopen transferperiodes wat aankopen geweest, waar een aantal hele goede tussen zitten, maar ook wat mindere. Ik zal er even een aantal uitlichten, die mij positief, of juist negatief verrast hebben.

Laat ik eerst maar even met wat 'miskopen' beginnen. Santiago Silva bijvoorbeeld. Hij was genomineerd voor de Bidone d'Oro, iets wat ik helemaal kan begrijpen. Hij is voor 1,7 miljoen euro overgenomen van Vélez Sársfield, iets wat best veel is voor een spits van dertig jaar, die nog nooit iets heeft laten zien in een grote competitie. Hij heeft het wel geprobeert en is altijd gemotiveerd gebleven, dus ik vind het fijn dat hij niet de Bidone d'Oro heeft 'gewonnen', want zoiets gun ik hem niet. Hij kan aankomende transferperiodes alweer vertrekken, dat zegt wel genoeg denk ik.

Dan iets waar ik wel erg blij van word, Matija Nastasic namelijk. Hij is voor 2.5 miljoen euro overgenomen van Partizan, wat zomaar nog weleens een goudmijn kan worden in de toekomst. Zaken doen met Partizan hebben we in het verleden ook al eens gedaan, en dat is goed bevallen. Jovetic komt daar vandaan, net zoals Adem Ljajic. Hij word in Servie en Italie al vergeleken met Vidic, een vergelijking die ik wel kan begrijpen. Hij is een lange en sterke verdediger, die voor niemand bang is. Dat hij écht goed is wisten de meeste fans al, maar dat werd pas echt bevestigd tegen AC Milan, wat tevens het debuut was voor Rossi. Hij had samen met aanvoerder Gamberini een van 's werelds beste spitsen, Zlatan Ibrahimovic, geheel in zijn broekzak. Het lijkt erop dat Rossi's voorkeur nu nog uitgaat naar Natali op zijn plaats, maar na zijn blunder tegen Internazionale, denk (en hoop) ik dat dat niet meer lang duurt.

Als je naar de aankopen kijkt van Fiorentina, wisselen miskopen zich af met topaankopen. Topcoaches wisselen zich af met 'koekenbakkers'. Fantastische wedstrijden met prachtige goals wisselen zich af met wedstrijden waar de grootste optimist nog depressief om wordt, en zo kan je nog wel even doorgaan. Het ene jaar maak je de supporters zielsgelukkig met een spectaculaire 3-2 overwinning tegen Bayern M√ľnchen, het andere jaar steek je de supporters een mes in het hart door de eerste helft compleet weggevaagd te worden door aartsrivaal nummer √©√©n, Juventus. Fan zijn van Fiorentina is het beste wat mij ooit is overkomen, alleen kan het soms een emotionele achtbaan zijn. Vraag het maar aan de gemiddelde Florentijn, zou ik zeggen!

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 19 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 2900+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door gigliati)
18 december 2011 om 14:05

Mooi stuk over een mooie club in Itali√ę. Voor hun doen staan ze veel te laag en ook gisteren hebben ze weer niet gewonnen van Atalanta. Je hebt me wel veel nieuwe informatie verteld en voor de rest ook een prima CE. 5 sterren.

18 december 2011 om 20:23

Bedankt voor de 5 sterren Imit, ik stel het op prijs!

19 december 2011 om 17:05

Geen dank want het is volkomen terecht vind ik. Je hebt alles goed en duidelijk verteld en daarbij ook nog eens veel informatie, wat denk ik veel mensen nog niet wisten. Daarbij zijn er maar weinig clubexperts over de Serie A actief. Oh ja en haal me nog even van de negeerlijst af ja, want dat heb ik nu wel verdiend hé.;

practig
niks te verbeteren ik wist niks over Fiorentina, maar dankzij jouw weet ik een beetje

17 december 2011 om 22:26

Dankje voor je reactie en de 5 sterren!

Met Delio Rossi hebben jullie een goede. Ik ben een groot fan van Palermo dus ik weet wel waar ik over praat, hij werd niet voor niets zo hartelijk ontvangen op Sicili√ę een paar weken terug. Het is dat wij nu Devis Mangia in de plaats van Rossi hebben gekregen, die ook erg populair is. Anders had Zampa flinke kritiek gekregen vrees ik, Rossi was echt populair. De beelden na afloop van de Coppa finale staan nog steeds op mijn netvlies, net als de huilende Miccoli die weg leek te gaan.

Maar genoeg over Palermo: leuke CE heb je geschreven. Een stukje over de geschiedenis van La Viola, tactiek, de coach, miskopen, talentvolle aankopen.. Heel interessant vind ik!

18 december 2011 om 20:31

Ik heb jou al vaker zien reageren bij topic's van Palermo, dus ik wist al dat jij een fan was, mooie club overigens. Jammer dat ze vandaag verloren hebben in de Siciliaanse derby, maar ze doen het alsnog wel goed dit jaar. Die voorzitter van jullie is echt een aparte, met eerst Rossi ontslaan en hem dan weer aannemen.

Jij ook hartstikke bedankt voor de 5 sterren

18 december 2011 om 21:07

Haha oke, ik zit bijna nooit meer op de FP dus dat had ik niet verwacht

Ja zeker jammer. Ik baal er zó erg van.. Door een vrije trap die die gozer nooit meer zal maken, en een (in mijn ogen) onterechte penalty.. Daarnaast hadden wij er juist wél één moeten hebben voor een handsbal.. Maarja, we waren nergens. Klotewedstrijd gewoon, snel vergeten..

Tsja Zampa is een held. Hij heeft Palermo wel naar de Serie A gebracht, en nu krijgen we zelfs een pracht van een stadion. Ik zal dus nooit voor zijn vertrek pleiten, maar hij is wel heel erg temperamentvol idd. Ik vrees ook voor Mangia's baan na vandaag, wat ik zeer zou betreuren.

Dan deed Fiorentina het gisteren beter, Atalanta is goed bezig dit seizoen dus een gelijkspel is zo gek nog niet

Ik lees niet vaak Ce's maar heb deze met plezier gelezen vind Fiorentina een mooie club maar weet er eigenlijk niks van dus leuk er wat over te lezen. Goed opgebouwd geen grote fouten te ontdekken dus zou niet weten waarom je er geen 5 kreeg

19 december 2011 om 14:42

Oke, mooi om te horen Dankjewel voor de 5 sterren en je reactie;

Prima stuk, alleen jammer van de laatste zinnen , dat zijn dooddoeners die voor elke fan gelden van wat voor club dan ook.
Iedere club heeft of zijn eigen niveau zijn ups en downs , niets verrassends aan.

Leuk om weer iets over Fiorentina te lezen. Ik merk aan jou dat je met heel gevoel over je club schrijft. Het las heerlijk weg en ik zag geen hinderlijke spelfouten, maar ik vind dat je iets te weinig heb verteld. Je zegt bijvoorbeeld dat Santiago Silva een mislukte aankoop is omdat hij genomineerd was voor de Bidone d'oro, maar waarom? Er lopen hier niet zoveel Fiorentina fans rond dus dat had je best uit mogen leggen. Ik begrijp dat je niet meer dan duizend woorden kan schrijven, maar daar had je ruimte voor moeten maken. Dat deed je met je alinea over Nastasic wel goed, dus dat vind ik jammer.

En je titel kan ik ook niet helemaal begrijpen. Dat Fiorentina over het algemeen wisselvallig is weet ik wel, maar het is vooral een positief stuk over Delio Rossi. Ik denk dat je dan beter met een titel over Rossi had moeten schrijven. Je verdiend vanwege je prima schrijfstijl vier sterren.

Ik ben verder nog wel benieuwd wat Fiorentina in de winter gaat doen om stabiliteit in hun selectie te krijgen. Ik weet dat Vargas en Montolivo vaak in verband worden gebracht met een transfer naar Zenit. Voor Vargas schijnt Zenit al een nieuwe aanbieding te doen en van Montolivo wilt Fiorentina graag van af. Zijn er al namen genoemd die hem kunnen opvolgen bijvoorbeeld?

18 december 2011 om 20:28

Ik had soms wat moeten inkorten met mijn teksten, want ik zat al behoorlijk snel aan de 1000 woorden. Dat is achteraf gezien wel jammer, want ik had nog veel meer over Fiorentina kunnen vertellen. De titel had misschien anders gekund, maar ik bedoel er eigenlijk meer mee te zeggen dat het dreigt om weer een vergeten seizoen te worden.

Vargas die gaat weg, maar er zijn nog niet echt concrete aanbiedingen. Inter was eerst wel redelijk concreet, en Liverpool had ook interesse. Van de aanbieding van Zenit heb ik niks meegekregen, dat Montolivo in belangstelling stond van Zenit weer wel. Maar ik betwijfel of hij daar voor gaat kiezen. Het is natuurlijk wel aantrekkelijk, maar hij wilt zelf het liefst in Italie blijven.

Er zijn al heel wat namen genoemd als vervanger voor Montolivo. Kharja is eigenlijk gehaald als zijn opvolger, maar die heeft problemen gehad met het bestuur en presteert al geruime tijd ondermaats. Bijvoorbeeld Biglia van Anderlecht, Palombo van Sampdoria, Mazzarini van Novara, Greco van Roma en nog Tino Costa van Valencia. Ik hoop zelf op Palombo, op verschillende Italiaanse media staat dat we er al dichtbij zijn.

In ieder geval bedankt voor je reactie en advies;

Leuk dat je veel informatie geeft over deze club. Ik ben meer ge√Įnteresseerd geraakt sinds ik een aantal maanden geleden naar Florence ben verhuisd en het is fijn om er wat meer over te weten. Jammer dat de resultaten zo tegenvallen, het leek me mooi om wat Europese duels te bekijken komend jaar. Ik krijg ook het idee van die wisselvalligheid als je naar het spel kijkt.
Toch spelen er echt een paar toppers bij Fiorentina en ik denk dat de huidige positie op de ranglijst de kwaliteit in het team totaal niet weerspiegelt.

18 december 2011 om 11:15

wtf? Deed je dit expres of wat? Sneu hoor. Het is gewoon een goed stuk. Ik heb weer wat meer geleerd over een mooie club. Ga zo door Gigliati!

18 december 2011 om 18:23

Nee ik heb 5 sterren gestemd! Ik weet niet wat er mis is gegaan, ik schrijf ook dat ik het een goed stuk vond.
Hoe dan ook, excuses!

18 december 2011 om 18:42

Ja, maar er zijn wel eens mensen die gaan dan positieve kritieken geven, maar geven expres 1 ster. Maar ik geloof je wel. Kan gebeuren.

18 december 2011 om 20:30

Ik hoop inderdaad niet dat hij dit expres deed, maar zoals hij zegt hij vind het een goed stuk dus ik geloof hem wel.

Maar in ieder geval bedankt voor de 5 sterren, en ik ga weer eens nadenken waarover mijn volgende CE gaat

18 december 2011 om 20:33

Verhuisd naar Florence? Zeer goede keuze! Die een ster hadden er 5 moeten zijn volgens jou, dus ook jij bedankt.

Echt leuke CE, maar heb echt heel erg het gevoel dat je niet genoeg hebt aan 1000 woorden. Je probeert echt heel veel verschillende onderwerpen in één CE te proppen en daardoor is het doel van je CE (buiten informatie geven over Fiorentina) niet sterk naar voren gekomen. Beetje jammer, maar daar kan je weinig aan doen.

Heel erg leuk geschreven met veel informatie. Vindt het wel wat rommelig (misschien teveel onderwerpen voor de hoeveelheid woorden?) maar voor de rest is er weinig op aan te merken. 4 sterren

Dirk89:

Leuk dat je veel informatie geeft over deze club. Ik ben meer ge√Įnteresseerd geraakt sinds ik een aantal maanden geleden naar Florence ben verhuisd en het is fijn om er wat meer over te weten. Jammer dat de resultaten zo tegenvallen, het leek me mooi om wat Europese duels te bekijken komend jaar. Ik krijg ook het idee van die wisselvalligheid als je naar het spel kijkt.
Toch spelen er echt een paar toppers bij Fiorentina en ik denk dat de huidige positie op de ranglijst de kwaliteit in het team totaal niet weerspiegelt.

(1 ster gegeven)

Voetbalzone, verander dit gewoon in een ander aantal sterren.

Ik zal het compenseren voor je, ik vind dit een heel leuk stuk om te lezen en grammaticaal zit alles goed. 5 sterren

18 december 2011 om 18:25

Bedankt, ik weet niet of ik iets fout heb gedaan of dat er iets mis is gegaan met de site. Als ze het kunnen veranderen hebben ze mijn toestemming!

18 december 2011 om 20:34

Elsalvador, bedankt voor de 5 sterren en je reactie

mooi stuk!
zelf vondt ik fiorentina ook een mooie club om naar te kijken,
tot dat ze psv uitschakelde.
Nee zonder gein, Goed stuk!

18 december 2011 om 20:34

Dankjewel voor je reactie, fijn om te horen.

Ik denk dat je soms nog weleens zwetend wakker word door die vrije trap van Mutu?

Heerlijke CE om te lezen, ik snap je gevoel voor Fiorentina helemaal. Mooie club ook, ik ben het eens met je visie over de aankopen. Even offce: Ik vind Ljajic echt een goede speler die eens zijn kwaliteiten volledig zou moeten inzetten. Op papier hebben ze een belachelijk sterk centraal middenveld daar in Florence.

5 Sterren.

Benieuwd naar Rossi, Mihajlovic mag altijd terug als rechterhand naar Inter!

18 december 2011 om 21:52

Dankje, mooi om te horen Pizzakoerier!

Ljajic is inderdaad een fantastisch talent, alleen komt het er nog niet altijd uit. Hij heeft soms nog weleens mentaliteitsproblemen, maar hij mag in mijn ogen wel meer speelminuten maken. Op 10 speelt nu vaak Andrea Lazzari, maar die vind ik tot nu toe niet super, dus Ljajic moet daar een keer starten in mijn ogen. Op papier hebben we echt een sterk team, die voor weinig teams in de Serie A onderdoet. Alleen komt het er jammer genoeg nog niet uit

Voor Mihajlovic vind ik het wel jammer. Want hij was een goede vent, die met veel passie en gemotiveerd te werk ging. Alleen hij maakte te vaak foute keuzes, en de resultaten waren slecht. Hopelijk kan hij weer naar jullie toekomen;

Altijd een zwak voor Fiorentina gehad sinds ze Baggio met het mes op de keel aan Juve moesten verkopen. En om Batigol natuurlijk. Alleen spijtig dat ze mijn FC Groningen hebben uitgeschakeld in genoemde voorgaande Europese campagne. Maar je kunt niet alles hebben. ;

Aardige CE. 3 sterren vind ik te zuinig, maak er maar 3¬Ĺ = 4 van.

18 december 2011 om 21:54

Ah, wij waren voor Groningen nog een maatje te groot toen Dat waren nog eens tijden, heerlijke spelers toen. Alleen vind ik Jojo nu ook zo fantastisch, echt niet normaal. Maar in ieder geval bedankt door je reactie. Hopelijk kunnen we Groningen nog een keer Europees tegenkomen, als wij (hopelijk) weer Europees halen.

18 december 2011 om 21:56

Ja, de Europa League finale lijkt me een mooi podium :D

Leuke CE. Fiorentina is een prachtige club. Ik vergeet nooit die tijden met Batistuta.

19 december 2011 om 14:42

Dankje, de tijden met Batigol waren echt prachtig

19 december 2011 om 19:32

Precies, met het duo rui costa/ batigol waren we echt super. Ik had graag bij de match fiorentina - juventus seizoen 1998-1999 willen zijn. Uitverkocht huis, geweldige sfeeractie door het hele stadion (behalve uitvak) en 1-0 Batistuta. Che gioia!

Ik vind het een interessante column omdat ik weinig van Fiorentina wist; maar puur qua column vind ik hem niet sterk. Je probeert haast de hele recente historie samen te vatten in 1 column. Ik denk dat je beter 1 bepaald onderwerp binnen de club kunt pakken en daar over uitweiden. Nu is het meer een samenvatting van de laatste jaren, waar je eigenlijk te weinig woorden voor hebt.

Het is interessant om zo de club een beetje te leren kennen, maar ik hoop dat je in de toekomst je iets meer toespits op 1 belangrijk punt dat je wilt maken in plaats van een soort samenvatting. En misschien dat je ooit een column kunt schrijven over mijn Fiorentina held Rui Costa.

Wat een fantastisch stuk heel mooi! Ben erg fan van Mihajlovic jammer dat ie het niet heeft gemaakt in Firenze..

19 december 2011 om 21:22

Dankje Malafronte, voor je reactie en de 5 sterren! Ik vind Mihajlovic wel een goede man, maar jammer genoeg heeft hij het bij ons niet gered. Ligt deels aan zichzelf, maar op sommige momenten was het ook de fout van de spelers. Inzet te laag bijvoorbeeld, om maar even wat te noemen.

19 december 2011 om 21:42

Is ook een taak van de trainer vind ik, motivatie van de eigen spelers, maar geen dank .

Gigliati,
Goed werk hoor deze eerste CE. Voor mij niets nieuws, maar dat kan ook bijna niet als mede fan.
Je geeft erg veel informatie. Het had een iets pakkender/samenhangender geheel kunnen zijn. Nu heb ik een beetje het gevoel van, oke dat onderwerpje kan er ook nog wel bij. Wel weer goed dat je terugverwijst naar het begin met de gemiddelde Florentijn.

Wel humor deze zin: Emotioneel zijn we veel meer betrokken bij de club dan de (meeste) fans in Nederland.
Denk dat ze dat in Rotterdam niet met je eens zijn

Eergisteren tegen Atalanta toverde Delio Rossi ook een 4-3-3 uit de hoge hoed. Werkte niet echt. Atalanta veel meer balbezit, heel degelijk spelend. Vooral op links waren ze de baas over Lazzari / Vargas. Salifu was wel een positieve verrassing. Delio Rossi is ook nog zoekende wat nou het beste is met het huidige materiaal.

Wat betreft de aankopen. In de laatste twee jaar zijn de aankopen op een enkeling na (behrami/nastasic/boruc Cerci twijfelgeval) natuurlijk allemaal geflopt.

19 december 2011 om 21:26

Bedankt voor de 5 sterren en je reactie Fiorenza; Dit is mijn eerste CE, dus het is nog wel een beetje wennen eigenlijk. Ik vind dat het persoonlijk wel goed is gelukt, gelukkig zijn de meeste het hier mee eens. Ik had soms nog wel moeite met het aantal woorden wat je mag gebruiken, want ik had nog veel meer te vertellen over Fiorentina, maar dan kwam ik boven de 1000 woorden uit.

En de wedstrijd tegen Bergamo ben ik aan de ene kant tevreden over, maar aan de andere kant ook weer niet. Een puntje tegen Atalanta is gewoon een goed resultaat, al hadden we de voorsprong eigenlijk niet meer weg mogen geven. En de tegendoelpunten (afstandschot Masielo, en goal Denis) waren ook slecht verdedigd. Maar morgen dus tegen Siena om 18:00, ik ga hem zeker kijken! Dat moeten 3 punten worden, maar wordt een hele zware wedstrijd.

Zoals je al aangeeft is Salifu een positieve verrassing. Heeft al een aantal sterke invalbeurten gehad, en doet het gewoon goed tijdens de training, dus niet meer dan logisch dat hij een basisplaats krijgt.

De aankopen zijn de laatste tijd niet echt gelukkig nee.. Alleen over Cassani ben ik ook wel redelijk tevreden, al sukkelt hij wel steeds met blessures.

Ik blijf het zeer jammer vinden dat Prandelli vertrokken is, al sta ik achter zijn keuze. Onder hem vond ik het voetbal echt goed en groepswinst in de CL met Lyon en Liverpool is toch een geweldige prestatie! Ik vind het nog steeds doodzonde dat Fiorentina daarna door Bayern werd uitgeschakeld, het zat echt niet mee. Sindsdien is het toch allemaal minder geworden en ook ik irriteer me soms aan die wisselvalligheid.

Ik vind dat je met veel gevoel schrijft en het is leuk weer eens wat over Fiorentina te lezen. Je hebt een hoop informatie op een prettig leesbare gebracht.

19 december 2011 om 21:30

Aah, nog een Fiorentina fan! Altijd mooi om te zien Onder Prandelli was het echt zoveel beter, dat is echt onbegrijpelijk. Hoe kan het verschil zó groot zijn, terwijl het spelersmateriaal bijna hetzelfde was.. Hopelijk kunnen we onder Rossi nog Europees voetbal halen. In de winterstop misschien nog een aankoop, volgens diverse Italiaanse media is de deal met Palombo bijna rond.

Dankje voor de 5 sterren en je reactie!

Leuke CE ...
Eindelijk lees ik eens iets over toch wel leuke & zeker mooi club. Laatste dat ik las ging over Napoli.
Maar ik vindt het mooi hoe jij jezelf bij de club betrek ( figuurlijk ), hoe jij erover denkt, wat jij ervan vind. Daarnaast leg je het nog eens goed uit hoe het werkelijk zit / zat.

Goed gedaan man ...

Chapau, * * * * * Starts ...

20 december 2011 om 15:56

Dankje, fijn om te horen dat je het een goede CE vind. Ik vind het ook jammer dat er relatief weinig Ce's over Italiaanse clubs zijn hier. Een CE over bijvoorbeeld Palermo zou echt mooi zijn.

Bedankt voor de 5 sterren;

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Fiorentina

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AS Roma2411
5.Napoli249
7.Bologna225
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
ArthurMiddenvelder140
M'Bala NzolaAanvaller141
R. MandragoraMiddenvelder121
L. Beltr√°nAanvaller121
N. Gonz√°lezAanvaller126
C. BiraghiVerdediger101
Voor de complete selectie: Clubpagina Fiorentina.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern M√ľnchen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren