Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We kunnen wel zes teams vullen met spelers die worden aangeboden'

Laatste update:

SC Heerenveen presenteerde vrijdagmiddag twee nieuwe aanwinsten, Simon Thern en Younes Namli, en mogelijk blijft het daar niet bij. Hans Vonk laat weten dat hij zijn ogen openhoudt voor mogelijke extra versterkingen en krijgt voldoende tips van zaakwaarnemers binnen. "Als je ziet wat er allemaal wordt aangeboden, daar kunnen we wel zes teams mee vullen", lacht hij in gesprek met Corner.

/

Vonk, technisch directeur van Heerenveen, neemt alle tips in overweging. "Wij denken alles goed in kaart te hebben, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat er iemand rondloopt die wij niet op de radar hadden", zegt de sportbestuurder, die in gesprek met Omrop Fryslan wel benadrukt dat Heerenveen zuinig is en goed kijkt naar wat er op het pad verschijnt.

Vonk bevestigt dat Heerenveen in de markt is voor Ruben Schaken, die moet worden gehuurd van Feyenoord. Verder is de naam van Lucas Bijker van Heerenveens buurman SC Cambuur gevallen. "De naam van Bijker komt uit het geruchtencircuit, daar reageren we niet op. We volgen heel veel mensen uit de Eredivisie, maar op namen gaan we verder niet in", maakt Vonk duidelijk.

Vind je dat sc Heerenveen nog meer versterkingen nodig heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schaken zou een goede speler zijn voor Heerenveen. Als hij zijn vorm van 2 jaar geleden terugvindt kan hij mark uth topscorer van de eredivisie maken. Herhaling van de narshingh-dost combinatie.

Nee op namen gaan ze verder niet in... Ruben Schaken

2 januari 2015 om 16:56

Bijker? De man met de losse handjes, die zichzelf mr. Cambuur vindt (hoewel hij vroeger in het Nieuw Noord vak van Hveen stond?
Doe maar niet...

2 januari 2015 om 17:08

Haha misschien wordt hij wel de opvolger van Maarten de jong als Mr. Heerenveen. Ze kunnen wel wat versterking achterin gebruiken na het wegvallen van Jordy Buijs

2 januari 2015 om 18:01

Ik vind het aan de ene kant nog altijd jammer dat ze Botteghin verleden jaar niet hebben gehaald. Was een mooi centrum geweest met Buijs. Alleen had je op dat moment dus een spaak in de wielen van je eigen opleiding/talenten gestoken. Dus begrijp ik het wel. Nu met het wegvallen van Buijs is het alleen wel jammer dat we geen ervaren backup hebben.

2 januari 2015 om 18:56

Ik vind die van Aken het anders ook goed doen dit seizoen. Heeft nog wel wat slordigheden in z'n spel, maar die gaan er vanzelf wel uit.

2 januari 2015 om 21:22

Dat is dus de andere kant;-) Ik vind het al veel beter dan toen Breuer en Zomer nog deel uitmaakten van de verdediging.
Maar met van Aken en Otigba kom je, denk ik, in de breedte te kort nu Buijs weggevallen is.

3 januari 2015 om 14:09

Verleden jaar?? Of bedoel je toen hij nog bij NAC speelde, want vorig jaar was hij met Kostic onze beste speler, nul keer dat Groningen hem dan naar de concurrent stuurt!

3 januari 2015 om 15:00

Tijd vliegt. Voor mijn gevoel was het verleden jaar (seizoen 2013/2014), maar ik doel inderdaad op de tijd dat hij nog bij NAC speelde.

Misschien is Ritzmaier iets voor Heerenveen?

denswil gratis ophalen, goede vleugelspeler(geen schaken), ervaren verdediger ben je al een heel eind mee, verder een controlerende middenvelder als Back-up zou ook lekker zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren