Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We moeten het van hard werken hebben, want we zijn geen Ajax’

Laatste update:

SC Heerenveen deelde PSV zaterdagavond in het eigen Abe Lenstra Stadion een gevoelige tik uit. De Friezen wonnen met 3-0 en trainer Marco van Basten stond de verslaggever van FOX Sports na afloop dan ook met een glimlach te woord.

/

“We hebben een geweldige avond beleefd”, sprak de oud-aanvaller. “We waren niet onfortuinlijk, maar het feit dat we ons in de wedstrijd zijn blijven vastbijten, vind ik iets om trots op te zijn.” Van Basten prees bovendien de werklust van zijn spelers: “We moeten het sowieso hebben van hard werken, want we zijn geen Ajax.”

Bilal Basacikoglu opende met een daverende volley de score tegen PSV en gaf zijn oefenmeester daarvoor de credits: “We oefenen met Van Basten vaak op volleys. Hij scoorde zelf vroeger ook vaak zo. Dit is het resultaat van de oefeningen op de training en de tips van de trainer”, aldus de aanvaller van Heerenveen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig deze overwinning ! En natuurlijk mooi voor al deze talenten en voor de jeugdopleiding van SC Heerenveen. Trots dat spelers als Sinkgraven, van Aken, Bilal, Ziyech en Otigba bij inze trots spelen !

5 april 2014 om 23:20

Die Sinkgraven speelde ook heel behoorlijk zeg. Volgende talent dat flink gaat doorbreken zoals het nu lijkt.

6 april 2014 om 00:58

Kudo's voor Sinkgraven, die heeft echt opzien gebaard de afgelopen weken. Mooi ook dat MvB jonge, nieuwe spelers voor de leeuwen durft te gooien. Misschien is het een zegen voor Heerenveen dat Ziyech er even niet bij is, dan kunnen dit soort jongens zich laten zien.

Basacikoglu moet mij nog overtuigen, die doet meer fout dan dat hij goed doet. Hij ziet bv de beste oplossing nauwelijks, maar als hij de rust in zichzelf kan vinden, kan het een grote worden.

6 april 2014 om 01:18

Uiteindelijk verdiende overwinning voir Heerenveen.
Maar als psv gewoon de eerste 30min hetveldoverwicht en kansen omzet in 2a3 goals....komt heHeerenveen er niet aan te pas.
Maarja dit is het verhaal van psv dit seizoen. ..... vele kansen maar geen rendement en prompt de deksel op de neus.

6 april 2014 om 01:34

PSV is geen team, maar een verzameling pingelaars. De kwaliteit van PSV wordt zwaar overschat. Voetbal is een teamsport en geen individueel pingelpartijtje. Weten wanneer je moet overspelen is echt een kwaliteit, en de meeste spelers van PSV bezitten die kwaliteit niet, ook analysten bij Studio Voetbal of VI zien dat niet. De bal rondspelen is vaak beter dan een man passeren. alleen snappen veel mensen dan niet. John van het Schip, rechtsbuiten van Ajax en Oranje, ging nooit een speler voorbij, maar was een van beste rechtsbuitens ooit in Oranje.

De 3 best beoordeelde spelers zijn 18 en 19 jaar, mooi dat er dus een leuke lichting lijkt op te staan bij Heerenveen!

5 april 2014 om 23:18

Volgend jaar een vriend van mij, Pelle van Amersfoort 17 jaar die gaat het echt maaken bij heerenveen!

5 april 2014 om 23:28

Zeker, aankomend talent. Samen met Rewan Amin en Valpoort !

Leuk voor Heerenveen. Al zijn ze licht gedwongen om voor jeugdspelers te gaan omdat het financieel nogal een puinhoop was daar, is het alleen maar mooi om te zien dat de jeugd doorbreekt. Ik voorzie een aantal leuke financiële jaren voor Heerenveen als deze spelers zich doorontwikkelen, dan heb je al die Scandinaviërs ook niet nodig .

Wat een onzin Marco. Iedere club moet hard werken. Ajax ook, want van dat team druipt de kwaliteit ook niet af.

6 april 2014 om 01:06

Helaas kan Ajax het vaak op halve kracht af, dus dat heb je helemaal verkeerd gezien.

6 april 2014 om 01:26

Dat zegt meer over de andere ploegen dan over het spel van Ajax...

Na het mooie volley doelpunt van Bilal is het goed dat hij alle credits geeft aan zijn trainer Marco, die Heerenveen aan het eind van het seizoen gaat verlaten.

Tips van voormalige topvoetballers zijn ontzettend belangrijk voor talentvolle voetballers, die kunnen daar een boel van leren.

Was een verdiende overwinning tegen PSV wat zijn kansen op de 2de plek definitief lijkt te hebben verloren.

Ajax kan op de automatische piloot en vaak op 80% winnen, vanwege de automatismen en de goede beheersing van het systeem. Dat hebben andere clubs in Nederland niet.

Alsof Ajax niet hard hoeft te werken. En van Basten zou dat moeten weten, want toen hij coach van ajax was werkte werte hij niet hard genoeg en zijn we derde geinigd, terwijl we Een fantastisch team hadden met Huntelaar , Suarez, van der wiel, Emanuelson, Vertonghen en Stekelenburg om er maar een paar te noemen

5 april 2014 om 23:45

Snap je nu werkelijk niet wat vbasten bedoelt? Natuurlijk moet Ajax er ook voor werken. Maar in 't voetbal wordt toch een onderscheid gemaakt tussen "hard werken" en "voetballen". Als het voetbal er niet uitkomt, dan zorg je dat je hard werkt. Aangezien Heerenveen meer moeite heeft met het zoeken van simpele voetballende oplossingen, blijkt hard werken daar een stukkie effectiever. Ajax moet het juist hebben van het voetballende, want het Ajax materiaal ligt dat harde werken wat minder.

v. Basten heeft met H.veen nog eens duidelijk laten zien hoe kwetsbaar de defensie van PSV is. Bijna iedereen roept roept dat het te maken heeft met onervarenheid en dat is voor een klein deel ook maar maar hoofdzakelijk heeft het met kwaliteiten te maken omdat ze steeds die zelfde fouten aan het maken zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren