Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We waren niet in staat om Del Piero te halen, maar zijn blij met Stein'

Laatste update:

Stein Huysegems heeft weer onderdak gevonden. De Belgische aanvaller zat zonder club sinds zijn vertrek bij Lierse SK en heeft het vliegtuig naar de andere kant van de wereld gepakt. Huysegems zet zijn loopbaan voort bij Wellington Phoenix, waar hij voor twee jaar heeft getekend. Wellington Phoenix is een club uit Nieuw-Zeeland, dat zijn wedstrijden in de Australische A-League speelt.

Phoenix-coach Ricki Herbert is in zijn nopjes met de komst van de dertigjarige Huysegems. "We zijn lang op zoek geweest naar een nieuwe aanvaller en ik ben blij dat we deze deal hebben kunnen afronden", zei hij. "We waren niet in staat om Alessandro Del Piero te halen, maar zijn blij met Stijn. Ik denk dat we een speler met veel ervaring en kwaliteiten hebben binnengehaald. Je hebt niet voor Feyenoord, AZ en FC Twente gespeeld als je niet kan voetballen."

Huysegems, die in Nederland ook nog voor Roda JC Kerkrade uitkwam en in het afgelopen seizoen achttien wedstrijden voor Lierse speelde, had naar eigen zeggen ook aanbiedingen van clubs uit Europa ontvangen. "Maar het was voor mij geen moeilijke beslissing", claimt hij. "Ik heb met Archie Thompson, die ik nog ken van mijn tijd bij Lierse, gesproken. Hij vertelde me mooie dingen over de A-League en het leven Down Under en ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

deze 2 spelers in 1 zin noemen is net als de waarde van goud en ijzer met elkaar vergelijken.....

Ik zou zwaar teleurgesteld zijn als ik van Del piero naar Huysegems ga... man is een prutser pur sang

14 september 2012 om 11:16

Ja, ik vind het echt een schande dat hij Huysegems op een kleine manier met Del Piero vergelijkt dat kan echt niet!

14 september 2012 om 11:21

haahha ja inderdaad als ze eerst van plan waren Del Piero te halen en dan komen aanzetten met Steijn Huysegems dan zou ik uit voorzorg alvast anti-depresivia aanvragen bij de huisarts, want hier word je niet vrolijk van.

14 september 2012 om 11:29

Hadden ze nog beter Sjaak Polak kunnen halen, heb je nog wat te lachen

hij is ook niet voor niet weggegaan bij al die clubs, hij kan er gewoon niks van.

14 september 2012 om 11:19

Het voordeel is dat ze er in Nieuw-zeeland ook weinig van kunnen.

P.s: heet de beste man nou Stein of Stijn ?

14 september 2012 om 11:23

haha, dat is zeker waar.
het is Stein, maar dat doet er verder niet toe. dit is een vergeten speler.

Als je de grote superster Del Piero wilt halen en je presenteert vervolgens Stein Huysegems dan is dat een flinke tegenvaller. En dan druk ik me nog zachtjes uit.

Het was ook te mooi om waar te kunnen zijn om een voetballer als Del Piero binnen te kunnen halen. Del Piero is wel niet meer zo goed als vroeger, maar het is nog altijd fantastisch om zo'n voetbalgrootheid te zien spelen.

14 september 2012 om 10:07

Het is niet het geval dat Wellington Phoenix Del Piero wilde halen. Maar ze refereren hier aan, dat Sydney FC een grootheid als Del Piero naar Australie heeft gekregen. Dat Huysegems niet zo'n grote status heeft als Del Piero..;-)

Denk ik hoor!

14 september 2012 om 10:11

Jij snapt 'm, David.

14 september 2012 om 10:41

Kan zijn dat ik het mis heb hoor, maar zo las ik het

Verder hoop ik dat hij het een beetje leuk kan gaan doen daar..

"je hebt niet voor Feyenoord, AZ en FC Twente gespeeld als je niet kan voetballen."

Blijkbaar wel. De enige speler die in 1 seizoen 5x over de bal is gestruikeld in een actie.

ik denk dat de a-league langzaam in opkomst is, als je bekijkt dat het niveau voorgaande jaren er alleen maar beter op is geworden. met champions league deelname sinds 2009 is de competitie ook een stuk aantrekkelijker geworden voor spelers.

del piero gaat echt schitteren in australie want dit is ondanks de opmars van de competitie een te laag niveau voor hem, met alle respect...

14 september 2012 om 11:25

als je Del Piero en Huysegems haalt dan blijft het niveau wel gelijk, want dit zijn echt 2 uitersten

25 september 2012 om 08:24

klopt wel maar toch gaat het niveau langzaam omhoog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren