Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We kennen de filosofie van Ajax, want dat is ook onze filosofie’

Laatste update:

APOEL Nicosia verloor twee weken geleden met 1-0 van Barcelona en hoopt dinsdag wel zijn eerste punten te pakken in de groepsfase van dit Champions League-seizoen. Trainer Giorgios Donis zei op de persconferentie dat de punten vooral in het eigen GSP Stadion gepakt moeten worden.

/

“Als we willen stunten, moeten we in ieder geval op Cyprus winnen”, zo laat Donis op de officiële website van de Europese voetbalbond UEFA weten. “We beseffen dat we tegen de kampioen van Nederland moeten, een sterk team. We kennen de filosofie van Ajax, want dat is ook onze filosofie. We willen aanvallend voetbal spelen.”

Donis gaat ervan uit dat APOEL tegen Ajax meer aan het voetballen zal komen, dan tegen Barcelona: “We willen de bal absoluut niet zomaar weggeven. Tegen Barcelona hadden we ook vijftig procent balbezit, maar dat was wat onrealistisch. Ajax is een goed team, maar is geen Barcelona. Daarom willen we het spel maken en pressievoetbal spelen, over het hele veld.”

Wie eindigt hoger in de groep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi! Geen ploeg die zich in gaat graven! Dan is het zeker dat apoel flink op de klote krijgt van Ajax. De enige manier om Ajax te bestrijden is om vanuit de counter te spelen, aangezien Ajax iedereen weg tikt qua positiespel.

0-3!

29 september 2014 om 21:38

Rustig aan he, het blijft CL. Daar zitten niet op voorhand makkies.
Als Ajax niet alles geeft dan gaan ze het ook tegen zo'n ploeg lastig krijgen. Met de vorm van de laatste weken ben ik er nog alles behalve gerust op.
De drie punten daar zijn wel noodzakelijk, pak je die niet dan is de derde plek het hoogst haalbare.
Win je in Cyprus en wint Barca van PSG dan is een tweede plek opeens een haalbaar doel naar mijn mening.

29 september 2014 om 22:06

Denk eerder 3-0, ik weet niet waarom 83% denkt dat ajax hoger eindigt. Apoel is niet te onderschatten.

29 september 2014 om 23:29

Ach dat zeg jij ieder jaar, vorig jaar ook bij Celtic.
Zelfs FC Knudde schat jij nog hoger in.

Apoel moet je niet onderschatten, want tegen Barca speelde ze gewoon degelijk.
Ajax moet wel nog even een paar niveautjes hoger spelen als tegen Nac, anders raak je sowieso in de problemen in de CL ongeacht de tegenstander.

29 september 2014 om 23:57

Vorig jaar celtic uit hebben ze ook verloren nietwaar?
Ik schat echt niet elke club hoger in dan ajax, maar de mensen hier die zeggen dat ajax 2x apoel op gaat rollen zijn wel erg optimistisch. Ik ben geen volger van apoel, maar tegen barca boden ze wel iets meer partij dan dat ajax deed de eerste 70 minuten tegen psg. En ajax de laatste weken is echt verre van het ajax dat vorig jaar zo dicht bij de knock out rondes was. Ik hoop dat ze winnen, en ze kunnen het ook winnen. Maar apoel doet op papier niks voor ajax onder, zeker niet thuis.

Helemaal niet, Apoel parkeert gewoon een bus net als al die andere bange clubs, Ajax is 1 van de weinige die gewoon zijn eigen spel blijft spelen en er ook nog mee wint.
Je filosofie is kenbaar in grote wedstrijden, dat is hoe het overkomt, in kleine wedstrijden domineren zegt niks.

29 september 2014 om 23:09

Deze ploeg doet me eerder aan Salzburg dan aan een bange ploeg, Ajax gaat het heel erg moeilijk krijgen. Ik denk dat ze heel blij mogen zijn als ze gelijk weten te spelen.

29 september 2014 om 23:12

Dat Apoel dat tegen Barca doet betekent niet dat ze dat tegen Ajax ook gaan doen.
Ik snap nooit waarom jullie Barca fans zo boos worden als kleine ploegen de bus tegen je parkeren. Oke dat Chelsea het doet, dat is gewoon zielig, maar je kan van een club als Apoel niet verwachten dat ze het een sterren ensemble als barca open huis gaan geven. De bus parkeren is de enige manier waarop zo'n club een goed resultaat kan halen, anders gaan ze er met 6-0 af.

Mochten ze willen dat ze de filosofie van Ajax hadden Als dat zo was had driekwart van alle clubs dezelfde.

Aanvallend voetbal oke, maar die filosofie houd toch nog wel wat meer in.. O.a. 4-3-3 spelen, zelf talenten opleiden, eventuele verkopen eerst met eigen jeugd opvangen; Ik zie dat toch niet terug bij Apoel.

29 september 2014 om 21:16

Als Apoel ging voetballen zoals Ajax dat doet, waren ze tegen Barca met 5-0 naar huis gestuurd. Matige ploeg, maar omdat ze de bus parkeerden werd het maar 1-0.. Wat een onzin verteld die trainert.

29 september 2014 om 21:35

Inderdaad, al mag Ajax dan wel net wat directer gaan spelen, net als Apoel.. Soms blijft het toch net te lang "rondbreien".

30 september 2014 om 12:23

Kun jij lezen? Het gaat om de thuiswedstrijden slimpie.

Dat ze de Ajax filosofie kennen geloof ik!! Dat ze dezelfde hebben terwijl heel dat team bij elkaar gekocht is moet ik hard lachen!!
Maar Ajax krijgt het moeilijk hun gaan dat Feyenoord spelletje spelen met veel fysiek en dat vind deze selectie moeilijk.... Zin in de wedstrijd!!

Ajax tikt iedereen weg qua posititiespel en Apoel parkeert een bus net als al die andere bange clubs om zo maar wat reacties hier te herhalen, alsof Apoel van het niveau Fortuna Sittard is, dit elftal is ongeveer van het niveau Redbull Salzburg, het voetbal op Cyprus is de laatste jaren enorm vooruit gegaan en hun resultaten zijn ook beter dan die van de Nederlandse clubs over de laatste drie vier seizoenen

Ik ben bang voor een afslachtpartij voor Ajax. Deze ploeg wordt nu al door iedereen onderschat en Frank zal toch echt met betere spelers moeten komen willen ze hiervan winnen. Ik ben bang voor een 3-0 verlies. Hopen dat we spelers gaan aantrekken in de winterstop en ver komen in de europa league.

Zoals zo vaak denkt Ajax nog steeds dat ze de beste zijn. Ik denk het niet maar je weet maar nooit.

Die Cyprioten pakken die Mokummers , 3-1

een bus parkeren in Barcelona is geen Ajax filosofi.

29 september 2014 om 23:32

Behalve voor Messi dan.... daar heb je gewoon een paar man voor nodig als Ajax zijnde.

Apoel wint makkelijk zie dit slap en matig Ajax niet winnen van Apoel .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren